- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.421
Peki neye başlayacaksınız Hindistan mı kakao mu? Bende mi başlasam acabaAçıkçası ben başlayacağım çünkü ne olur ne olmaz önlemimizi alalım :) burada ki tecrübeleri annelerin dediğine göre çatlak hiç gitmiyormuş
benim bel çevrem ve kasık bölgem kaşınmaya başladı o nedenle kullanıyorum ben. zaten belimde önceden kalma çatlaklarım varKızlar şimdiden mi başlıyorsunuz yağ sürmeye? Erken değil mi yoksa başlamak mı lazım? :)
Canım sen ne kullanıyorsun Peki?benim bel çevrem ve kasık bölgem kaşınmaya başladı o nedenle kullanıyorum ben. zaten belimde önceden kalma çatlaklarım var
Peki neye başlayacaksınız Hindistan mı kakao mu? Bende mi başlasam acaba
ben şimdilik bebe yağı kullandım hep ama evde hindistan cevizi yağımda var katı halde ondanda kullanırım ama şimdi değil şu 12. hafta bitsin koku hassasiyetim çok var güzel kokuda olsa rahatsız ediyor.Canım sen ne kullanıyorsun Peki?
Ah kıyamam kuzum Rabbim şifa versinkızlar saolun. bebişim acısını çıkardı merak etmeyin kaç gündür istifra etmiyordum yarım saat boyunca çıkardım az önce sabah yediğim ne varsa çöpü boyladıtuvalete çıkma imkanı bile bulamadım herkesin içinde kustum
Canım şubatta mi hamile kaldın martta micanimm ben cindiyetede bakar misin ?? yas 30 dogumda 31 olucam (agustos 86) sat 16 subat dogum 23 kasim
Ay valla berbat bir durum 2 kere ayni sey oldu bugun yetisemedim. Bebis buyuyunce sanirim ilacta fayda etmiyor anlamadimAh kıyamam kuzum Rabbim şifa versin
Geçen ben de Cafe de kustum aniden çok kötü oldum çok mahcup oldum
Evde emedur varsa icebilirsin canim doktor bana verdi ama hic kullanmadim folik asit bulantimi kestigi icin ben premesis plus iciyorum ama bugun o da fayda etmedi banaarkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.mide bulantılarım tavan yaptı şu an dayanacak halim kalmadı. ve elimi gözleyen iki tane daha kuzum var( acil bilgisi olan varsa cevap yazabilirmi gebelikde mide bulantısını önleyen ilaçlar kullanılıyormu emedur v.s ve birde benim folic asit fulıo 120 tablet geçen mide bulantısı yapmayan bir folic asit yazmıştınz ben onu not almayı unuttum. rica etsem adını yazarmısınız..çok acil ölücem mide bulantısından gözümü açamıyorum (
Değerlerin nasıl canım? İdrar yolu enfeksiyonunu nasıl anladi? Ben hamileligimin başlarında yaşadım. Tek kullanımlık munorol saşe verdi doktor, geçti çok şükür.merhaba kızlar ben de cumartesi günü ilk defa doktora gittim bebişimi gördük, kalp atışlarını duyduk çok şükür ama idrar yollarımda baya bi enfeksiyon çıktı bide idrar kültürü testi istedi doktorum geç çıkıyormuş bekliyoruz gebelikte çok önemliymiş galiba idrar yolu enfeksiyonu var mı başka olan
canim 4 marttaCanım şubatta mi hamile kaldın martta mi
Sen kalp atışını gördün canım korkma artık. Benim arkadaşım da en baştan beridir öyle. Şimdi 24. haftasında maşallah. Tadını çıkar canım. Mide bulantısı hele hele olur olmaz yerde çıkarmak iğrenç bişeyBen hala kusmuyorum. Korkuyorum bebeğime birşey mi oldu diye. Neden belirtim yok. Sadece kasık ağrım var. O kadar. O da ara sıra.
Sen kalp atışını gördün canım korkma artık. Benim arkadaşım da en baştan beridir öyle. Şimdi 24. haftasında maşallah. Tadını çıkar canım. Mide bulantısı hele hele olur olmaz yerde çıkarmak iğrenç bişeyBen hala kusmuyorum. Korkuyorum bebeğime birşey mi oldu diye. Neden belirtim yok. Sadece kasık ağrım var. O kadar. O da ara sıra.
Evde emedur varsa icebilirsin canim doktor bana verdi ama hic kullanmadim folik asit bulantimi kestigi icin ben premesis plus iciyorum ama bugun o da fayda etmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?