• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ay öyle mi diyorsun :KK48: valla bazen o kadar çok kızım olsun istiyorum ki bana arkadaş yoldaş olur diye. sonra diyorum ben kız anası olamam erkek olsun daha iyi saçını tara bir pantolon bir tişört tamam diye:KK70: ama şimdikiler erkekte olsa kızda olsa pek süslüler:KK57:
Öyle tabi erkekler için de süslü kıyafetler var artık minik kravatlar şapkalar :) ben de tam tersi kızım olsun tütüler bandanalar takayım süslemek istiyorum :))

İkili test 12. Haftada yapiliyo galiba canım, beni de 1 ay sonra çağırdı ama benim tam 12.haftama den geliyor ve benimki yaptırcak 2li testi biliyorum.. Senin kontrol ne zaman?

Ben martin 27 sinde gitmistim 1 ay sonra gel dedi kanaman filan olmazsa o zaman 12.haftayami denk geliyo hic hesaplamadimda

İkili test 12. Haftada yapiliyo galiba canım, beni de 1 ay sonra çağırdı ama benim tam 12.haftama den geliyor ve benimki yaptırcak 2li testi biliyorum.. Senin kontrol ne zaman?

Sanırim benim 13.haftama denk gelicek su an 10+5 im ne yapsam arayip sorsammi

Sağlık ocağında kayıt yaptılar bana da ama 4.85 çıkan TSH değerime normal dediler. Nasıl normal diyebildiler aklım almıyor. Gerçi normal yani doktorum şu testleri istiyor dediğimde buna buna gerek yok derse bi doktor ona da normal der. O yüzden hiç güvenmiyorum. Sadece aşılar için gideceğim.

Bebek doğmadan 2 ay önce ve doğduktan 2 ay sonra doğum günün var sa 30 esas alınıyor canım tekrar şöyle tarihleri birahane yapayim

Hahahah şekerim bu dediğine göre işler karışıyor iyice, benim doğum günüm 31 ekim ve muhtemel doğum da 14 kasım, yani doğumdan 2 hafta once tam 28 yaşını doldurmuş oluyorum, şimdi nolcak:KK45:

Sağlık ocağında kayıt yaptılar bana da ama 4.85 çıkan TSH değerime normal dediler. Nasıl normal diyebildiler aklım almıyor. Gerçi normal yani doktorum şu testleri istiyor dediğimde buna buna gerek yok derse bi doktor ona da normal der. O yüzden hiç güvenmiyorum. Sadece aşılar için gideceğim.
hayır canım yüksek. Ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi dahiliye uzmanına gittim tsh 2,29 du ve ben 75 mg tiroit ilacı kullanıyordum buna rağmen 100mg ye yükseltti çünkü hamilelikte eşik 2,20 dir dedi. Senin şu anda bile 2.29 ise ilerleyen zamanda daha da yüksellir dedi.

hayır canım yüksek. Ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi dahiliye uzmanına gittim tsh 2,29 du ve ben 75 mg tiroit ilacı kullanıyordum buna rağmen 100mg ye yükseltti çünkü hamilelikte eşik 2,20 dir dedi. Senin şu anda bile 2.29 ise ilerleyen zamanda daha da yüksellir dedi.
Evet canım yüksek olduğunu ben bile biliyordum onlar normal derken. Ben de gittim hemen dahiliyeye. 25 mcg verdi günde bir tane. Haftaya tekrarlıcaz testi inşallah düşmüştür.

Tatlım 27 martta gittiğinde usg de kac haftalık göründü bebek ve sat ile uyumlu mu?

Ben gittigimde o zaman 8 haftaliktim bana 9 haftaliksin sen dedi uyumlu filan bisey demedi ama guzel tutunmus dedi hersey guzel bi dahaki aya tekrar gel dedi bende doktorun hesabinda gittim o yuzden yoksa bana gore daha yeni 10.hafta oldu son adet tarihine gore 25 ocak sat.

Back