• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar çok özür dileyerek birşey soracağım. Her zaman değil ama ara ara vajinamda sızlama oluyor normal mi bu acaba Dr a da ayın 21 inde gideceğim

10+2de gösterdiyse kesin benim gideceğim hafta görmem lazım:KK70::KK70:doktorun başının etini yermişim:ukala::ukala: tatlım biraz daha bekle erkekler erken gösteriyor diyorlar ama bazen tam bacak arasını görmediyse kordonu da pipi sanabiliyorlar. bu arada kızlar baya geç gösteriyor genelde eğer benim ki kızsa annesini meraktan çatlatır artık:KK70:

Evet öyle diyorlar :) bakalım asıl iki hafta sonradan itibaren yavaş yavaş hepimiz öğrenmeye başlarız. Hepsi sağlıklı olsunlar da zaten, gerisi mühim değil.

canım akıntın nasıl koyu mu? benimde dün baya sızım vardı ama mantardan mış benimkisi. idrar yaparken sızı oluyor mu?
Evet idardan sonra oluyor sizi ama yanma yok akıntı da kötü kokmuyor çok fazla akomtimda yok normal her zaman ki gibi acaba enfeksiyon mu oldum ki :(

Benim öksürüğüm geçmedi hala yaa,gittikçede kötü mü oluyorum ne... Dün gece hiiiç uyuyamadım,öğüre öğüre öksürdüm valla.Midem bulanıyor artık öksürürken... Bşım ağrıyo şimdide,çok yorgun ve halsizim :(

Canım sistit nedir tehlikeli mi bebeğe zarar verir mi öyle her zaman değil canım dün bi ara oldu bugün de daha yeni lavodaban sonra oldu
Yok canim hicbiri bebege zarar vermez zaten vajina farkli idrar torbasi farkli senin idrar yaptigin yerle alakali. Birde bebek su an en guvenli yerde rahim agzi si.siki kapali:KK66:Sistitte sanirim enfeksiyo dan kaynakli canim idrar yaparken sizi sanki surekli idrarin varmis gibi his sonra durdugun yerde sizi falan yapar. Idrar testi yaptir birde sizini soyle doktora. Ben cok olurdum buscopan verip yollardi doktor hamilelikte kullaniliyor mu bilmiyorum ama. Birde bol su ic. Bu sozu cok duyacagiz bol su ic bol su ic :deli::KK48:

Kızlar merhaba;
Acaba benim kadar ilginç rüyalar göreniniz var mı:) dün gece rüyamda oğlum olduğunu gördüm ama bebek zenciydi ve de konuşuyordu, sabah kalktığımda anneme ve eşime anlattım, annem dedi ki keşke zenci olsa ne güzel olurdu, ben zenci bebekleri çok severim:) eşimde tıppen mümkün değil diyo:)
aslında fena olmazdı hani, rüyalarım hakikaten coştu:)

Yok canim hicbiri bebege zarar vermez zaten vajina farkli idrar torbasi farkli senin idrar yaptigin yerle alakali. Birde bebek su an en guvenli yerde rahim agzi si.siki kapali:KK66:Sistitte sanirim enfeksiyo dan kaynakli canim idrar yaparken sizi sanki surekli idrarin varmis gibi his sonra durdugun yerde sizi falan yapar. Idrar testi yaptir birde sizini soyle doktora. Ben cok olurdum buscopan verip yollardi doktor hamilelikte kullaniliyor mu bilmiyorum ama. Birde bol su ic. Bu sozu cok duyacagiz bol su ic bol su ic :deli::KK48:
Hamile kalmadan önce 3 3 buçuk litre su içen ben şuan 1 litre içemiyorum :mad:

Back