- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.261
benimde sadece premesis folik asitim var ablamda durmadan ben senin haftalarında dünya kadar vitamin kullanıyordum senin doktorun neden vermiyor diyip duruyor anlamadımArada bnmde ağrılarım oluyo sanırım çalışan hanımlar da daha fazla hissediyor bu biz sonuçta evde dinlenebiliyoruz sizin o şansınız olmuyo allah yardimciniz olsun cnm
Bu arada hanımlar bakıyorum herkes bi çok ilaç kullaniyor doktorum bana sadece vinalac ummitimin diye bi ilaç verdi 12 vitamin ve 9 mineral içeriyor yeterli dedi şaşırdım biraz
Evet bnde anlayamadım doktorların hepsi ayrı bi ilaç vermişbenimde sadece premesis folik asitim var ablamda durmadan ben senin haftalarında dünya kadar vitamin kullanıyordum senin doktorun neden vermiyor diyip duruyor anlamadım
inanılmazzz şişimKızlar sizde de şişkinlik oluyor mu patlıcak gibiyim
Ya ayni durumdayim kasigim bel cevrem cok agriyo iki gundurkızlar benimde bel kasık ağrım baya var bazen bel ağrımdan duramıyorum çalışırken çok zormuşsürekli yatmak istiyorum ama mümkün değil
Benimde son adete gore 9+5 bebege gore 10 +3 benimki erken dollenme zaten hemen adetimin ustune hamile kaldim.Bilmiyorum ki cnm bi daha gittigimde sorayim olabilir belkide.
Arkadaslar cvp cnm ama ben senin doktorunu tanımıyorum memnun değilsen şüpe varsa değiş derim ben ikili test yaptırmıycam ama ilk kan tahlillerim yapıldı senin onlar yapılmadımıAnladim cnm hayırlısı olsun senin tahliller yapıldimi benden hic o bahsedilen tahlillerden yaptırmadi sadece demir eksikligi gibi rutin yapilan kan tahlillerinden yaptirdim doktor hatta ikili test icin bile randevu vermedi hangi ay yapıliyo ikili test bilgin varmı bende baska doktorami gitsem bilemedim
Tuvaletetin kapısıyla anılarım var artık o şekil oldum normalde Renkli iç çamaşırı giyerdim şimdi beyaz kullanıyorum ve buna rağmen ilk peçeteye silinip bakıyorum bu yaptılarm doğru değil biliyorum ama kayıplarım olduğu için endişeliyim inşaAllah bu korkularimiz geçerBu bel ve kasık ağrısı bende de baya var kızlar.. Adet haftam olmasına bağlıyorum ama tuvalete her gittiğimde kulodumu korka korka indirmekten ve tuvalet kağıdını incelemekten çok sıkıldım yaa..
bende nerdeyse mikroskopla inceliycem peceteyiArkadaslar cvp cnm ama ben senin doktorunu tanımıyorum memnun değilsen şüpe varsa değiş derim ben ikili test yaptırmıycam ama ilk kan tahlillerim yapıldı senin onlar yapılmadımı
Tuvaletetin kapısıyla anılarım var artık o şekil oldum normalde Renkli iç çamaşırı giyerdim şimdi beyaz kullanıyorum ve buna rağmen ilk peçeteye silinip bakıyorum bu yaptılarm doğru değil biliyorum ama kayıplarım olduğu için endişeliyim inşaAllah bu korkularimiz geçer
Ben de renkli kulotlari severdim ve ben de artık beyaz kullanıyorum.. Ahh arkadaşım yapmamak lazim ama elde değil.. Allah evlatlarimizi bize bagislasin..Arkadaslar cvp cnm ama ben senin doktorunu tanımıyorum memnun değilsen şüpe varsa değiş derim ben ikili test yaptırmıycam ama ilk kan tahlillerim yapıldı senin onlar yapılmadımı
Tuvaletetin kapısıyla anılarım var artık o şekil oldum normalde Renkli iç çamaşırı giyerdim şimdi beyaz kullanıyorum ve buna rağmen ilk peçeteye silinip bakıyorum bu yaptılarm doğru değil biliyorum ama kayıplarım olduğu için endişeliyim inşaAllah bu korkularimiz geçer
Ya ayni durumdayim kasigim bel cevrem cok agriyo iki gundur
Endiselenmeyin o kasik agrilari normal hamileligin ilerleyen zamanlarinda da olacak, insan her an adet olacakmis gibi hissettiriyorcanım benim de kasık bel özellikle sol tarafımda bir sancı var, doktoru aradım normal dedi ama endişelendim biraz normal midir acaba
Arkadaslar cvp cnm ama ben senin doktorunu tanımıyorum memnun değilsen şüpe varsa değiş derim ben ikili test yaptırmıycam ama ilk kan tahlillerim yapıldı senin onlar yapılmadımı
Aynen ama bunla bitmiyor muş onuda anladım doktor ultrason la bekarken aklım çıkıyorbende nerdeyse mikroskopla inceliycem peceteyi
Aminn inşaAllah cnm çok dua etmememiz lazımBen de renkli kulotlari severdim ve ben de artık beyaz kullanıyorum.. Ahh arkadaşım yapmamak lazim ama elde değil.. Allah evlatlarimizi bize bagislasin..
yaklaşık 50 gün oluyor aradaBebek doğmadan 2 ay önce ve doğduktan 2 ay sonra doğum günün var sa 30 esas alınıyor canım tekrar şöyle tarihleri birahane yapayim
Endiselenmeyin o kasik agrilari normal hamileligin ilerleyen zamanlarinda da olacak, insan her an adet olacakmis gibi hissettiriyor
Magnesium aliyorum ben cok faydasi oluyor
Aynenn adet oncesi gibi hissediyorum cokta akintim var benim 5 dk bi tuvaletteyim korkuyla .bi de benim kasigimda falan batmalar oluyo bende idrar yolu enf. Dan supheliyorumo kadar moralim bozuldu ki, sabah 9,00 dan beri tuvalete de gidemedim o kadar kalabalık bir gündü ki, gerçekten hamilelik döneminde çalışmayanlar çok şanslı, bi yandan bir şey mi oldu diye endişeleniyorumadet sancısı gibi ağrı sanki karnımda basınç var gibi, magnezyum tablet mi kullanıyosun cnm
Di mi di mi o ilk bi kac dk sessizlik varya doktorun yuzunden anlam cikarmaya calisiyosun .Aynen ama bunla bitmiyor muş onuda anladım doktor ultrason la bekarken aklım çıkıyor
Aminn inşaAllah cnm çok dua etmememiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?