• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi ailemizin cinsiyetçisi oldun canım:KK70: ay bakalım ne çıkacak ben çok merak ediyorum 9.10. haftalarda kontrol olsaydı nub teorisine göre bakardım ama malesef 11+2de randevum:KK43:
Aynen kendimi yaşlı teyzeler gibi hissettim eğer 7 8 haftalık usg fotosu varsa orda da bebis sağda ise erkek solda ise kız deniyor benim miniğim solda bu teoriye göre de civciv piliç olacak :halay::KK68: aman sağlıklı olsun da civcivim valla hiç önemli değil yeterli sağlıcakla kucağıma aldığım günü goreyim hepimiz görelim amiiiiinnnn:dua:

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi ailemizin cinsiyetcisi :) canım banada bakarmisin ?
Doğumda 38 yasinda olacağım kismetse ama hamile kaldığım ay sınırda belli değil.şubatta olabilir martta. Hem Şubat hem Mart için söyleyebilir misin canım?
İki ay aynı cinsiyetmı bakalım :)
Canım şubat erkek mart kız çıkıyor. Ben de de öyle bir durum oldu 1 mart da yumurtladim.

Kızlar adet kaldığınız ay derKen yumurtlama gününüz önemli mesela benim adet tarihim 7 şubat ana yumurtlama 1 mart da oldu mart da hamile kaldım ben yani

birde arkadaslar bebek 6-8 haftalik ultrason goruntusunde solda ise erkek sagda ise kizmis diyorlarr bunu duyan var mi??? benim ilk bebegim sagdaydi kizdi hergun baska biseyi merak ediyorumm ne guzel heycanlar bunlarr Allahim sagsalim alalim bebeklerimizi kucagimiza
Canım usg görüntüsünü tam karşına alıyorsun sağ da işe beni kız solda ise oğlan. Ama usg görüntüsüne de gerek yok Dr benim direk karnımda sol tarafa bakıyor ussg de

Kızlar günaydın birkaç gundur yazamadim buralara mide bulantilari deli etcek beni ancak kendimi iyi hissedince yazabildim. Diger mesajlari da okuyamadim daha p.pili nedir ki acep :110:

kızlar günaydın
sabah belimi ağrıttım ya:KK61:ütü yapacaktım ütüyü fişe taktım ütü elimden kaydı kordonundan tuttum yere düşmesin diye şerefsiz ütü nasıl ağırmış sağ elle yakaladım kordonundan sağ belime bir ağrı girdi anlatamam:KK43: hala çekiyorum 1 saat olacak nerdeyse ani hareketten de kaçınmak lazım demek ki:KK42:

kızlar günaydın
sabah belimi ağrıttım ya:KK61:ütü yapacaktım ütüyü fişe taktım ütü elimden kaydı kordonundan tuttum yere düşmesin diye şerefsiz ütü nasıl ağırmış sağ elle yakaladım kordonundan sağ belime bir ağrı girdi anlatamam:KK43: hala çekiyorum 1 saat olacak nerdeyse ani hareketten de kaçınmak lazım demek ki:KK42:
Geçmiş olsun canım dikkatli olmak lazım ama refleks bazen elimizde olmadan yapıyoruz

kızlar günaydın

tabii canım ani hareketlere dikkat et..hatta yukarıya uzanmamaya çalış..yere düşen bir şeyi alırken dizlerini de büküp al komple belden eğilme...gecmiş olsun

kızlar günaydın
Aman geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebise

tabii canım ani hareketlere dikkat et..hatta yukarıya uzanmamaya çalış..yere düşen bir şeyi alırken dizlerini de büküp al komple belden eğilme...gecmiş olsun

Aman geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebise

kızlar saolun. bebişim acısını çıkardı merak etmeyin kaç gündür istifra etmiyordum yarım saat boyunca çıkardım az önce sabah yediğim ne varsa çöpü boyladı:KK43: tuvalete çıkma imkanı bile bulamadım herkesin içinde kustum:KK61:

Back