• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ay birde geçen gün başıma ne geldi yazayım da gülün bana:KK70: akşam yemek yedik oturuyoruz zaten gazman gibi dolaşıyordum tutamadım yellendim ay midem bir bulandı anlatamam eşim yerlere yattı gülmekten ben öğürüyorum o gülüyor:KK34:kendi çıkardığından tiksindin bravo birde beni düşün diyor birde şapşal herif tutamadım ne yapayım:63::KK70:
Sn cokk yasaa ne güldüm mm vallahi yaş Allah iyiliğini versinn

bugün bebegimin kalp atısını gördüm cok sükür ancak yapılan testlerde troidim yüksek cikti doktor dahiliyeye gitmemi söyledi troid yüksekligi gebelikte risk olusturabiliyormus

Geçmiş olsun...
aynı sorun bende de çıktı ama bana dahiliyeye git demedi hamilelikte hamile troidi normal dedi ve hamilelik süresince kullanacağım bir ilaç verdi...

Kızlar nasılsınız çok şükür herkesten Harika haberler geliyor maşallah
Bende bebeğimi özledim daha 20 gün var :işsiz:
Canı sağolsun da hasretine razıyım ayda bi görürüm:KK36:
Bi kaç gündür öyle kötüyüm ki mide bulantısından mahvoluyorum ilaçlarımı içemedim nasıl içicem şuan kara kara düşünüyorum
Mutfağa dahi giremiyorum artık :KK43:

Arkadaslar benim tsh 3.86 cikmis sizce cokmu yuksek endiselenmelimiyim. Doktor tahlil sonuclarima bakti hic birsey soylemedi ilacta vermedi. Bir sonraki kontrolde 1 ay sonra sizce doktormu degisterym ay cok tedirgin oldum simdi

Arkadaslar benim tsh 3.86 cikmis sizce cokmu yuksek endiselenmelimiyim. Doktor tahlil sonuclarima bakti hic birsey soylemedi ilacta vermedi. Bir sonraki kontrolde 1 ay sonra sizce doktormu degisterym ay cok tedirgin oldum simdi
Canım endişelenme birşey yok ama dahiliyeye yada endokrin doktoruna görün ve hamile oldugunu söyle ihmal etme cnm ben bu konuyla ilgili tedavi gördüğüm için söylüyorm hamilelik te 2 ve ikinin altı rakamlar olması gerekiyor bence bir görün aklında şüpe kalmasın

Canım endişelenme birşey yok ama dahiliyeye yada endokrin doktoruna görün ve hamile oldugunu söyle ihmal etme cnm ben bu konuyla ilgili tedavi gördüğüm için söylüyorm hamilelik te 2 ve ikinin altı rakamlar olması gerekiyor bence bir görün aklında şüpe kalmasın
Sagol canm yarin bi gidip goruneyim. Doktorum neden onemsemedi anlamadim

Arkadaslar herkese iyi aksamlar topige yeni katildim . Öncelikle rabbim hepimizin kucagini hayirli ve saglikli evlatlar ile doldursun inş. Kocaeli universitesi umuttepede tup bebek tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaslar ve hala tedavi görenler kimler acaba . Benim bugun opu islemi yapildi, pgt sonucuna gore dondurulmus transfer yapilacak.

Merhaba cnm ben orda yaptirdim ve su anda hamileyim ilk transferimde tuttu senin ne zaman transfer. Hayirli olur insallah cnm.

Kızlar sizin de göğüs hassasiyetiniz devam ediyormu ben hala dokunamıyorum komple şiş ve inanılmaz acıyor

Arkadaslar herkese iyi aksamlar topige yeni katildim . Öncelikle rabbim hepimizin kucagini hayirli ve saglikli evlatlar ile doldursun inş. Kocaeli universitesi umuttepede tup bebek tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaslar ve hala tedavi görenler kimler acaba . Benim bugun opu islemi yapildi, pgt sonucuna gore dondurulmus transfer yapilacak.

Hosgeldin bu arada :KK25:

Geçmiş olsun...
aynı sorun bende de çıktı ama bana dahiliyeye git demedi hamilelikte hamile troidi normal dedi ve hamilelik süresince kullanacağım bir ilaç verdi...

4 bucuk civarına kadar normalmis ama benim 5.76 cikti doktor direk yönlendirdi arastirdim internetten bebekde bircok anomaliye sebep oluyormus yarin da dahiliyeye görünecegim ilacla tedavi olunan bir durummus hamilelik boyunca troidi dengede tutmak icin ilac kullanmak lazimmis

ben bugun doktoruma tahlillerimi gösterdim doktor 4 bucuga kadar olanlar normal deger dedi benimkisi 5.76 olunca dahiliyeye yönlendirdi

Günaydın hanımlar. Folidoce diye bir ilaç kullanıyorum bende aşırı mide bulantısı yapıyor zira hap yutamıyorum zaten ben. Hapı reçelle çikokata ile yutuyorum ancak. Minicik olmasına karşın. Bu kanet olası folik asiti kaç ay daha içeceğiz?

Günaydın hanımlar. Folidoce diye bir ilaç kullanıyorum bende aşırı mide bulantısı yapıyor zira hap yutamıyorum zaten ben. Hapı reçelle çikokata ile yutuyorum ancak. Minicik olmasına karşın. Bu kanet olası folik asiti kaç ay daha içeceğiz?
Günaydın şekerim, ben de ayni ilaci kullanıyorum hatta sabah aç karnına içiyorum ama bende yan etki olmadı hiç.. Bildiğim kadarıyla folik asit 12.haftaya kadar devam ediliyor.. Eger hamilelik öncesi başlamadıysan bazen daha uzun da kullandırıyor galiba doktorlar..

Aynı durum bende de var canım. Hapı yuttuktan sonra çıkarmamak için gece 2 gibi kalkıp içip hemen yatıyorum. Uyanık kalırsam yada mazallah uykum kaçarsa kesin çıkarıyorum. Bende talasemi tasiyiciligina bağlı kronik anemi olduğundan içerik olarak daha yoğun ilaçlar kullaniyorum. Ama ben de doktoruma sorucam. 1 gün içmeyi unuttum o gün mide bulantim tahammül edilebilecek kadardı, fazlası yoktu. Bu böyle devam edemez :) Premesis plus diye bi ilaç önerdiler buradaki arkadaşlar, doktoruma sorayım benim durumuma uygunsa ona geçerim. Çünkü gerçekten gına geldi bulantidan :D

Günaydınlar hepinizeee, bulantısı olan arkadaşlarım ' Dramamine' diye bir tablet verdi doktorum dün sadece bulantın olduğu zamanlarda iç dedi, bulantıyı kesiyo gercekten lakin cok fena uyku yapıyo :))

Back