- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.241
ay siz böyle yazdıkça ben kötü oluyorum bende çok şükür yiyorum ya en bulantım olduğu zamanlarda da akşamları çok güzel doyuruyordum karnımı. doktora demedin mi yiyemiyorum diye ben dediğim gibi premesis plus yazdı banacanım afiyet olsun maşallah , nasıl yiyebiliyorsun hakikaten çok özeniyorum, bana da fikir ver biraz
ağzıma hiç bir şey alamıyorum, berbat durumdayım , tek yediğim çubuk kraker ve su
Geçmiş olsun hamilelikte sık sık oluyor hemen geçer inşallahmantar canım ya zaten bende şüphelenmiştim. aynen Rabbime şükürler olsun rahatladım.. sanırım mide bulantılarım geçti ama büyük konuşmamak lazım. birde burda ister istemez yaşanmışlıklar konuşuluyor etkilenmemek elde değil
Aynen duvara uzat ben öyle yapıyorum :)))tamam canım saolasın ayaklarımı hiç yukarı uzatamam ama duvara falan dayarım artık
imkanın varsa git gör insanın içi rahatlıyor ben carşambaya randevu almıştım ama mantar bahanem olduGeçmiş olsun hamilelikte sık sık oluyor hemen geçer inşallah
Benim de geçti iki gündür iyiyim sadece geceleri bulantım oluyor oda geçiyor
Doğru ister istemez kıyaslıyoruz acabalarla doluyoruz
Benim daha çok var 24 te gitcem kontrole eşimin işi erken biterse başka bi doktora gidip bebişimi görmek istiyorum bugün
alışkın olunca evde çok sıkılıyor insan ben normalde pek rapor alan biri değilim 8 senede anca 2 kere almışımdır ama o raporlarım da da son günlerde oturur ağlardım.bebeiş olunca en az 3-4 sene işi bırakcam bakalım o zaman nasıl olacak bebişim kafamı dağıtır heraldeKızlar selam ben bugün işbaşı yaptım çok şükür. Çalışabilmekte büyük bi nimetmiş çok iyi anladım
ay siz böyle yazdıkça ben kötü oluyorum bende çok şükür yiyorum ya en bulantım olduğu zamanlarda da akşamları çok güzel doyuruyordum karnımı. doktora demedin mi yiyemiyorum diye ben dediğim gibi premesis plus yazdı bana
maşallah subhanallah canımtavşanımla merhaba diyelim dedik size kızlar
benim premesis plus canım zencefilli zaten öncesinde zencefilli şekerle bastırırdım. gerçi yoğunlukla da alakalı sanırım birde benim normalde de erken bitecekse demek ki dün mesela hiç bulantım olmayınca folic trio aldım bu sabahta onu aldım hala yok yanicanım bana da premesis tablet verdi hiç bir etkisi olmadığı gibi daha beter oldum, ilk üç ay normal düzelecek diyor, ama inanılmaz berbatım, iş yerimde kafamı masama koymak istiyorum o derece yaniinşallah düzelir de bir an evvel biraz rahatlarım
listeni paylaşabilir misin?
Ben camış gibi yiyorum.belki fikir verir.
Masallah size :))tavşanımla merhaba diyelim dedik size kızlar
Ben yıllarca sirle aldım şimdi çok az tüyüm çıkıyor onları da sadece epilasyon için kullandığım bir cımbızla alıyorum, tüylerin çıkış yönüne göre güzelce çekince kökleri de geliyor acısız da oluyor.Cımbız derken
inşallah geçer bulantıların iştahsızlığın kısa sürede.canım afiyet olsun maşallah , nasıl yiyebiliyorsun hakikaten çok özeniyorum, bana da fikir ver biraz
ağzıma hiç bir şey alamıyorum, berbat durumdayım , tek yediğim çubuk kraker ve su
benim eltim de epilasyonun hassas başlığıyla alıyormuş şok olmuştumBen yıllarca sirle aldım şimdi çok az tüyüm çıkıyor onları da sadece epilasyon için kullandığım bir cımbızla alıyorum, tüylerin çıkış yönüne göre güzelce çekince kökleri de geliyor acısız da oluyor.
inşallah geçer bulantıların iştahsızlığın kısa sürede.
Valla ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım canım. Ben iyi örnek değilim.
Şimdi kızımı emziriyorum diye vitamin desteği alıyorum o da iyice acıktırıyor. Yemekten kalkıp ne yesem diye düşünmeye başlıyorum.
Doktorum cumartesi gördü nerdeyse ilk 3da 5 kilo aldım dedi çok fitsin bu hamileliğinde. Düşün aldığımı az bile buldu
Ama çok takmıyorum, 30 kilo alıp 6 ayda 35 kilo vermiştim hem de kasmadan. Ama tabii kilonun kimseye faydası yok abartmamak lazım.
Aynen alışık olunca zor oluyomuş. Ben daha bebek sonrasına karar veremedim henüz hakkımızda hayırlısı olsun inşallahalışkın olunca evde çok sıkılıyor insan ben normalde pek rapor alan biri değilim 8 senede anca 2 kere almışımdır ama o raporlarım da da son günlerde oturur ağlardım.bebeiş olunca en az 3-4 sene işi bırakcam bakalım o zaman nasıl olacak bebişim kafamı dağıtır heralde
Masallah bende cuma gıdıcem kalp atışlarını duymak için dk da kaç atıyormuş dedi mi :) kalp atış sayısına göre tahmin edenler var yatavşanımla merhaba diyelim dedik size kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?