• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar günaydın
sabah ilk kalktığınızda idrarınıza baktınız mı hiç? benim çok bulanık neden acaba gün içinde baya su tükettiğimden beyaz renk oluyor genelde ama 2dir sabah kalkınca hep bulanık:KK64:
Kız geliyor kız :halay: canım genelde idrar açık renkte ve beyaz olunca erkek koyu bulanık sarı olunca kız oluyormuş :KK49: tabi bu bir koca karı uydurması :KK70:

Günaydın kızlar bende bebeğimi özledim ya 10nisanda kontrol ama sabredemiyorum hemen görmek istiyorum:))

yaa biz seninle aynıyız senin nasıl 10 nisanda kontrolün oluyor kıskandım:63:şaka bir yana kalp atışı duyduktan sonra 1 ay dedi bana sana öyle demedi mi doktorun?
Kız geliyor kız :halay: canım genelde idrar açık renkte ve beyaz olunca erkek koyu bulanık sarı olunca kız oluyormuş :KK49: tabi bu bir koca karı uydurması :KK70:
ay kız ben enfeksiyon falan mı acaba dedim ama sen kız dedin:KK70:öğlende açık sarı ve beyaz oluyor ama ya erkekse:KK70:
Bu teori doğruysa benimde kız geliyo o zaman :süslü::KK70::KK70:

senin gün içinde de bulanık mı yoksa sadece sabahları mı?

yaa biz seninle aynıyız senin nasıl 10 nisanda kontrolün oluyor kıskandım:63:şaka bir yana kalp atışı duyduktan sonra 1 ay dedi bana sana öyle demedi mi doktorun?

ay kız ben enfeksiyon falan mı acaba dedim ama sen kız dedin:KK70:öğlende açık sarı ve beyaz oluyor ama ya erkekse:KK70:

Kokuyorsa eğer ve yanma yapıyorsa enfeksiyona supheleneiliriz. Ama Rabbim korusun sizi. Yok kız sadece sabah ilk idrar ile biliniyormuş bu teoriye göre benim de kızım oluyor :KK68:

Ben çok su içen bi insanım gün içinde renksiz ama sabahları koyu sarı oluyo hatta baya bi koyu :)

Kokuyorsa eğer ve yanma yapıyorsa enfeksiyona supheleneiliriz. Ama Rabbim korusun sizi. Yok kız sadece sabah ilk idrar ile biliniyormuş bu teoriye göre benim de kızım oluyor :KK68:

yok koku yanma falan yok 2 sabahtır dikkat ettim zaten diğerlerinde var mıydı uyku sersemi görmedim:KK48:

Kızlar hamile kaldığınız ay bebeğin doğacağı yıl ve bebek doğduğunda kaç yaşında olacaksınız söyleyin bi tahmin de bulunacağım :KK76::KK9:

şubatta hamile kaldım bebeğim 2017de doğacak doğduğunda 30 yaşında olacağım:KK200:

Ben çok su içen bi insanım gün içinde renksiz ama sabahları koyu sarı oluyo hatta baya bi koyu :)

demek aynıyız seninle ama benim koyuluktan ziyade sarı beyaz bulanık:KK64:

Günaydın hanımlar. Folidoce diye bir ilaç kullanıyorum bende aşırı mide bulantısı yapıyor zira hap yutamıyorum zaten ben. Hapı reçelle çikokata ile yutuyorum ancak. Minicik olmasına karşın. Bu kanet olası folik asiti kaç ay daha içeceğiz?
Gunaydin canim hamilelikte 3 ay hamilelik oncesinde 3 ay kullanmak gerekiyor bulantin coksa doktoruna danis belki premesisi yazar. Burdakiler ondan memnunlar.

Sagol canm yarin bi gidip goruneyim. Doktorum neden onemsemedi anlamadim
Bir sor cnm benim 5 li değerlerdi şu An 1 küsür doktora gidiyorum 4 hafta da bir ve hala ilaç kullanıyorum

ben bugun doktoruma tahlillerimi gösterdim doktor 4 bucuga kadar olanlar normal deger dedi benimkisi 5.76 olunca dahiliyeye yönlendirdi

Canım nasıl normal der ben 5 li değerlerle başladım ilaca geçen hafta 1.70 gibiydi ve hala ilacın dozu değişmeden devam ediyorum neden doktor larımız farklı söylüyor bilmiyorum ama beni kadın doğum profesörü takip ediyor ve o endokrine gönderiyor ve 2 altı değerler istiyor haftaya kontrolüm var bu konuyu sorucam

Kızlar hamile kaldığınız ay bebeğin doğacağı yıl ve bebek doğduğunda kaç yaşında olacaksınız söyleyin bi tahmin de bulunacağım :KK76::KK9:
Ay hemen yazıyorum o zaman hamile kaldığım ay şubat doğacağı tahminen tarih 9 kasım 2017
Aralıkta 30 yaşına giriyorum 29 mu 30 mu hesaplayacaksın bilmiyorum 21 Aralık'ta 30 yaşındayım :skandal:

kızlar ya , bu aralar çok şişkin hissediyorum sizlerde öyle misiniz, çok da yemiyorum bulantılardan dolayı ama niye bu şişlik daha cok erken değil mi, 3 kilo fazlam var nerdeyse , ödem atmak için napmak lazım bebeğe zarar vermeden acabaa? diyetisyene giden var mı aranızda ?:kk77:

Günaydın kızlar. Yarın sabah kalp atışı için doktora gidicem ne ararsanız var heyecan korku telaş Allahım boş çevirme yarabbim..

kızlar ya , bu aralar çok şişkin hissediyorum sizlerde öyle misiniz, çok da yemiyorum bulantılardan dolayı ama niye bu şişlik daha cok erken değil mi, 3 kilo fazlam var nerdeyse , ödem atmak için napmak lazım bebeğe zarar vermeden acabaa? diyetisyene giden var mı aranızda ?:kk77:
Hepimizde aynı canım ben iki kilo verdim ona rağmen kocaman bi karın var göğüs altından başlıyor hemde
16. Haftaya kadar böyle olur zaman zaman iner normale döner sonra yeniden şişer 16. Haftadan sonra gerçek olan karın büyümesi gerçekleşir ( inşallah)

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacaktı. 8 haftalık hamileyim dün kontrolüm vardı kalp atışlarını dinledik. Doktor sorun yok dedi. Ama dün öğleden sonra kahverengi lekelenmem oldu. Şimdi de biraz var progestan kullanıyorum. Sizce sıkıntı olur mu? Korkuyorum biraz ilk gebeliğim

Back