- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
- 78
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.401
Sakin ol canim alttan baksaydi duyardi baska doktora da görün evham yapma.Kızlar ya su an 7+1 ve kalp atışı gözükmüyor dedi alttan da bakmadı haftaya bir daha gel netlesirelim dedi. Şimdi bir hafta nasıl geçer ne yapmaliyim sizce. 7 haftalıkken mutlaka gözükmesi lazımdı değil mi. Allahım yine kürtaj yolları gözüktü mu bana
bende de var ama kıyamadım vücuduma sürmeyekızlar merhaba;
ben Hindistan cevizi yağı aldım , büyük bir kavanoz arkadaşımın tavsiyesi üzerine, çok memnunum, en iyi kremden bile daha iyi ve sağlıklı , saçıma da uyguluyordum üç yıldır, hakikaten faydasını da gördüm, çatlak için ne yapar bilmiyorum ama, çok memnun kalanlar varmış deniyorum bakalım:)
Arkadaşım acaba yemek yiyip hemen uzanıyor musun, reflu ve yanma sorunlarını bu durum tetikliyor.. Yemekten sonra 1 saat kadar dik pozisyonda takılmani tavsiye ederim..Merhaba arkadaşlar umarım herkesin sağlığı yerindedir. Mide bulantıları, ekşime, reflü gibi şikayetlerim devam ediyor benim malesef. Bir de çok çabuk acıkıyorum sanki. Sizlerde durum nedir?
Bence de başka doktora görünüp alttan kontrol ettir kafan rahatlar canım, ben yazmıştım ya 7 haftalık gittim karından kese göründü içi boş bebek bile yok! Doktor boş kese mi dedi, hemen alttan baktı hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik. Senin de için rahat eder bir hafta boşuna her gün stres yapmadan inşallah duyarsın/ görürsün kalp atışlarını.Kızlar ya su an 7+1 ve kalp atışı gözükmüyor dedi alttan da bakmadı haftaya bir daha gel netlesirelim dedi. Şimdi bir hafta nasıl geçer ne yapmaliyim sizce. 7 haftalıkken mutlaka gözükmesi lazımdı değil mi. Allahım yine kürtaj yolları gözüktü mu bana
3 haftada 1.,aklıma takılıyor siz kontrollerinize kaç haftaya bir gidiyorsunuz .Benim doktorum hep iki haftaya bir gel diyor.onceki hamileliklerimde 30.haftaya kadar ayda bir gidiyordum.sizde durumlar nasıl merak ettim?
Ben de bu gece yaptım aferin banaAyni sey bugün benim de basima geldi hatta ara ara geliyor uyku sersemi heralde uyaninca geriniyorum sonra da pimpirik ustune pimpirik yapiyorum bir sey olmaz Allah'in izniyle :)
Hayırlı haberlerle gel cnmKızlar yorumlariniz için sagolun icimi ferahlattiniz bi nebze olsun. Simdi bavulumu hazırlıyorum memlekete ailemin yanına gidicem orda bi doktora gidicem inşallah. Size güzel haberlerle dönmek nasip olur inşallah bir kaç güne kadar..
Hindistan cevizi yağını ben de saçım için kullanmıştım. Vücuda sürülür mü ki. Tüylü tüylü göbüşlerimiz olmasın sonrakızlar merhaba;
ben Hindistan cevizi yağı aldım , büyük bir kavanoz arkadaşımın tavsiyesi üzerine, çok memnunum, en iyi kremden bile daha iyi ve sağlıklı , saçıma da uyguluyordum üç yıldır, hakikaten faydasını da gördüm, çatlak için ne yapar bilmiyorum ama, çok memnun kalanlar varmış deniyorum bakalım:)
yok kız cilde de sürülüyor. zaten saç çıkartsın diye değil kuruluğu alsın beslesin diye saça sürülüyorHindistan cevizi yağını ben de saçım için kullanmıştım. Vücuda sürülür mü ki. Tüylü tüylü göbüşlerimiz olmasın sonra
Yok aslında ayakta kalıyorum ona rağmen oluyor. Gece artıyor problem yatmaya bağlı olarak yüksek yastık vs kullansam da bi süre sonra aşırı ekşime mide ağrısı ve kusmaya sebep oluyor. Gaviscon şurup içiyorum arada biraz rahatlatıyor..Arkadaşım acaba yemek yiyip hemen uzanıyor musun, reflu ve yanma sorunlarını bu durum tetikliyor.. Yemekten sonra 1 saat kadar dik pozisyonda takılmani tavsiye ederim..
valla canım bende de enfeksiyon çıktı ama normal dedi doktorum bende sürekli takipteyim bol su içiyorum her ne kadar zorlansam da. sağlıkocağından sürekli takip edeceğiz önemli dediler kültür sonuclarım temiz çıkmıştı üreme yoktu sanırım önemli olan üreme olup olmamasımerhaba kızlar ben de cumartesi günü ilk defa doktora gittim bebişimi gördük, kalp atışlarını duyduk çok şükür ama idrar yollarımda baya bi enfeksiyon çıktı bide idrar kültürü testi istedi doktorum geç çıkıyormuş bekliyoruz gebelikte çok önemliymiş galiba idrar yolu enfeksiyonu var mı başka olan
ben varım hatta doktor korkuttu beni virüs var napcaz şimdi falan diye ,kültür istedi,kültür sonucu 3 günde cıkıyo, temiz cıktı şükür ,, vajinal tabletle gecti benim sonra :)merhaba kızlar ben de cumartesi günü ilk defa doktora gittim bebişimi gördük, kalp atışlarını duyduk çok şükür ama idrar yollarımda baya bi enfeksiyon çıktı bide idrar kültürü testi istedi doktorum geç çıkıyormuş bekliyoruz gebelikte çok önemliymiş galiba idrar yolu enfeksiyonu var mı başka olan
canimm ben cindiyetede bakar misin ?? yas 30 dogumda 31 olucam (agustos 86) sat 16 subat dogum 23 kasimCanım usg görüntüsünü tam karşına alıyorsun sağ da işe beni kız solda ise oğlan. Ama usg görüntüsüne de gerek yok Dr benim direk karnımda sol tarafa bakıyor ussg de
Kızlar şimdiden mi başlıyorsunuz yağ sürmeye? Erken değil mi yoksa başlamak mı lazım? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?