2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bide kızlar benim yumurtlama akintisi gibi yumurta aki kivaminda hatta daha koyu böyle beyaz parçalı akıntım var hanilelikte yumurta aki kivaminda akinti olurmuş biliyorum ama sizlerde de var mı hic dikkat ettiniz mi

Umarım olur şimdi kaynatıp hemen oturduğumuz odaya sephaya koydum zaten :) hadi ben neyse de eşim sabah işe gidiyor uykusuz olunca okulda çocuklarla başetmek daha zor onun için :)

kapıları kapalı tutmayı unutma canım.. diğer odalara çıkmasın boşuna nemli hava..misal bizde buhar makinesi var..oğlum bebekken öksürüğü için aldık...o kuru öksürük dönemleri buhar makinesi olmadan hayatta uyuyamıyor...kuru öksürükle uyumaya cok fayda sağlar kuru havayı buharla nemlendirmek aklında olsun..

Merak etme dediğin herşeyi yapıcam çünkü artık sinirim bozuluyor öksürmekten vallaha ağlayacağım sinirden

bir garip oblomov canım alintilayamadim ama cok sağol içimi baya rahatlattın şu toxo konusunda sürekli dışarda toprakta cimlerde falan oturuyorum ister istemez oğluşum sağolsun o nereye ben oraya gittiğim yerdede pat diye oturup kalıyorum bu arada nice yıldönümleriniz olsun eşinle cocuklarinla sağlıklı mutlu huzurlu.. :)

Iyi aksamlar kızlar nasılsıniz yazamiyorum ama takip ediyorum sizi surekli bugun benim cnm cok sıkķın daha kontrolume 15 gün var ama merak ediyorum bebisimi bazen hic belirti hissetmedigim zamanlar oluyor cok korkuyorum bugün devlet hastanesine gittim ikili test yaptiririm belki diye sabahtan gittim oglen girdim muayeneye doktor git ultroson gir dedi tekrar ultroson numarasi aldim tekrar beklemeye basladim zaten ögle tatili oldu cok sinirlendim zaten cok ilgisizler boyle hayati biseyi devlette hastanesinde yaptirmak mantikli gelmedi beklemeden cıktim geldim eve bebiside goremedim cok moralim bozuldu kendi doktoruma 27 sinde randevum o zamana kadar sabredicem

Ayrıca basim cok agriyor stresten parol icsem bisey olurmu doktor icebilirsin dedi ama herseyden korkuyorum
Icebilirsin canim sıkıntı yok. Ama kafana takma bu kadar bu donemler bizim en hassas donemlerimiz senin yasadigin her sey bebisi de etkilicek rahat olmaya calis ya fettah cek icini rahatlatir inşallah

Icebilirsin canim sıkıntı yok. Ama kafana takma bu kadar bu donemler bizim en hassas donemlerimiz senin yasadigin her sey bebisi de etkilicek rahat olmaya calis ya fettah cek icini rahatlatir inşallah

Sagol cnm dogru soluyosun okudugum bazi paylasimlardanda etkileniyorum bazen belirti hissetmeyince acaba bebisimin kalbimi durdu diyorum sanki bugun göguslerim fazla acimiyo bulanti yok bole olunca bugun kafama cok taktim ultrosonada giremedim bilmiyorum yarin gitsem ozele randevusuz girebilirmiyim o var. gormeden icim rahat etmicek

masal_41 sakin ol canım bu zamanlarda çoğu belirti geçiyor zaten 3 ayı doldurmak üzeresin en rahat döneme gireceksin evham yapma bence ultrasona girmek için acele etme muayene zamanını bekle
Bende pazartesi gideyim diye düşündüm sonra vesveseye girmemek için gitmedim gitsem ne değişecek allah korusun bi sorun varsa önüne mi geçebilcem yooo boşuna stresten başka bişey değil bekle arkadaşım vesvese yapma Allah'a bırak bebeklerimiz en güvenli yerdeler Allah'a emanetler

Ne demek canim rica ederim sen yinede dikkat et toprakta falan. Tesekkur ederim canim. Hepimiz eslerimizle bebislerimizle nice mutlu seneler gorelim insallah

Benimde gogus agrilarim gecti arada is yerinde hafif sizliyorlar bulanti kusma desen sip diye kesildi. Ah seytan vesvese sokuyor bende keske erken gitmeseydimde gec gitseydim garanti olur du diyorum ama sonra vazgeciyorum iyi bebisim Allah'a emanet en guvenilir yerde buyuyor hatta belki tekme atiyor hissetmiyorum diyorum karnimi seviyorum

Aynen öyle canım geçecek zaten herşey böyle devam etmeyecek ki hem sen çok yoğun da yaşamıyordun hafif atlattın diyelim
Bebeklerimiz dünyanın en temiz en güvenli en güzel yerindeler allah onlara öyle güzel bi yer açtı ki
Canımızın içinde canlar
Kötü hiç birşey düşünmek yok herşey güzel devam edecek inşallah Allah'ın takdir ettiği herşeye razı olcaz

Haklisın cnm insallah bisey yoktur Alahım hepimizin bebeklerini evlatlarini korusun.

Randevu aldım cnm aldığım halde bekledim ama karar verdim ozelde yaptircam kendi doktoruma devam edicem o stresi kaldiramam.
aynen canım bende haftaya kendi doktoruma gideceğim özele orda yaptırırım devlet hastanesindeki doktor çağırdı öbür hafta çarşamba gel ikili test için dedi ama gitmem kesinlikle çok rezillik çektim o gün tahlil sonucumu bile gostermedim daha devlet hastanesindeki o kalabalığı goresim yok hiç isim düşerse artık o zaman gösteririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…