- 8 Ağustos 2009
- 73
- 50
- 88
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #5.561
Minik kalbin pıt pıtlarını gördüm bugünÇok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senle haftamiz hemen hemen aynı. Ben de bugün ayniydim. Demek ki bu derece agrilar bulantı halsizlik normal. Ben de hamileligimin en kotu gününü yaşadım bugün..
Minik kalbin pıt pıtlarını gördüm bugünÇok şükür
Canim patates haslamasi ye karnini doyurur isali keser birde ben nisastayla suyu karistirip icerim o hemen keser isali bol su icmeyi unutma cok su gibi gelirsede doktora gorun mutlaka mikrobik olabilirKızlar bende 2 gündür kötüyüm bide bende hafif bi ishal de var 2 gündür adam akıllı bişey yiyemiyorm ve dun ilk defa kustum yemek gorunce yiyince midem çok bulanıyor bide ishal olmasi kötü mü sizce
Gozun aydin canim cok sevindimMinik kalbin pıt pıtlarını gördüm bugünÇok şükür
Amin canım hepimiz inşallahGözünaydın cnm Allah kucagina almayi nasip etsin saglicakla inşallah.
Walla canım üstten alttan berbat oldum şu 2 gündür çok sağol bende deniyim bi bakalimBende vardi canim ishal doktoruma soyledim bikac gun haslanmis patatesi tuzlayip ye pirinc lapasi yap yagsiz olacak ve elmayi firinlayip ye dedi gecmeye basladi benim
Rica ederim canim ben de ayni oyleyim mide bulantisi yanma ishal kusma ne ararsan varWalla canım üstten alttan berbat oldum şu 2 gündür çok sağol bende deniyim bi bakalim
Mevsimselmiş canımKızlar ya afedersiniz bende ishal oldum hemen hemen hepimizde olmuş niye acaba![]()
Hayırlısı olsun tatlim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Minik kalbin pıt pıtlarını gördüm bugünÇok şükür
Bi ben olamıyorum şu ishali yaa.. Çok zorlaniyorum..Kızlar ya afedersiniz bende ishal oldum hemen hemen hepimizde olmuş niye acaba![]()
ayni durum bende de var zaten normaldede metabolizmam cok yavasti simdi hic calismio resmen asiri kabizlik sorunum var ilac yada takviye kullanmak istemiorum dogal yollari deniyorum simdilikBi ben olamıyorum şu ishali yaa.. Çok zorlaniyorum..![]()
Bende aynen kabızımayni durum bende de var zaten normaldede metabolizmam cok yavasti simdi hic calismio resmen asiri kabizlik sorunum var ilac yada takviye kullanmak istemiorum dogal yollari deniyorum simdilik![]()
Bende hep kabiz olanlardanaim ilac kullanmak iyi degilmis bu asamadaBende aynen kabızım
Bende oZele gitmiştim rubella ile toxo yapılmamıştı ozelde doktor istememişti ama devlete gittim devlette ki doktorun tabii yapalım dedi yaptı Şen'de yaptır canim sonucu hemen ertesi gün cikiyorEki Görüntüle 1978565 Eki Görüntüle 1978566 Eki Görüntüle 1978567 Eki Görüntüle 1978568
Kizlar bende sadece bu testler yapilmis rubella ve toksoplazma yok yarin devlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum orda doktora solesem yaptirirmi acaba sonucta onemli bi test diye dusunuyorum.
Arkadaşım mesajını kaldirabiliyosan kaldir.. Hicbiryerde de tcnizi paylaşmayın.. Hiç duymuyor musunuz insanların üzerine şirket kurup borçlandiriyorlar.. Sonuçta bu mesajlar bize özel değil herkes gorebiliyor..Eki Görüntüle 1978565 Eki Görüntüle 1978566 Eki Görüntüle 1978567 Eki Görüntüle 1978568
Kizlar bende sadece bu testler yapilmis rubella ve toksoplazma yok yarin devlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum orda doktora solesem yaptirirmi acaba sonucta onemli bi test diye dusunuyorum.
Bende ilaç kullanmıyorum ama diğer hamileliğimde doktor şurup vermişti kabızlık içinBende hep kabiz olanlardanaim ilac kullanmak iyi degilmis bu asamada