- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
- 78
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.521
Evet canim oyleymis ikizlerde 37.hafta 40 gibi sayilirmis 36 37 gibi insallah o zamanlarda gelirler kuvözde kalmazlar. Bdvde bir ikiz annesiyle konustum 40.haftada dogum yapmisHayırlısı olsun canım. Sağlıklı olduktan sonra hiç önemli değil kızmış erkekmiş :) Doğum 34-36 hafta arası oluyormuş ikizlerde. İkizlerin normal tamamlama haftası 37ymiş zaten. Daha geçerse risk olabiliyormuş. 31 de gelen bile gördüm. Sağlıklı olduktan sonra sorun olmuyor. Genelde sezeryan oluyormuş. Gidişata göre artık doktorlarımız yönlendirecek canım. Bir de bebişler ne zaman gelmeye karar verecek o da var :) dediğin gibi 20. Hafta alışveriş için iyi. Erken gelme ihtimallerine karşı anca tamamlarız zaten.
Bende cumartesi sabah gideceğim bakalım inşallah güzel haberlerle döneriz benimde hiçbir belirti olmayınca korkuyorum aslında ...Gözüm aydın darısı bizlere olsun.
Ben de cumartesi gideceğim, 3 hafta sonra sıfır belirti ile biraz stresliyim , inşallah her kontrol sonrası güzel haberler veririz.
Aynen ben de bir tane biliyorum öyle 40. Haftada doğum yapan :)) maşallah her şey fazlasıyla yolundaymış demek ki :) onun bebekleri de 3 er kiloydu. Taşımak da mesele 6 kiloyu. Helal olsun :)Evet canim oyleymis ikizlerde 37.hafta 40 gibi sayilirmis 36 37 gibi insallah o zamanlarda gelirler kuvözde kalmazlar. Bdvde bir ikiz annesiyle konustum 40.haftada dogum yapmisbebislerin kilolari da iyidi 3ün ustundelerdi
Haklisin canm yeni evliysen. 3 ay dolsun ben soylerim artkKızlarrrrr hamile olduğunuzu tüm çevrenize duyurdunuz mu? Ne zaman duyrudunuz ? İş yerinde falan belli olana kadar saklamayı düşünüyorumda şimdi yeni evlendim çok hızlılar falan fistan konuşup sinirlendirmesinler beni
Kızımda devletten randevu almıştım ama gittiğimde bebek sat tarihine göre haftası büyük çıkmıştı yapmamışlardıBende cumartesi sabah gideceğim bakalım inşallah güzel haberlerle döneriz benimde hiçbir belirti olmayınca korkuyorum aslında ...
İkili testi devlette mi yaptıracaksın canım cumartesi söyler benim dr umda ama benim doktor özel hastanede nasıl nerde yaptırırım bilmiyorum henüz birley konuşmadık o konuda
Kızlar benim dehşet bulantılarım var 2 gündür işe gidemiyorum yataktan çıkamıyorum nasıl geçicek hiç bilmiyorum premesizte hiç işe yaramadı psikolojim bozuldu iyice
neden canım ne anlamda kötüsün halsizlik bulantı kusma falan mı?Kızlar ben bugün çok kötüyüm yaa
d
dramamine kullanabilirsin bana iyi geldi doktor verdi , bulantı için cok etkiliymiş
Günde kaç tane içiyorsun
Kızlar benim dehşet bulantılarım var 2 gündür işe gidemiyorum yataktan çıkamıyorum nasıl geçicek hiç bilmiyorum premesizte hiç işe yaramadı psikolojim bozuldu iyice
sizler çok ileri bulantı yaşıyorsunuz galiba bana çok iyi geldi plus olanı. sadece dün istifra ettim o da geniz akıntısındandı büyük ihtimalle balgam midemi kaldırıyorcanım o tabletin bi işe yaradığı yok, 3 tane içebilirsin dedi doktor, en son içtiğimde daha beter oldum ve bıraktım, bana soda iyi geldi sanki, akşam 8 de uyuyorum özellikle ben akşam kötü oluyorum
amin cümlemize canım. Eşim en az 4 çocuk diyor bende isterim ki torunlarimin hem amcaları hem de teyzeleri olsun yani iki kız iki erkek olursa yeterli bizeHayırla sağlıcakla gelsin de inşallah allah nasipneders e ben 2. Bebeğimin de birincisine aynı cinsiyet olmasını isterim ama Rabbim nasip ederse ben 4 5 çocuk istiyorum da ama eğer 2 çocuk düşünüyorsan biri kız biri oğlan çok güzel olur rabbi en hayirlişindan nasip etsin inaAllah
idrar vermiştim 15 lökosit çıktı kültüre bakıp ilaç verelim dedi canımDeğerlerin nasıl canım? İdrar yolu enfeksiyonunu nasıl anladi? Ben hamileligimin başlarında yaşadım. Tek kullanımlık munorol saşe verdi doktor, geçti çok şükür.
Gözüm aydın darısı bizlere olsun.
Ben de cumartesi gideceğim, 3 hafta sonra sıfır belirti ile biraz stresliyim , inşallah her kontrol sonrası güzel haberler veririz.
Oy ne güzelmiş yaaa aynen gerçekten ok istiyorum hayırla sağlıcakla arka arkaya tabi Rabbim insaAllah nasip eder.Ne 4 5 cocuk mu arka arkaya mi dusunuyorsun ben bebislerim dogsunlar baska cocuk dusunmem heralde
Cok cocuk iyidir biz 4 kardesiz mesela eskiden yer yataklari vardi gece onlari serince uzerinde bogusurduk uyku tulumlari vardi hepimize zorla giydirirdi annem ayicik gibi olurduk ne gunlerdi ya eglencenin dibine vururduk
Canım benim mart da mı hamile kaldık acabaGünaydın kızlar.ben yaşlılar gibi akşamları kanepede TV karşısında uyuyup kalır oldumgün içersinde çalışınca çok yoruluyorum sanırım. ismetbeyinbiricikhanimi canım minigimin cinsiyetine bakarmisin? Hamile kaldığım yaş 31,15 Şubat sat, 32 olduğumda dogacak inş. 22 kasimda
Ben çok istiyordum aslında ikizlerim olmasını tabiki öncelik sağlıklı olması. InsaAllah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir :)amin cümlemize canım. Eşim en az 4 çocuk diyor bende isterim ki torunlarimin hem amcaları hem de teyzeleri olsun yani iki kız iki erkek olursa yeterli bizehayırlısı olsun hakkımızda tabiki zaten kısmet olursa bir daha ufakliklar okula falan gidince düşünürüm bı 5 sene sonra tabi büyük konuşmamak lazım Allahım hayırlısını versin her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?