- 31 Mart 2016
- 857
- 548
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.201
Amin canimmmm aminBen de de sayılar toplanıyor cikariliyor islemler yapıyorum çıkan sonuç çifte erkek teke kız oluyor. Aynen canım benim de Çin takvimin de oğlan cikiyor. Ama niyeyse ben de hep ağzımdan kızım kaciriyorum sonra civcivime dönüyorum. Rabbim kucağımıza sağlıcakla almak nasip etsin de insaAllah
Acıdıgı için kendimizi kastigimiz için mi yapma dedi yani ben epilatorle alıyorum hiç acı olmuyo çok çok hafif artık alıştı tenim yine de sakıncası olur mu kiBen Dr a özellikle sordum 12 haftaya kadar ağda yapma dedi bana
ben de kamudayım , bize hiç bişi yok hamileykenemzirme döneminde izinler var sadece
Aynen canım önemli olan onların iyi olması 12 haftadan sonra hallederiz :))Dediğim gibi krem de zararlı canim hayırlısı ile zaman geçsin de bebeklerimiz iyi olsun gerisi önemli degil :))
InsaAllah canım hayırla sağlıcakla gelsinler de insaAllahCanım inşallah yaaa.kizim olsun çok istiyorum önce sağlıklı sıhhatli olsun diyorum tabiki
sabahtan beri iş yerinde kalorifere yaslandım içim üşüyo , öğle saatlerine doğru da sıcak basıcakKızlar sizde de benim gibi çok üşüyen var mı hiç ısınamıyorum
günaydın kızlar :)) bebişler nasıl iyiler mi yokmu kontrole giden pıt pıtları duyan :))
Doğru dur cnm bende senin gibiyim çok azaldı arkadaşlar 12 hafta ya kdr ağda yapma dedi ben ne yapıcam şimdi bilmiyorumEslemM001 canim zaten ben hep sır kullandığım icin azalttı bu ay sonunda sire devam edeceğim yine normalde zAten 45 günde bir falan yapıyordum cunku sır hem azaltıyor hem köklerini zayıflatıyor ya bir ara lazere de gitmiştim tabii omunda etkisi var azalmasında cunku 45 gün aslında uzun bir sure ama lazer ve sır fayda etti aman şakın 45 gün uzun zaman demeyin cunku lazere gitmiştim o yuzden azalma da oldu ( bir an utandım ) :s
CımbızKızlar afedersiz birşey sorucam epilasyonunuzu nasıl yapıyorsunuz ben normal de eldiven kullanıyorum ama şimdi zararı olurmu diye kafama takıldı azda olsa acı oluyor çünkü çekmek koparmak bikini bölgesinde zararlı olurmu lütfen k.bakmayın böyle bir soru sorduğum için
Bence kanatırsak kıl kökleri falan açılıyor ya mikrop kapabilir enfeksiyona giden riskli bir durum olabilir ilk 3 ay zaten tutunmaya çalışan bebeği bir de bu riskle kurcalamayalım diye yapılmasa daha iyi deniliyor olabilir.Acıdıgı için kendimizi kastigimiz için mi yapma dedi yani ben epilatorle alıyorum hiç acı olmuyo çok çok hafif artık alıştı tenim yine de sakıncası olur mu ki
Bende son 3 ay sıcak basması oldu, özellikle ayaklarım terlik içinde su içinde kalırdıSıcak basması hiç olmuyor ben de mütemadiyen üşüyorum elim ayağım buz gibi
Gözün aydın canım güzel haberler arka arkaya hep gelir inşallah.günaydın kızlar doktora gittim pıt pıtları duydumfitil verdi yolladı
Ağda yapma kremde kullanma o zararlı doktorlar tavsiye etmiyor iki yol var ya kısaltacaksın yada jilet :sDoğru dur cnm bende senin gibiyim çok azaldı arkadaşlar 12 hafta ya kdr ağda yapma dedi ben ne yapıcam şimdi bilmiyorum
11-13 arasıydı sanıırm.11de belki bir iki gün bile geride olsa tam sağlıklı ölçüm olmaZ 13 civarı da bazen bebekler sata göre ileri gidiyor bu dönemlerde başlayıp o sebeple geç olabiliyor genelde 12. Haftayı seçiyor doktorlar.kızlar günaydın;
ikili test 12. haftada mı yapılıyor, en doğru zamanı ne zaman bilgisi olan var mı?
Valla çok şanslısın arkadaşım, ben de yıllardır sir yaptırıyorum, azalma var ama bi türlü kökleri zayıflamadı.. Ben nerdeyse 3 haftada 1 gidicem o kadar güçlüler yaniEslemM001 canim zaten ben hep sır kullandığım icin azalttı bu ay sonunda sire devam edeceğim yine normalde zAten 45 günde bir falan yapıyordum cunku sır hem azaltıyor hem köklerini zayıflatıyor ya bir ara lazere de gitmiştim tabii omunda etkisi var azalmasında cunku 45 gün aslında uzun bir sure ama lazer ve sır fayda etti aman şakın 45 gün uzun zaman demeyin cunku lazere gitmiştim o yuzden azalma da oldu ( bir an utandım ) :s
AYy gözün aydın canim şükür fitili geceleri yatmadan kullan dokyor bana da verdi ben gece kullanıyorumgünaydın kızlar doktora gittim pıt pıtları duydumfitil verdi yolladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?