- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.821
Bana zaman hiç geçmiyor şu 10 hatayı geçirseydimKızlar yarın 10 haftalık oluyoruz ay ne çabuk geçiyor zaman yaa
Geçer geçer merak etmeBana zaman hiç geçmiyor şu 10 hatayı geçirseydim
canım senin bulantıların geç başlamıştı dimiKızlar çok fenayım 2.hapı içtim premesis bana mısın demedi tüm gün kustum midemde hiç birşey yok çok kötüyüm ne yapmalıyım
Canım çok sağol aradım Dr evet alttan al dedi bazı bayanlarda. Tolere edemediği için alttan tavsiye ediyormuş 200mg ;bnm kide. Dudaklarım uyusuyordu başımı kaldırmaz hale geliyordum Allah'ım ya bitti artık alttan Allah'ım en iyisiYok canim sıkıntı olmuyor hatta alttan daha çabuk etki gösteriyormuş yatarken yarım saat önce kullanıyorum hiç bir yan etkisi Yok bebeğe de zararı Yok icin rahat olsun sor canim benim 200 mg hatta
Allah'ım yardımcımız olsun canım bnde Dr görüştüm alttan alacağım Allah'ım çok zor ya dudaklarım uyusuyor du kafamı kaldırmaz hale geliyordum başım.donuyordu. salı günü muanem var inşallah yavrum iyidir inşallah Allah'ım bizlere bağışlasın hepinizden dua bekliyorumDOKTOR BANA progestan fitil olarak daha etkili dedi bende 12. haftaya kadar vajinal kullanıcam
Allah'ım yardımcımız olsun canım bnde Dr görüştüm alttan alacağım Allah'ım çok zor ya dudaklarım uyusuyor du kafamı kaldırmaz hale geliyordum başım.donuyordu. salı günü muanem var inşallah yavrum iyidir inşallah Allah'ım bizlere bağışlasın hepinizden dua bekliyorumDOKTOR BANA progestan fitil olarak daha etkili dedi bende 12. haftaya kadar vajinal kullanıcam
Allahim yardımcımız olsun canım çok.zor rabbim yavrumuza bizlere bağışlasın salı günü muanem var inşallah yavrum iyidir dua edin bana çok zor Allah'ım hayırlı evlatlar versinDOKTOR BANA progestan fitil olarak daha etkili dedi bende 12. haftaya kadar vajinal kullanıcam
Fitil olarak dikkat edeceğin tek konu aksam yatmadan yarım saat önce koy ayaklarını duvara falan dik biraz o zaman fitil dışarı çıkmıyor ve hemen koyup uyuma hem yan etkisi de olmayacak şükür. Herşey bebislerimizin sağlığı icin :))Canım çok sağol aradım Dr evet alttan al dedi bazı bayanlarda. Tolere edemediği için alttan tavsiye ediyormuş 200mg ;bnm kide. Dudaklarım uyusuyordu başımı kaldırmaz hale geliyordum Allah'ım ya bitti artık alttan Allah'ım en iyisibebeğim pamuğum iyi olsun yeterki Allah'ı m bizlere bağışlasın
Seninle Doğum tarihlerimiz aynı nasıl 11. Hafta da oluyorsun ben mi yanlış hesaplıyorum ki yarın tam 10 haftalık olcam bugün 9+6Selam canlar :) ben de 11.haftadayım kısmetse benimde bulantılarım arttı
Ay benimde kafam karisti gamzeli de benden 1 gun onde ben yarin 9+4 olcam onunda 5 olmasi lazim degil miSeninle Doğum tarihlerimiz aynı nasıl 11. Hafta da oluyorsun ben mi yanlış hesaplıyorum ki yarın tam 10 haftalık olcam bugün 9+6
Nickin süpermiş canım yalnız benim canım vişneli kurabiye istedi napcazMerhaba herkese, 9+4'ten selamlar :) Herkese güzel, keyifli, sağlıklı bir hamilelik diliyorummmm
insallahh kapanmıstır ben yinede dinleneyim biraz daha pazartesi günü kintcanım tam anlamıyla kapanmış ya da kapanmamıştır biz bişi diyemeyiz ama kanamanın şimdilik durduğunu düşünebilirsin ama sen yine çok yorma yat dinlen bir süre daha inşallah tekrarı olmaz
Dün kanamam oldu amabugün çok iyiyim şükür akıntım da eski rengine döndü tabi ben halen yatıyorum Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın sag salim kucagımıza alalım inşallahhKanaması lekelenmesi olanlar olmuş. İnşallah sıkıntınız yoktur, tek tek alıntılayamadım. Doktorum kahverengi lekelenmeler için önceden rahim içerisinde kalanlar olduğunu söylemişti. Tehlikeli olan kırmızı ve parçalı olan kanamalar demişti.
Progestan kullananlarınız da varmış. Geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun. Ağızdan almaktansa fitil olarak kullanmak hem daha etkili hem de gerçekten yan etkisi olmuyor. İlacın dışarı çıkmaması için ilacı belinizi hafif kaldırıp koymayı denemenizi önerebilirim. İlacı koyduktan sonra fazla hareket etmeden sırt üstü uzanmak da iyi oluyor. Oğlumda 2 aydan fazla bir süre 37.haftama kadar kullanmıştım ben. Erken doğum riskim vardı.
Bilmiyorum ki ben bi program indirdim takibi ordan yapıyorum oradaki hafta ve günle doktorumun takip ettiği hafta gün aynı oluyorAy benimde kafam karisti gamzeli de benden 1 gun onde ben yarin 9+4 olcam onunda 5 olmasi lazim degil mi10 haftalik olcam yazmis ultrasona gore mi gidiyorlar acaba askinda daha erken onun icin daha cok degisecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?