2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Maasallah ne güzel endiselenme canım bir problem olsaydı soylerdi Dr.
Benim doktor da bugün başta uzun süre birsey soylemedi. Hocam bir problemmi var dedim. Yok bi alttan bakalım bide dedi.ne olduğunu anlamaya çalışırken tabi binbirturlu şey geçti aklımdan.sonra yok bak bu kalp atışı dedi. Ama embriyo nun yanında bişey var da onun ne olduğunu anlayamadım onu inceliyorum dedi.yoksa ikizmi oldum.hcg degerlerim 4 er 5 er katliyordu çünki ...çok da emin olmayan bi tavırla tamam ya herhalde plasenta dedi. Hala aklım o şeyde :)

aynen 2 aylık oldum ama zaten 1 ayını bilmeden geçiriyoruz son 1 ay 9 ay gibi geçti9 ay nasıl geçicek onu hiç düşünemiyorum
Çok güzel geçiyor çoook şu bulantı zamanları insanı bezdiriyor ama biraz büyüdükçe bu sıkıntılar tamamen gidiyor sonra bebişini hissedeceksin en güzeli bu zaten son zamanlara doğru artık kafasını poposunu kolunu bacağını anlıyordum

ya bana hayal gibi geliyor bu zamanlar hep böyle minicik kalacak gibi geliyor bazen düşünüyorum nasıl büyüyor mu acaba diye şu an ki belirsizlik çok zor bir büyüse bir yüzünü görsem adam akıllı tam hamile olduğumu anlayacağım

Tek yumurta ikizimi seninki maşaAllah ne güzel

endişelenme tatlı Rabbim onları öyle bir ayarlamıştır kisen bebişlerini düşün demek tek yumurta ikizi olacaklar ay ne güzel bir birinin aynısı 2 bebe

Tek mi çift mi diye sormayı akıl edebilmişim :) doktor o şimdi belli olmaz 3. Ayda belli olur demişti. Tek çift olayı keseye göre değilmiş sanırım. Ama tek hissediyorum Allah bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.

En son 7. haftada gitmiştim canım. Doktor tek mi çift mi 3. ayda görürüz demişti. 2 hafta var daha kontrole. Plesanta aynı ise normale göre biraz daha riskli oluyormuş bebeklerin gelişimi açısından. Kötü düşünmek istemiyorum ama işte elde değil. İlk gebelik ve ikiz olunca heyecanlı ve meraklıyım çok.

Arkadaşlar bulantılarınız nasıl azaldı mı ? Benim 4-7 hafta arası felaketti hep bir ağlama hep bir klozetle bütünleşme falan ama şimdi son 5 gündür çok daha iyiyim. Fakat hala yemek yiyemiyorum sadece haşlanmış patates sizin yemek durumları nasıl ? Herşeyi yiyebiliyor musunuz ? Yada ne bileyim mutfağa girebiliyor musunuz ?

bende bebeğimi çok merak ediyorum bazen kasıklarım taş gibi bazen yumuşacık oluyor korkuyorum bir şey yoktur dimi nisan sonuna kadar nasıl sabretcem son görmemizin üstünden 8 gün geçti daha
Ben cumartesi gidince her şey yolundaysa öbür cumartesi de ikili test için gideceğim ama sonra3 hafta beklemek sıkıcı olacak.
İlk bebeğimi 21. Haftada hissetmiştim o haftalara gelsek hareketleri tüm stresimizi alır da şimdi içeriyi göremeden hissedemeden beklemek geriyor bazen. Allaha emanetler, inşallah hepsi de sağlıkla büyüyorlardır içeride.

aynen 2 aylık oldum ama zaten 1 ayını bilmeden geçiriyoruz son 1 ay 9 ay gibi geçti9 ay nasıl geçicek onu hiç düşünemiyorum
Ben oğlumda nasıl geçirmişim o 9 ayı hatırlamıyorum.ee tabi dile kolay 15 sene oncesi...hatta ne ara boyumu geçen bi delikanlı oldu hiç anlamadım o yuzden Doğduktan sonra zaman öyle jet hızıyla geçecek ki anlamiyacaksin canım ne ara büyüdü bu sipa diye öyle bakakalacaksin yavruna. ..
Bunda erken ogrendigimden mi ne saatler geçmiyor bir türlü :/

Ömür geçiyor 9 ay geçmeyecek mi ben kızım için doğduğunda saçları olacak mı ay kime benzeyecek falan derken şimdi 17 aylık oldu bile çok şükür ve şimdiki 3 aylık ilk dönem hamileliğim bitmiş bile olacak inşallah. Zalım zaman hızlı geçiyor Bu güzel zamanları özleyeceğim.

İnsan tam görmeden ,hareketlerini hissetmeden;üstelik o kadar bulantiya rağmen gerçekten inanamiyor hamile olduğuna ...
Ama bugün pit pit atan o minicik kalbi görünce inandım içimde hızla büyüyen bir mucize var

Gözün aydın canım

ben baştan beri kokulara karşı çok hassaslaştım ama yemek kokuları etkilemedi çok şükür ağır olmayan her şeyide yedim hatta balıktan tiksinirim diye çok korkuyordum kızartmada buğulama da yaptım yedim. ha arada ç.ıkardıklarım olmadı mı oldu tabi. bu arada 2 günümü bende patatesle geçirmiştim felaket dönemlerdi

aynen hissetmiyoruz uyku yorgunluk bulantı kusma hastalık belirtisi sankiah bir içimizde hissetsek o pıtpıtlarını duysak

Gidince artik ogrenirsin tek mi çift mi oldugunu :)) masallah canim ben hamile kalmadan once ruyamda erkek bebegim oldugunu gormustum esime benziyordu onun icin oglusum olacagini hisaediyordum ikiz oldugunu ogrenince tek olacagini hissettim esimin iki fotokopisi olsun istiyorum adama kafayi taktim

Beta degerlerin nasil artti canim

ben de erkek görmüştüm çok önceden eşim de erkek görmüş. Erkekler genelde anneye benziyor ama :) ay bilmiyorum evde 3 erkek birden. Gerçi ikisi de kız olursa daha kötü babalar için. Evin içinde 3 süslü kadın

Hayirlisi olsun canim ben 2 oglum olsun isterim kadina deger veren, kadini ezmeyen, sevmeyi bilen 2 erkek evlat guzel olur :)) ikiz gebelikte bebisler erken geliyormus o isi nasil yapacaz insanlar 20.haftada alisverise basliyormus.

bir sonraki kontrolünde süpriz olabilir belki :) benim doktorum da ilk bebeği incelerken bi duraksadı ben de korktum. Doktorların o duraksaması ve ultrasona ifadesiz bakıyorlar falan insan neler düşünüyor o birkaç dk içinde :) bazen ikizlerin biri kendini göstermiyormuş. Üçüncü ayda ikiz olduğunu öğrenen de varmış :) hayırlısı olsun. Kalp atışını duymuşsunya önemli olan o :)

Hayirlisi olsun canim ben 2 oglum olsun isterim kadina deger veren, kadini ezmeyen, sevmeyi bilen 2 erkek evlat guzel olur :)) ikiz gebelikte bebisler erken geliyormus o isi nasil yapacaz insanlar 20.haftada alisverise basliyormus.
Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı olduktan sonra hiç önemli değil kızmış erkekmiş :) Doğum 34-36 hafta arası oluyormuş ikizlerde. İkizlerin normal tamamlama haftası 37ymiş zaten. Daha geçerse risk olabiliyormuş. 31 de gelen bile gördüm. Sağlıklı olduktan sonra sorun olmuyor. Genelde sezeryan oluyormuş. Gidişata göre artık doktorlarımız yönlendirecek canım. Bir de bebişler ne zaman gelmeye karar verecek o da var :) dediğin gibi 20. Hafta alışveriş için iyi. Erken gelme ihtimallerine karşı anca tamamlarız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…