• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar günaydın
sabah belimi ağrıttım ya:KK61:ütü yapacaktım ütüyü fişe taktım ütü elimden kaydı kordonundan tuttum yere düşmesin diye şerefsiz ütü nasıl ağırmış sağ elle yakaladım kordonundan sağ belime bir ağrı girdi anlatamam:KK43: hala çekiyorum 1 saat olacak nerdeyse ani hareketten de kaçınmak lazım demek ki:KK42:

Geçmiş olsun, dikkat etmek gerekiyor farkında olmadan bi dolu şey yapıyoruz. Sorun olmaz umarım ağrın geçer hemen..

benim 5.76 olmasina ragmen doktor 3 hafta beklememi söyledi hamilelige bagli yükselme oluyormus kendiliginden dusmezse ilac tedavisine baslariz dedi bende endisemden bahsettim ama baya bi aciklama yapti
Anladım cnm için rahat ettiyse ne güzel her doktor farklı diyor demekki Rabbime emanet bebeklerimiz

Hayırlı sabahlar kızlar
Saat 10.30 da randevum var kalp atışını sağ sağlim duyabildim diye inşallah haber vereceğim sizlere. Gece stresten uyku tutmadı moron gibi hastane yollarına düşeceğim birazdan :)
InşaAllah güzel haberler le geliceksin bekliyoruz

Bu güneş kremim 50+ hamilelere özel ama eczanelerde bir çok farklı marka var, güneşler çıkmaya başladıkça aklımızda olsun:KK60:
image.jpg
Kakao yağını nerden temin edebiliriz peki

bu cilt için tavsiye ettiğin krem aklımda bulunsun arkadaşım.unutursam sorarım markasını tekrar tamammı? cidden cilt ve güneş lekelerine çok dikkat etmek lazım.teşekkürler

Kakao yağı katı arkadaşlar sabun gibi, elinize alıp biraz elleyince hemen eriyor çikolata kokuyorsunuz vücut emiyor ve nemi hep koruyor. Ben aktardan yarım kalıp sabun kadar almıştım 5-10 liraya, doğumdan sonra bile kalmıştı kullanmıştım (bronzluk için de kullanılıyor) hem ucuz hem doğal.

Günaydın kızlar, bir garip oblomov bir garip oblomov geçmiş olsun canım.ank hareketler çok can acitici oluyor.
Bu arada benim iki oğlum da sağ yumurtaligimda gibiydi,bu ufaklık tam solda,karnımın ortası bomboş.dun doktor ultrasonla bakarken şaşırdı,nasıl sola yerleşmiş böyle dedi güldü.insalah kızım olur

Kızlar ya su an 7+1 ve kalp atışı gözükmüyor dedi alttan da bakmadı haftaya bir daha gel netlesirelim dedi. Şimdi bir hafta nasıl geçer ne yapmaliyim sizce. 7 haftalıkken mutlaka gözükmesi lazımdı değil mi. Allahım yine kürtaj yolları gözüktü mu bana :(

Kızlar ya su an 7+1 ve kalp atışı gözükmüyor dedi alttan da bakmadı haftaya bir daha gel netlesirelim dedi. Şimdi bir hafta nasıl geçer ne yapmaliyim sizce. 7 haftalıkken mutlaka gözükmesi lazımdı değil mi. Allahım yine kürtaj yolları gözüktü mu bana :KK43:
Canım endişelenme 10 hafta ya kdr duyanlar oluyor alttanda bakmamış bence başka doktora da görün tek doktor la kalma iyi düşün dua et

,aklıma takılıyor siz kontrollerinize kaç haftaya bir gidiyorsunuz .Benim doktorum hep iki haftaya bir gel diyor.onceki hamileliklerimde 30.haftaya kadar ayda bir gidiyordum.sizde durumlar nasıl merak ettim?

Kızlar ya su an 7+1 ve kalp atışı gözükmüyor dedi alttan da bakmadı haftaya bir daha gel netlesirelim dedi. Şimdi bir hafta nasıl geçer ne yapmaliyim sizce. 7 haftalıkken mutlaka gözükmesi lazımdı değil mi. Allahım yine kürtaj yolları gözüktü mu bana :KK43:

canım aynısı benim başıma geldi, başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim ve sıkışık git doktora,inşallah sağlıklıdır bebişin

Canım hemen endişelenme ben sanmıyorum bi sorun olduğunu hamilelik belirtilerinde okuduğum kadarıyla yoğun devam ediyordu başka doktora gitsene alttan baksın duyacaksın inşallah

Merhaba arkadaşlar umarım herkesin sağlığı yerindedir. Mide bulantıları, ekşime, reflü gibi şikayetlerim devam ediyor benim malesef. Bir de çok çabuk acıkıyorum sanki. Sizlerde durum nedir?

Benim arkadaşım da 7. Hafta görememişti. Bir hafta sonra gittiğinde duydu. Hiç üzme kendini olabiliyor bazen. Başka doktora git bekleme bir hafta.

Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım. Umarın bebekler de anneler de sağlıklıdır.
Ara ara hafif bulantı ki ıyıce seyrekleşti. Şişkinlik ve bazen uykunun dışında benim neredeyse hiç bir belirtim yok. Bunlar normalde de olabilen şeyler. Bu yuzden endişeliyim. Kontrolüm haftaya. Umarım bebeğim benimledir.

kızlar günaydın
sabah belimi ağrıttım ya:KK61:ütü yapacaktım ütüyü fişe taktım ütü elimden kaydı kordonundan tuttum yere düşmesin diye şerefsiz ütü nasıl ağırmış sağ elle yakaladım kordonundan sağ belime bir ağrı girdi anlatamam:KK43: hala çekiyorum 1 saat olacak nerdeyse ani hareketten de kaçınmak lazım demek ki:KK42:
Ben de gece yatarken uyandım bi ara gerildim o esnada bebişin olduğu yer çok acıdı. İnşallah bişey olmamıştır.

canım 10. haftaya kadar yolu var ama bencede kızların dediği gibi başka bir doktora daha görün istersen 1 hafta bu şekilde beklemek zor gelir eminim

Ben de gece yatarken uyandım bi ara gerildim o esnada bebişin olduğu yer çok acıdı. İnşallah bişey olmamıştır.
Ayni sey bugün benim de basima geldi hatta ara ara geliyor uyku sersemi heralde uyaninca geriniyorum sonra da pimpirik ustune pimpirik yapiyorum bir sey olmaz Allah'in izniyle :)

Back