2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Amin canimmmm amin

ben de kamudayım , bize hiç bişi yok hamileyken emzirme döneminde izinler var sadece

H Hadigelminigim ve diğer hamişler, soru cevaplandı mı bilmiyorum çünkü bikaç gün geriden geliyorum.

Daha önceki hamileliğimde araştırmıştım burda da paylaşayım. 16.08.2013 tarih 28737 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gebe Veya Emziren Kadınların Çalıştırılma Şartlarıyla Emzirme Odaları ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Yönetmelik var. orda yanlış hatırlamıyorsam 9. maddesinde günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz gibi bir ifade var. yani yasada bu var, sadece talep etmek gerekiyor kızlar. Devlette belki daha kolay olur ama özel dinler mi ek bilemedim.. Umarım bilgi işinize yarar.

günaydın kızlar :)) bebişler nasıl iyiler mi yokmu kontrole giden pıt pıtları duyan :))

benim teeee 19unda. acaba beklemeyip bu hafta özele mi gitsem diye de düşünüyorum fakat eşim zırt pırt izin alamıyor ben de ilçede yaşıyorum minik bir bebekle yollara düşmek zor oluyor. ama insan da merak ediyor yaw..

Doğru dur cnm bende senin gibiyim çok azaldı arkadaşlar 12 hafta ya kdr ağda yapma dedi ben ne yapıcam şimdi bilmiyorum

Cımbız
Acıdıgı için kendimizi kastigimiz için mi yapma dedi yani ben epilatorle alıyorum hiç acı olmuyo çok çok hafif artık alıştı tenim yine de sakıncası olur mu ki
Bence kanatırsak kıl kökleri falan açılıyor ya mikrop kapabilir enfeksiyona giden riskli bir durum olabilir ilk 3 ay zaten tutunmaya çalışan bebeği bir de bu riskle kurcalamayalım diye yapılmasa daha iyi deniliyor olabilir.
Bence en sakıncalısı kıl dökücü krem, sabun bile zararlıyken krem çok sakat bence.

Sıcak basması hiç olmuyor ben de mütemadiyen üşüyorum elim ayağım buz gibi
Bende son 3 ay sıcak basması oldu, özellikle ayaklarım terlik içinde su içinde kalırdıkasım ayında soğuk taşlara basardım, o ayak yanma ve terlemesini unutamam
Az yiyor ve aç kalıyor olabilir misin?
Ben genelde akşama doğru açsam ya da enerjim azalmışsa üşüyorum bir şeyler yiyince gene şort bluza geçiyorum.

kızlar günaydın;
ikili test 12. haftada mı yapılıyor, en doğru zamanı ne zaman bilgisi olan var mı?
11-13 arasıydı sanıırm.11de belki bir iki gün bile geride olsa tam sağlıklı ölçüm olmaZ 13 civarı da bazen bebekler sata göre ileri gidiyor bu dönemlerde başlayıp o sebeple geç olabiliyor genelde 12. Haftayı seçiyor doktorlar.

Valla çok şanslısın arkadaşım, ben de yıllardır sir yaptırıyorum, azalma var ama bi türlü kökleri zayıflamadı.. Ben nerdeyse 3 haftada 1 gidicem o kadar güçlüler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…