• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Oy kiyamam civcivine annesi :))
Insallah canim bebislerimiz saglikla gelirler
Gecen gun bdvde bir ikiz annesi gordum kadin tam 40.haftada dogum yapmis normalde ikizler 34 35.haftada gelirler hem de kilolari da 3ün üstünde. Bol bol süt ic ve hurma ye dedi bana kilo aldiriyormus.
Oyyy masaAllah ama sen hurma yeme şimdi son aylarda hurma yeniyor canım. Allahım a emanet olsun civcivlerimiz. U sefer çok başka hissediyorum inşallah nasip edecek Rabbim sağlıcakla :KK68:

kızlar kot pantalonum çok sıktı bugün bel ağrımda var hamile pantalonları içinde erken dimi ya. 6-7. haftalarda pantalonun düğmesi açık dururken rahattım ama şimdi fermuar komple açık yine sıkıyor sanki:KK48: deneyimli hamileler hamile pantalonlarının alt kısmı lastikli mi? şimdi alsam göbek kısmına gelen penyeyi kullanamam ama alt kısmıda mı acaba bol gelir?
Canm pantolonlar sikiyorsa almani tavsiye ederm ben normal zamanlarda bile rahat etmek icin giyiyorum.

kızlar kot pantalonum çok sıktı bugün bel ağrımda var hamile pantalonları içinde erken dimi ya. 6-7. haftalarda pantalonun düğmesi açık dururken rahattım ama şimdi fermuar komple açık yine sıkıyor sanki:KK48: deneyimli hamileler hamile pantalonlarının alt kısmı lastikli mi? şimdi alsam göbek kısmına gelen penyeyi kullanamam ama alt kısmıda mı acaba bol gelir?

ben oğlumda aynen böyle karnımda bir şişkinlik bişey gşyemez oldumdu..git dene bak hamile pantolonları etekleri taytları..hiç öyle bol pot durmuyor hatta lohusalıkta falan da giyiliyor...rahat rahat ohhh..onların lastikli kumaş altındaki yer dar kesimli potluk yapmasın diye..hadiikoşşş :)))

benim dişimin ucu kırılmış geçenlerde dilim deyince fark ettim şükür ağrım sızım yok en önemli kanal tedavimi hamile kalmadan önce yaptırmıştım. dişlerini temizletebilirsin canım diş etlerin hava almıyorsa da ağrı yapar
Diş temizliği hamilelikte yapılıyor mu? Benim niyetim vardi ama hamile olduğumu öğrenince kaldı..

Selammm uzunca bir süre yazamadım size ama hep okudum yeni gelenler dr kontrolü olanlar hepinize hayırlı olsun bebişleriniz bulantısı olanlarda en kısa zamanda atlatırlar inşallah bu süreci
Benim hala bulantım aşermem vs yok şükür rahat geçiyor uyku ve çabuk yorulma ve gögüş hassasiyeti bendede var bi sağlıkla gelsinlerde biz seve seve katlanırız
Bu arada dr kontrolüm bu hafta benimde üç kilo aldım bende şimdiden decavit bende acaip iştah açtı bir haftada aldım kiloyu bıraktım şimdi sadece folbiol kullanıyorum
Uzun yazdım biraz ama özlemişim sizleri :)

Canm pantolonlar sikiyorsa almani tavsiye ederm ben normal zamanlarda bile rahat etmek icin giyiyorum.

ben oğlumda aynen böyle karnımda bir şişkinlik bişey gşyemez oldumdu..git dene bak hamile pantolonları etekleri taytları..hiç öyle bol pot durmuyor hatta lohusalıkta falan da giyiliyor...rahat rahat ohhh..onların lastikli kumaş altındaki yer dar kesimli potluk yapmasın diye..hadiikoşşş :)))

ay haftasonu bakayım olmadı:KK48: şimdi demesinler zayıfcacık kadın kendine hamile pantalonu bakıyor diye göbek eskiden beri birazcık var ama pantalondaki fazlalığı doldurur mu bilmem:KK48: kasıklarım şiş benim o nedenle baya rahatsızım kot pantalondan:işsiz:

Diş temizliği hamilelikte yapılıyor mu? Benim niyetim vardi ama hamile olduğumu öğrenince kaldı..
canım doktora hamile olduğunu söylemen yeterli o na göre tedavi uyguluyorlar. ayrıca inan ağızdaki bakteriler diş hekimlerinin kullanacağı yöntemden daha fazla zarar veriyor bebeğe.hatta sebepsiz düşüklerin nedenleri arasında ağızdaki bakteriler bile olabiliyormuş. o nedenle diş bakımını ihmal etmemek gerekiyor

ay haftasonu bakayım olmadı:KK48: şimdi demesinler zayıfcacık kadın kendine hamile pantalonu bakıyor diye göbek eskiden beri birazcık var ama pantalondaki fazlalığı doldurur mu bilmem:KK48: kasıklarım şiş benim o nedenle baya rahatsızım kot pantalondan:işsiz:
yok valla bak ben oğlum hamile kaldığımda 27 bede kot giyiyordum düşün zayıftım ama ilgisi yokinan..hem 36 beden alırsın...

Onların da bedenleri var canım 36 beden bile hamile pantolunu var ve belleri lastikli ve esnek penyeden , doğum yapana kadar bile eğer sırf göbekten kilo alırsan giyebilirsin. Hatta doğum için gecelik pijama bakarken 34-36 dan başlıyordu bedenler şaka gibi. Pis sıskalar 9 ay insan hiç mi kilo almaz diye ben 3Xl ararken xxsmall geceliklere sinir oluyordum:KK45:

yok valla bak ben oğlum hamile kaldığımda 27 bede kot giyiyordum düşün zayıftım ama ilgisi yokinan..hem 36 beden alırsın...

Onların da bedenleri var canım 36 beden bile hamile pantolunu var ve belleri lastikli ve esnek penyeden , doğum yapana kadar bile eğer sırf göbekten kilo alırsan giyebilirsin. Hatta doğum için gecelik pijama bakarken 34-36 dan başlıyordu bedenler şaka gibi. Pis sıskalar 9 ay insan hiç mi kilo almaz diye ben 3Xl ararken xxsmall geceliklere sinir oluyordum:KK45:

ay saolun kızlar bakayım o zaman evde olsa pijama vs rahat rahat ama iş yerinde baya zorlandım bugün hiç böyle olmamıştım.

Canım inan rahat edersin.ben de alacam.pantolonlarim aynen sıkıyor,bugün düğmeyi bile açtım okulda.gorunuste göbek bile yok tam olarak daha ama basen şekli bel şekli değişiyor.az daha sabretsek yazlık keten hamile pantolonlardan alırdık.Şimdi sadece kot vardır sanırım mevsimden dolayı.

Meraba kızlar ne güzel herkes kalp atışlarını duymuş hayırlı olsun hepinize:anneadayı::KK200: bn de bugün sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım 20.haftaya tekrar gel dedi geçen gün de doktor randevusunda kalp atişini pek duyamasakta doktor gördü haftasina göre normalmiş bebisimiz sata göre 2 gün geriden geliyormuş hayırlısı artık .kendimi zinde hissedeceğim günleri iple çekiyorum o_O

Meraba kızlar ne güzel herkes kalp atışlarını duymuş hayırlı olsun hepinize:anneadayı::KK200: bn de bugün sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım 20.haftaya tekrar gel dedi geçen gün de doktor randevusunda kalp atişini pek duyamasakta doktor gördü haftasina göre normalmiş bebisimiz sata göre 2 gün geriden geliyormuş hayırlısı artık .kendimi zinde hissedeceğim günleri iple çekiyorum o_O
Canım senin de mı 3.cocugun olcak inş.benim de 3.olacak.iki oğlum var.

Yuzuk fali yapan var mi kizlar annem de hep tutmus
Benim altin yuzugum yok birinden alip en kisa zamanda yapicam :KK55:

canım doktora hamile olduğunu söylemen yeterli o na göre tedavi uyguluyorlar. ayrıca inan ağızdaki bakteriler diş hekimlerinin kullanacağı yöntemden daha fazla zarar veriyor bebeğe.hatta sebepsiz düşüklerin nedenleri arasında ağızdaki bakteriler bile olabiliyormuş. o nedenle diş bakımını ihmal etmemek gerekiyor
Anladım tatlım, çok sağol, en kısa zamanda ilgileneyim..

Kizlar kontrolden geldim simdi her sey yolunda Allah'a sukur :) doktoruma da karar verdim bursadaki tum gebelere tavsiyem kemal koroglu hayatimda boyle nazik boyle bilgili bir doktor daha gormedim hala doktor arayisi icinde olan varsa gitsin derim :)

Kizlar bebislerimin kalp atisini duyduk :KK49: annesinin kuzulari allahima bin şükür rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu :anne:
Çok sevindim canım :) gerçekten tarifsiz bir mutluluk. Çok bambaşka duygular :) benim de doğal ikiz. Bir istedik Allahım iki tane verdi bin şükür. Hep gönlümden geçerdi ikiz ama olacağını düşünmedim. Doktor ikiz deyince çok şaşırmıştık :) 2 hafta önce duyduk kalp atışlarını bir dahaki kontrole 2 hafta daha var. Geçmiyor günler her an doktorun kapısını çalabilirim :) çok merak ediyorum ben iyiler mi nasıllar diye

Arkadaşlar merhaba, umarım bebişleriniz ve siz iyisinizdir;
daha önceden yazıyordum konuya ama malum mide bulantılarından dolayı bilgisayara bile bakasım gelmiyordu ama şükür şu sıralar iyiyim.
Size danışmak istediğim bir konu var geçen hafta perşembe bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve kan testi sonuçları aldık. Bende troid yavaşlaması çıktı ve hamilelik süresince ilaç kullanacağımı söyledi doktor. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı ? daha önce yokru doktor hamilelikte geliştiğini söyledi...
Benim TSH da yüksek çıktı. İlaç kullanmaya başladım mecburen. 2.5 altına düşürmemiz lazım dedi doktor. Benim 4.85 :KK43:

kızlar güzel koku aşığı ben şimdi deterjan kokusundan tiksiniyorum.işyerinde temizlik yapan bayan her gün yerleri siliyor burnumu nasıl kapatacağımı bilmiyorum evde zaten sürekli kapı pencere açık ve yerleri silerken sadece sirke kullanıyorum kıyafetlerimi yırtasım geliyor hafta sonu evde yoktum saolsun eşim yıkamış asmış mis gibi olmuşlar ama bu durum hiç hoşuma gitmiyor

Kokular beni de çok rahatsız ediyor :KK43: özellikle yumuşatıcı ve şampuan. Yumuşatıcı koymuyorum artık. Eşimin şampuanını da atıcam yakında :) kendime kokusuz deodorant aldım. Kokusuz şampuan bakıyorum hiçbir yerde yok sıfır kokusuz.
Pantolon da geçen aldım valla. Önemli olan bizim ve bebişlerimizin rahatı. Hamile pantolonunu giydikten sonra sıkı kotlarla bebekleri sıktığımı fark ettim yani. Böyle bir rahatlık olamaz :) benim göbek de hafif olduğu için pot durmadı bel kısmı :))

Bende aynı durumdaydım normalde 38 bedenim gittim 42 beden kot aldım dün yüksek bel streö gibi ,rahattım bugün miss

Back