2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yok canim sıkıntı olmuyor hatta alttan daha çabuk etki gösteriyormuş yatarken yarım saat önce kullanıyorum hiç bir yan etkisi Yok bebeğe de zararı Yok icin rahat olsun sor canim benim 200 mg hatta
Canım çok sağol aradım Dr evet alttan al dedi bazı bayanlarda. Tolere edemediği için alttan tavsiye ediyormuş 200mg ;bnm kide. Dudaklarım uyusuyordu başımı kaldırmaz hale geliyordum Allah'ım ya bitti artık alttan Allah'ım en iyisi bebeğim pamuğum iyi olsun yeterki Allah'ı m bizlere bağışlasın

DOKTOR BANA progestan fitil olarak daha etkili dedi bende 12. haftaya kadar vajinal kullanıcam
Allah'ım yardımcımız olsun canım bnde Dr görüştüm alttan alacağım Allah'ım çok zor ya dudaklarım uyusuyor du kafamı kaldırmaz hale geliyordum başım.donuyordu. salı günü muanem var inşallah yavrum iyidir inşallah Allah'ım bizlere bağışlasın hepinizden dua bekliyorum

DOKTOR BANA progestan fitil olarak daha etkili dedi bende 12. haftaya kadar vajinal kullanıcam
Allah'ım yardımcımız olsun canım bnde Dr görüştüm alttan alacağım Allah'ım çok zor ya dudaklarım uyusuyor du kafamı kaldırmaz hale geliyordum başım.donuyordu. salı günü muanem var inşallah yavrum iyidir inşallah Allah'ım bizlere bağışlasın hepinizden dua bekliyorum

Allahim yardımcımız olsun canım çok.zor rabbim yavrumuza bizlere bağışlasın salı günü muanem var inşallah yavrum iyidir dua edin bana çok zor Allah'ım hayırlı evlatlar versin

Merhaba anne adayları
Çok sık giremesem de uzaktan takip ediyorum sizleri.. Allah nasip ederse ben de kasımda bebeğimi kucağıma alacağım. İnşallah sıkıntısız bir şekilde hayırla, sağlıkla ve vaktinde evlatlarımızı kucaklarımıza alırız hepimiz.
2015 eylül doğumlu 20 aylık bir oğlum daha var. 3.hamileliğim ama 2.bebeğim olacak inşallah. İki hamileliğimde de mide bulantısı nedir bilmiyorum ama bunda fenalardayım Tüm mesajları okuyamadım, aranızda mide bulantısından kurtulanınız var mı? Bir çözüm önerisi olan varsa her öneriye açığım.. Oğlumu emziriyorum halen daha, beslenmeme daha da dikkat etmem gerekirken suyu bile yeterince içemiyorum ben. Yorgunluğumu kat be kat katlıyor mide bulantım..

Fitil olarak dikkat edeceğin tek konu aksam yatmadan yarım saat önce koy ayaklarını duvara falan dik biraz o zaman fitil dışarı çıkmıyor ve hemen koyup uyuma hem yan etkisi de olmayacak şükür. Herşey bebislerimizin sağlığı icin :))

Kanaması lekelenmesi olanlar olmuş. İnşallah sıkıntınız yoktur, tek tek alıntılayamadım. Doktorum kahverengi lekelenmeler için önceden rahim içerisinde kalanlar olduğunu söylemişti. Tehlikeli olan kırmızı ve parçalı olan kanamalar demişti.
Progestan kullananlarınız da varmış. Geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun. Ağızdan almaktansa fitil olarak kullanmak hem daha etkili hem de gerçekten yan etkisi olmuyor. İlacın dışarı çıkmaması için ilacı belinizi hafif kaldırıp koymayı denemenizi önerebilirim. İlacı koyduktan sonra fazla hareket etmeden sırt üstü uzanmak da iyi oluyor. Oğlumda 2 aydan fazla bir süre 37.haftama kadar kullanmıştım ben. Erken doğum riskim vardı.

Seninle Doğum tarihlerimiz aynı nasıl 11. Hafta da oluyorsun ben mi yanlış hesaplıyorum ki yarın tam 10 haftalık olcam bugün 9+6
Ay benimde kafam karisti gamzeli de benden 1 gun onde ben yarin 9+4 olcam onunda 5 olmasi lazim degil mi 10 haftalik olcam yazmisultrasona gore mi gidiyorlar acaba askinda daha erken onun icin daha cok degisecek

Kizlar bugun is cikiso esimle market alisverisi yaptik yururken icimde birseyin hareket ettigini hissettim bir cok kez rahim olabilir mi buyuyor ya hissedilir mi acaba garip bir duyguydu. Onu dusunerek yurumedim ama 2 3 defa oldu sonra dikkat ettim yine olduegilince hissedenler vardi ya bende yuruyunce hissettim

canım tam anlamıyla kapanmış ya da kapanmamıştır biz bişi diyemeyiz ama kanamanın şimdilik durduğunu düşünebilirsin ama sen yine çok yorma yat dinlen bir süre daha inşallah tekrarı olmaz
insallahh kapanmıstır ben yinede dinleneyim biraz daha pazartesi günü kint
Dün kanamam oldu amabugün çok iyiyim şükür akıntım da eski rengine döndü tabi ben halen yatıyorum Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın sag salim kucagımıza alalım inşallahh

Ay benimde kafam karisti gamzeli de benden 1 gun onde ben yarin 9+4 olcam onunda 5 olmasi lazim degil mi 10 haftalik olcam yazmisultrasona gore mi gidiyorlar acaba askinda daha erken onun icin daha cok degisecek
Bilmiyorum ki ben bi program indirdim takibi ordan yapıyorum oradaki hafta ve günle doktorumun takip ettiği hafta gün aynı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…