- 4 Temmuz 2011
- 307
- 256
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.041
Allah bagislasin cnmCanım senin de mı 3.cocugun olcak inş.benim de 3.olacak.iki oğlum var.
bana da aynısını söylemişti doktorum kesen tam olmasını istediğimiz yerde demişti.Canim kesenin ölçüleri falan degil yerini baz almak gerekiyormus yeri guzelse tamamdir :)) sıkma o güzel canıni geç döllenme olmuş olabilir.
bana da aynısını söylemişti doktorum kesen tam olmasını istediğimiz yerde demişti.
Benim de keselerden biri kucuktu digerine gore bugun gittik hala kucuk minigim ama kalp atisini duyduk. Büyür elbet. Bir daha gidince yeri nasil doktor bey dersin :))Ya bana yer
Ya bana yerinden falan hiç bahsetmedi ama olması gerekenden küçük görünündüğünü söyledi
Ya bana yer
Ya bana yerinden falan hiç bahsetmedi ama olması gerekenden küçük görünündüğünü söyledi
Benim de keselerden biri kucuktu digerine gore bugun gittik hala kucuk minigim ama kalp atisini duyduk. Büyür elbet. Bir daha gidince yeri nasil doktor bey dersin :))
ben doktorumun ben sormadan her şeyi söylemesini çok seviyorum. aklımda hiç soru işareti bırakmıyor. bence bir dahaki gittiğinde neyi merak ediyorsan sor bilgilendirmek zorundalar
Yaa bende öyleyim önceden olsa nazdan niyazdan yapıyor derdim başkasına ama insan ne kdr değişiyor hamile oluncakızlar ben çok ağlıyorum ya insan ota boka ağlar mı tuvalette bile ağlayasım geliyor ay ben bugün berbat oldum huyum suyum değişti normalde de duygusalımdır ama genel itibariyle sinirli yapım vardır. ben hep sinirli olurum diyordum hamilelikte kesin herkese çatarım diyordum ama yok yumuşacık pambık gibi oldum
Canım senin ikizlerin mi olacak? :)Yemek yemekten patliycam zaten hamilelikten once bogazima duskundum evlendikten sonra 2 kilo aldim simdi kac alacam acaba :))
Evet canim insallah allah bagislarsa :))Canım senin ikizlerin mi olacak? :)
Maşallah bebislerine Allah korusun kuzularıni sağ salim kucağına almak nasip etsin canimEvet canim insallah allah bagislarsa :))
Rabbim hepimizin bebegini korusun insallah.
Ben de çok isterdim ikizlerim olmasını ama Rabbim bana 1 tane nasip etti ya çok şükür bin şükür :)Evet canim insallah allah bagislarsa :))
Rabbim hepimizin bebegini korusun insallah.
Ben geçen hafta gördüm artık 3 haftaya çıktı kontrollerim ben de senin gibi düşünüyorum. Bi de duygusallık had safhada cumartesi ettim doğum yaptı doğduktan sonra haber verdiler bem ağla ağla bi hal oldum niye haber vermediler diye oysaki kız strese girdim diye haber vermemiştiCuma günü gelsede bebisimi görmeye gitsem iki hafta oldu ama merak ediyor insan şu iki üç ayı bitireydik rahat ederdik biraz. İlk zamanlar hep bir korku bende acaba boş gebelikmi şuan acaba kalbi atıyor mu vs. düşünmemek istiyorum niye böyle oldum ben ilk hamileligimde hiç böyle degildim kontrole bile çok az gitmişimdir ve bugünlerde çok sıkılıyorum gezmek istiyorum belkide sıkıldıgim için bu dusunceleri getiriyorum aklımave ağlamaklı oldum herşeye aglayasim var yani hiç yoktan bir sebep bulup sanki gerçekten ona ağlayacagim ciddi ciddi
Kucağına almak da nasip olsun inşallahBen de çok isterdim ikizlerim olmasını ama Rabbim bana 1 tane nasip etti ya çok şükür bin şükür :)
Sagol canim insallah kucagima aldigim gun de gelirMaşallah bebislerine Allah korusun kuzularıni sağ salim kucağına almak nasip etsin canim
Olsu canim belki ondan sonraki bebislerin ikiz olur :))Ben de çok isterdim ikizlerim olmasını ama Rabbim bana 1 tane nasip etti ya çok şükür bin şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?