2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ah kıyamam kuzum Rabbim şifa versin
Geçen ben de Cafe de kustum aniden çok kötü oldum çok mahcup oldum

Meraba kızlar çatlaklar konusunda ki tecrübeme dayanarak söylüyorum ne krem kullanırsanız kullanın iç mideniz geniş dış mideniz küçükse bnm gibi çatır çatır çatlar siniz sadece bebe yağı surup nemlendirerek rahatlıyordum çünkü acısı da oluyo kasinti da .yanlız bunu dedim diye hemen endişelenmeyin bayanların %80 nin dış midesi geniş olduğu için çok az bi azınlık çatlayan gruba girer üzülmeyin ben onlarlada yaşamayı öğrendim mutluyum

Kizlar çatlaklar için bebeyağı ile gliserin iyimis eski catlaklarin rengini de açıyormus kuzenim böyle yapmiş :))

ismetbeyinbiricikhanimi ben de istiyorum cinsiyet tahmini, çok eğlenceli oluyor bu olaylar. sayfa 531 de yazmıştım ama o kadar yazının arasında kaybolması çook normal aktif bi topik burası

Yaş 35de doğacak sat 18 subat ama martta hamile kaldım. 25 kasım 2017de doğması planlanıyor tabi ne zaman gelir bilmem. 2 ay sonra doğum günü olunca değişiyor yazmışsın biyerde onu nasıl çözeriz bilmiyorum çünkü doğum günüm 16 ocak.
Teşekkür ederim şimdiden.

Bu catlaklar basa bela benim cocugum yok ALLAH nasip ederse ilk olacak ama kilo alıp vermekten catlaklarim var hamilelikte nasil olur bir fikri olan varmi acaba

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.mide bulantılarım tavan yaptı şu an dayanacak halim kalmadı. ve elimi gözleyen iki tane daha kuzum var ( acil bilgisi olan varsa cevap yazabilirmi gebelikde mide bulantısını önleyen ilaçlar kullanılıyormu emedur v.s ve birde benim folic asit fulıo 120 tablet geçen mide bulantısı yapmayan bir folic asit yazmıştınz ben onu not almayı unuttum. rica etsem adını yazarmısınız..çok acil ölücem mide bulantısından gözümü açamıyorum (

Evde emedur varsa icebilirsin canim doktor bana verdi ama hic kullanmadim folik asit bulantimi kestigi icin ben premesis plus iciyorum ama bugun o da fayda etmedi bana

Değerlerin nasıl canım? İdrar yolu enfeksiyonunu nasıl anladi? Ben hamileligimin başlarında yaşadım. Tek kullanımlık munorol saşe verdi doktor, geçti çok şükür.

Ben hala kusmuyorum. Korkuyorum bebeğime birşey mi oldu diye. Neden belirtim yok. Sadece kasık ağrım var. O kadar. O da ara sıra.

Ben hala kusmuyorum. Korkuyorum bebeğime birşey mi oldu diye. Neden belirtim yok. Sadece kasık ağrım var. O kadar. O da ara sıra.
Sen kalp atışını gördün canım korkma artık. Benim arkadaşım da en baştan beridir öyle. Şimdi 24. haftasında maşallah. Tadını çıkar canım. Mide bulantısı hele hele olur olmaz yerde çıkarmak iğrenç bişey

Sen kalp atışını gördün canım korkma artık. Benim arkadaşım da en baştan beridir öyle. Şimdi 24. haftasında maşallah. Tadını çıkar canım. Mide bulantısı hele hele olur olmaz yerde çıkarmak iğrenç bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…