2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Her an herşey olabiliyor işte canım allah korusun Benin halamın gelini 3-4 ay adet olur gibi kanama görürdü hamileliklerinde o dönemde hep yattı
Bebeğin de kesen de güzelse korkma inşallah ama hiç ihmal etme tuvalet dışında kanaman azalana kadar kalkma canım benim dikkat et kendine

Tebrik ederim canim nice yıllara inşallah bebislerinizle.
Ay bende cinsiyetini cok merak ediyorum nedir o cok sevdigim tatlidan uzaklastiran beni bi bakıma iyi oldu tabi o ayrı bir turlu birakamiyordum tatliyi

teşekkür ederim kızlar

Yanlış alıntıladın canım

Canım benim ilk hamileliğimde 3 ay kanamam oldu kanama alanın yoktu ama sürekli kahverengi lekelenmem oluyordu doktor ilaç dahi vermemişti öyle yavaş yavaş geçti kendiliğinden

bugün bizim 4. evlilik yıldönümümüz ayrıca kursumun bir tanesi bugün bitiyorbir tanesine haftayaevime geç gitmeyeceğim rahatlarım inşallah
Cnm evine bir omur huzur mutluluk dilerim Rabbim bebışinle eşinle uzun bir ömür nasip etsin sevgiler

Dunden beri basım agrıyor midem sanki agzına kadar dolu yatmak dinlemek istiyorum ama maalesef kızım sureklı bıseyler istıyo yaramazlık yapıyor iki tane olunca ne yaparım dusunmeye basladım sımdıden cuma günü kalp atışlarını duymak için gıdıcez inş heyecanla bekliyorum bir yandan da :)

InşaAllah cuma günü güzel haberler le gelirsin cnm

yeni fiyatlari bilmiyorum da 4 sene once 150-200 arasi bisi verdim ben o da uygun yer aradim. 300-400 falan olabilir. ssvd icin pahali oldugu icin testlere cok para vermekde halletmek istiyorum. bebekten sonra 1-2 yil da ise ara vercem.ama hakikatrn devlet icin ugrasmak lazim baya

ÖZEL LABORUTVARLARDA daha uygun oluyor araştırın derim hastaneler baya pahalı

Canım benim ilk hamileliğimde 3 ay kanamam oldu kanama alanın yoktu ama sürekli kahverengi lekelenmem oluyordu doktor ilaç dahi vermemişti öyle yavaş yavaş geçti kendiliğinden
İnşl öyle olur ya benim tüp bebek olunca zaten progestan kullanıyordum fitil olarak lekelenme olunca iğneye geçtim iki üç gündür iğne oluyorum çok ağır iğneside oturtamıyorum sonrası kötü bebiş ii olsunda ben gerekirse Doğuma kadar kullanırım çok teşk ederim içimi rahatlattın saol

Birdaha ki randevum 15 mayıs ta daha çok var :) tek istediğim sağlıkla kucağıma almak cinsiyetini bile merak etmiyorum acelem yok ne zamn gösterirse
Daha çok varmış ıkılı test yapıldı o zaman tabiki öncelik saglikli olması Rabbim saglık la kucağına alıp sevmek nasip etsin

Selam herkese. Ikili test ne zaman yapıliyordu ilk olarak. Benim de cuma günü randevum var. Insallah durumumuz iyidir. Ben 2 kilo verdim. Bulanti beni mahvetti.

canım onların ayarlamalı olanları var, böyle belinde lastik ve düğme falan oluyor. Karnın büyüdükçe ona göre ayarlıyorsun, o tarz bişey daha mantıklı oluyor, her aya hitap ediyor. Alırken ona dikkat etmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…