• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hayirli sabahlar herkese
Ins hepimiz icin bulantinin, şişkinliğin az oldugu bir gun olur.
Benim bugun kontrolum var cok heycanliyim ins hersey yolundadir. dünden beri sol kasığimda bi batma var sanki igne ucunu degdiriyorlar gibi ama sanirim bu normal. Simdi saatler de gecmek bilmez
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım sende

Merhaba arkadasim bende konyada yasiyorum senin doktorun kim acaba hayirli olsun gebeligin saglikla kucagina almayi nasip etsin allah...
Fatma Çetiner canım benim doktorum Medline da. Senin doktorun kim canım? Teşekkür ederim canım inşallah herkesle beraber Hayırla sağlıkla kucağımıza alırız :anne:

Bende deli gibi tatli yerdim ama hamilelikten sonra gorunce bile midem bulanıyor
benimde tam tersi. normalde regl günlerim dışında tatlı yiyemezdim çikolota vs şimdi her bakkala gittiğimde mutlaka bir iki tane alıyorum hatta dün eşim benden sonra yedi gözlerim doldu istesem mi diye ama dedim boşver gittim yattım:KK70:

etin cinsiyet belirlemede söz konusu olduğunu ilk senden duyuyorum benim bildiğimde tatlı çekerse canın oğlan olur:KK70:gerçi ters köşe yaptıkları da oluyor bütün hamilelik boyunca deli gibi eksi tuzlu yiyip oğlu olanlarda oluyor:KK64:

ben ilkinde yani oğlumda deli gibi tatlı yemiştim, durduramamıştım kendimi ve balık. Şimdi tatlı da yiyemiyorum balık da. Du bakalım bu sefer cinsiyet ne olacak, bak çok merak ettim şimdi teori doğru mu ki :KK53:

ben ilkinde yani oğlumda deli gibi tatlı yemiştim, durduramamıştım kendimi ve balık. Şimdi tatlı da yiyemiyorum balık da. Du bakalım bu sefer cinsiyet ne olacak, bak çok merak ettim şimdi teori doğru mu ki :KK53:
bende balıktan tiksinirim diye korkuyordum ama çok şükür kokusundan tadından tiksinmedim egeliyiz biz balık olmadan yaşayamayız buzluk tıka basa balık dolu valla her gün yesem bıkmam bende:KK48: bende pek umursamıyordum ama haftalar ilerledikçe daha merak eder oldum şu cinsiyet meselesini:KK200:

bende balıktan tiksinirim diye korkuyordum ama çok şükür kokusundan tadından tiksinmedim egeliyiz biz balık olmadan yaşayamayız buzluk tıka basa balık dolu valla her gün yesem bıkmam bende:KK48: bende pek umursamıyordum ama haftalar ilerledikçe daha merak eder oldum şu cinsiyet meselesini:KK200:

ben de sahil kasabasındayım her yer balık, gördükçe bi fena olmaya başladım. Çok da faydalı yemek lazım ama yiyebilirsek tabi :bicak:

bugün bizim 4. evlilik yıldönümümüz:KK200::oops: ayrıca kursumun bir tanesi bugün bitiyor:KK70:bir tanesine haftaya:KK68:evime geç gitmeyeceğim rahatlarım inşallah:KK70:
Tebrik ederim canim nice yıllara inşallah bebislerinizle.
Ay bende cinsiyetini cok merak ediyorum nedir o cok sevdigim tatlidan uzaklastiran beni :KK76: bi bakıma iyi oldu tabi o ayrı bir turlu birakamiyordum tatliyi :super:

etin cinsiyet belirlemede söz konusu olduğunu ilk senden duyuyorum benim bildiğimde tatlı çekerse canın oğlan olur:KK70:gerçi ters köşe yaptıkları da oluyor bütün hamilelik boyunca deli gibi eksi tuzlu yiyip oğlu olanlarda oluyor:KK64:
Valla bana da bi öğretmen arkadas söylemeisti . Tuttu da :KK70:oglusum oldu. Eksi tuzlu bilmem de. BÖyle cikilata cekmezdi canim

kızlar günaydın.
ya ben sağlıksız mı besleniyorum acaba iş yerinde kahvaltı yaptığım için gevrek açma poğaça falan yiyorum yanında peynirim sütüm cevizim bademim oluyor ama yine içim rahat değil :KK64:şu uyku sorunum kalksa ortadan erken kalkıp kahvaltı yapacağım ama şimdi çok zor uyanıyorum:KK43:
Kac kilosun şu an. Dikkat edelim de poğaça vs. Çok kilo aldirir. Daha çok baslardayiz . Ben isterim bu topikte ne yediğimizi yazsak sağlıklı şeylere tesFİK etsek. ..

Kac kilosun şu an. Dikkat edelim de poğaça vs. Çok kilo aldirir. Daha çok baslardayiz . Ben isterim bu topikte ne yediğimizi yazsak sağlıklı şeylere tesFİK etsek. ..
52 kiloyum canım zaten yeni yeni başladım yemeğe pazar gününden beri hiç bulantım yok. ben normalde ekmek tüketen biri değilim hele çavdar kepek nefret ederim ağzımda ufalanıyorlar sanki. ekmek yerine geçmez mi bu poğaça falan :KK64:gerçi katı yağ var içinde:işsiz:hep sağlıklı beslenen biriydim hala öyle dikkat etmeye devam ediyorum akşam hafif şeyler yiyorum bazen kocaman bir tabak salata tabi etli ya da tavuklu. yada hafif sebze yemeği yanında yoğurt az bulgur bizim evde pirinç pilavı hiç pişmez çok nadir 40 yılda bir canımız isterse. zaten sabah poğacayı da tok tutsun diye yiyorum yoksa çok acıkırım:KK51:

Günaydın kızlar bende hala lekelenme devam ediyor ara ara damla pembeleşiyor şimdi kahverengine döndü inşl bilirler olmamıştır

arkadaslar bu sabah bi kanamayla uyandım o yasadigim korkuyu anlatamam hemen acile gittik ultrasonda bebegimi gördüm doktor kalp atısı var kese de saglikli görünüyor dedi ama rahmin giris kisminda bir kanama alani tespit etti hemen bir igne yaptilar ve progestan hap verip dinlennemi söylediler agrım yok ama sızıntı seklinde kanamam devam ediyor eve geldim yatti. cok endiseliyim doktor düsük tehditi var diye bilirim dedi benim gibi durumu yasayan varmi bebegim suan tam 9 haftalik biraz rahatlamaya ihtiyacim var surekli agliyorum

Günaydın kızlar
bir garip oblomov bir garip oblomov canım nice güzel senelere... :KK68:
kızlar bende oğlumda çok tatlı yerdim hatta bi keresinde o kadar yemişim ki tatlı görmeye tahammül edememiştim bi süre
Bu hamileliğimde sürekli ekşi tüketiyorum
Ya kızlar birde ben hiç sağlıklı beslenmiyorum sizin yazdıklarınızın yanından bile geçmiyorum yumurta ceviz hiç birini görmek dahi istemiyorum maalesef
Hiç bir kuruyemişi yiyemiyorum 12. Haftadan sonra inşallah tiksinmelerim de biter hepsinden yerim bol bol

Back