2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar benim bulantilarim azaldı sanki hiç bulanmiyo diyemem tabiki aciktigimda bulaniyo ama aç kalmamaya çalışıyorum ve bulantı olmuyo geçiyor mu acaba bulantilar sizlerde durum ne

Ne güzel cnm çok sevindim senin adına benimde bugün randevum var inşaAllah herşey yolundadır

maşallah de canım maşallah senin minigine 2li test sonucu hemen belli oluyor mu?

Ay maşallah minnağına senin gözün aydın canım

Ben riskli gebelik olduğu için eğitim ve araştırma hastanesinde devam ediyorum canım. Perşembe günü öğleden sonra çıkar sonuç dedi canım.
anladım canım ultrason ölçümleriyle kan değerlerini birlikte değerlendiriyorlar dimi. o nedenle bekletiyorlardır. ultrason için yorum yaptı mı doktorun ense boyu şu kadar burnu şöyle vs diye birde cinsiyet belli olan bile varmış arkadaşımın bebişinin görünmüş. sırf cinsiyet için bile yaptırabilirim heyecanlandım baya

Kızlar hepinize merhaba:) bende 4.5 haftalik hamileyim kasım değil ama aralık annesi olucam insallah:) grup aktif olunca sormak istedim, ayak parmaklarım da kasılmalar oluyor yani seyirme gibi. Bu tarz bi şey yasayan oldu mu acaba aranizda

canım benim aklına ne takılırsa gel sorben hiç yaşamadım ama kasılmalar genelde kalsiyum magnezyum ve potasyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum kontrole gittiğinde doktoruna sor istersen. bu arada bulantıların başlamadan bol bol süt peynir yumurta tüketmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…