• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım senle haftamiz hemen hemen aynı. Ben de bugün ayniydim. Demek ki bu derece agrilar bulantı halsizlik normal. Ben de hamileligimin en kotu gününü yaşadım bugün..

Evet cnm olmasada bi dert oluyo o zamanda niye midem bulanmiyo niye belim agrimiyo bisey mi oldu diye evham yapiyosun hamilelik gercekten tuhaf duygular yasatiyo insana.

Kızlar bende 2 gündür kötüyüm bide bende hafif bi ishal de var 2 gündür adam akıllı bişey yiyemiyorm ve dun ilk defa kustum yemek gorunce yiyince midem çok bulanıyor bide ishal olmasi kötü mü sizce
Canim patates haslamasi ye karnini doyurur isali keser birde ben nisastayla suyu karistirip icerim o hemen keser isali bol su icmeyi unutma cok su gibi gelirsede doktora gorun mutlaka mikrobik olabilir
Minik kalbin pıt pıtlarını gördüm bugünÇok şükür
Gozun aydin canim cok sevindim

Kizlar bende sadece bu testler yapilmis rubella ve toksoplazma yok yarin devlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum orda doktora solesem yaptirirmi acaba sonucta onemli bi test diye dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1978565 Eki Görüntüle 1978566 Eki Görüntüle 1978567 Eki Görüntüle 1978568
Kizlar bende sadece bu testler yapilmis rubella ve toksoplazma yok yarin devlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum orda doktora solesem yaptirirmi acaba sonucta onemli bi test diye dusunuyorum.
Bende oZele gitmiştim rubella ile toxo yapılmamıştı ozelde doktor istememişti ama devlete gittim devlette ki doktorun tabii yapalım dedi yaptı Şen'de yaptır canim sonucu hemen ertesi gün cikiyor

Eki Görüntüle 1978565 Eki Görüntüle 1978566 Eki Görüntüle 1978567 Eki Görüntüle 1978568
Arkadaşım mesajını kaldirabiliyosan kaldir.. Hicbiryerde de tcnizi paylaşmayın.. Hiç duymuyor musunuz insanların üzerine şirket kurup borçlandiriyorlar.. Sonuçta bu mesajlar bize özel değil herkes gorebiliyor..

Back
X