• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar kontrolden geldim simdi her sey yolunda Allah'a sukur :) doktoruma da karar verdim bursadaki tum gebelere tavsiyem kemal koroglu hayatimda boyle nazik boyle bilgili bir doktor daha gormedim hala doktor arayisi icinde olan varsa gitsin derim :)

BENDE MEDİCALDE GERÇEK AYDIN A gidiyorum iyi bi doktor

kızlar kot pantalonum çok sıktı bugün bel ağrımda var hamile pantalonları içinde erken dimi ya. 6-7. haftalarda pantalonun düğmesi açık dururken rahattım ama şimdi fermuar komple açık yine sıkıyor sanki:KK48: deneyimli hamileler hamile pantalonlarının alt kısmı lastikli mi? şimdi alsam göbek kısmına gelen penyeyi kullanamam ama alt kısmıda mı acaba bol gelir?

CANIM bol gelme ihtimali çok üksek benimde biraz sıkmaya başladı bi daha ki ay bahçıvan pantalon almayı düşünüyorum

Slm kızlar yeni katılıyorum aranıza.. sat a göre bugün 6+0 ..doktordan geldim şimdi sadece kese göründü 10.04 mm. Normalden biraz küçük haftaya tekrar bakalım dedi.
Ne diyosunuz çok mu küçük kese ??

Bugun ilk kontrole gittim.Doktora dedim benim hiç bir belirtim yok ama idrar tahlili pozitif. Dr baktı evet kese var ama haftasına göre çok küçük..(kalp atışı filan görülmeyecek kadar) iki ihtimal var ya gebelik durmuş yada geç döllenme olmuştur. Bu yüzden tam 10 gün sonra gel bakalım dedi..Bu belirtisizlik beni hep tereddütte bırakıyordu zaten..bilemiyorum..karışık duygular garip bir ruh hali içindeyim..kısmet...

Allahin izniyle 10 gün sonra kalp atışlarini duyarsin arkadasim hiccc caninı sıkma rabbim buyuk...

gecmiş olsun canım ya..cok ağrınsancın var mı? su içmen mi gerekiyor bol bol? kullanacak bir ilaç filan var mı şu durumda?

Sağol canım ağrım sancım yok idrarda böyle krstaller gördüm verirken progestan kalıntısı sandım ama değilmiş doktor bol bol su iç dedi geçmezse ürolğa yönlendiricem dedi

Slm kızlar yeni katılıyorum aranıza.. sat a göre bugün 6+0 ..doktordan geldim şimdi sadece kese göründü 10.04 mm. Normalden biraz küçük haftaya tekrar bakalım dedi.
Ne diyosunuz çok mu küçük kese ??
ben de bugun aynı cevabı aldım.tam10gün sonra gel dedi..hayırlısı inşallah bekliyceZ bakalım

kızlar güzel koku aşığı ben şimdi deterjan kokusundan tiksiniyorum.işyerinde temizlik yapan bayan her gün yerleri siliyor burnumu nasıl kapatacağımı bilmiyorum evde zaten sürekli kapı pencere açık ve yerleri silerken sadece sirke kullanıyorum kıyafetlerimi yırtasım geliyor hafta sonu evde yoktum saolsun eşim yıkamış asmış mis gibi olmuşlar ama bu durum hiç hoşuma gitmiyor
Seni çok.iyi anlıyorum bndede deterjan konularına karşı çok bulantılarım var persian ediyor beni çamaşırları aklında bulunsun sadece kullandigin tursil ne ise onu koy çok fark ediyor. Yumuşatıcı felan ben çok.seven biriydim ama bitti artık hayatımda iki aydır ne alıyorum nde yanından geçiyorum odenli ileri kağıt havlu kokarmi o dahi. Evde olunca da senin gibi kapı pencere dayalı vallho:KK51::KK51:allahim sağlıkla bize bagislasin

Çok zor beklemek Çok mu olumsuz konuştu doktorun ne dedi? Bi de kese kaç mm sende?

ya gec döllenme ya gebelik durmuştur dedi.son aylarda 34 güne çıkmıştı regl düzenim ondan olabilir dedi.10 gün sonra bakıcaz dedi...ölçülere takılmıyorum burda bir arkadaşa daha dedim.adam jaftasına göre çok küçük dedi zaten...o ölçüleri kendi eliyle ölçtükleri için ha 11 ha 10mm..kalp atışı filan görünmedş malesef.hiç bir hamilelik belirtim yok benim asıl takıldıpım o zaten..kısmet artık..allah yardımcımıZ olsun hepimiZ

kızlar ben çok ağlıyorum ya insan ota boka ağlar mı tuvalette bile ağlayasım geliyor ay ben bugün berbat oldum huyum suyum değişti normalde de duygusalımdır ama genel itibariyle sinirli yapım vardır. ben hep sinirli olurum diyordum hamilelikte kesin herkese çatarım diyordum ama yok yumuşacık pambık gibi oldum:KK70:

Seni çok.iyi anlıyorum bndede deterjan konularına karşı çok bulantılarım var persian ediyor beni çamaşırları aklında bulunsun sadece kullandigin tursil ne ise onu koy çok fark ediyor. Yumuşatıcı felan ben çok.seven biriydim ama bitti artık hayatımda iki aydır ne alıyorum nde yanından geçiyorum odenli ileri kağıt havlu kokarmi o dahi. Evde olunca da senin gibi kapı pencere dayalı vallho:KK51::KK51:allahim sağlıkla bize bagislasin
ay bende birde çifter çifterdir yumuşatıcılar. haklısın kullanmamak lazım bugün üstümdeki tişört mafetti beni. parfum zaten 2 ay olacak sıkmıyorum normalde 1 ay bile durmazdı bir şişe parfüm kokuya o kadar takıntılıydım

ay birde geçen gün başıma ne geldi yazayım da gülün bana:KK70: akşam yemek yedik oturuyoruz zaten gazman gibi dolaşıyordum tutamadım yellendim ay midem bir bulandı anlatamam eşim yerlere yattı gülmekten ben öğürüyorum o gülüyor:KK34:kendi çıkardığından tiksindin bravo birde beni düşün diyor birde şapşal herif tutamadım ne yapayım:63::KK70:

Mide bulantısı ve agzımdaki o tat mah ediyor beni. Kızımda 9 ay cekmistim. Insallah bunda kısa sürer kilo verdim. 14 Nisanda kontrolüm var.

ya gec döllenme ya gebelik durmuştur dedi.son aylarda 34 güne çıkmıştı regl düzenim ondan olabilir dedi.10 gün sonra bakıcaz dedi...ölçülere takılmıyorum burda bir arkadaşa daha dedim.adam jaftasına göre çok küçük dedi zaten...o ölçüleri kendi eliyle ölçtükleri için ha 11 ha 10mm..kalp atışı filan görünmedş malesef.hiç bir hamilelik belirtim yok benim asıl takıldıpım o zaten..kısmet artık..allah yardımcımıZ olsun hepimiZ

Evet bana da aynı şeyleri söyledi doktor.bende de pek belirti yok.biraz kokular rahatsız ediyo arada bi de göğüslerim biraz şişti bulantı falan yok.aynen kalp atışı falan hiç görünmedi zaten.. Ne diyelim artık hayırlısı

Çok sevindim canım :) gerçekten tarifsiz bir mutluluk. Çok bambaşka duygular :) benim de doğal ikiz. Bir istedik Allahım iki tane verdi bin şükür. Hep gönlümden geçerdi ikiz ama olacağını düşünmedim. Doktor ikiz deyince çok şaşırmıştık :) 2 hafta önce duyduk kalp atışlarını bir dahaki kontrole 2 hafta daha var. Geçmiyor günler her an doktorun kapısını çalabilirim :) çok merak ediyorum ben iyiler mi nasıllar diye

Benim TSH da yüksek çıktı. İlaç kullanmaya başladım mecburen. 2.5 altına düşürmemiz lazım dedi doktor. Benim 4.85 :KK43:

Kokular beni de çok rahatsız ediyor :KK43: özellikle yumuşatıcı ve şampuan. Yumuşatıcı koymuyorum artık. Eşimin şampuanını da atıcam yakında :) kendime kokusuz deodorant aldım. Kokusuz şampuan bakıyorum hiçbir yerde yok sıfır kokusuz.
Pantolon da geçen aldım valla. Önemli olan bizim ve bebişlerimizin rahatı. Hamile pantolonunu giydikten sonra sıkı kotlarla bebekleri sıktığımı fark ettim yani. Böyle bir rahatlık olamaz :) benim göbek de hafif olduğu için pot durmadı bel kısmı :))
Canim ne guzel ilk gebeligin degil mi
Ben iki bebise bakamam sanirim cunku tecrubem yok kvdem gelecek yardima
Ben de hayirlisiyla 10.haftalara gelsem keske :KK51:

Canim kesenin ölçüleri falan degil yerini baz almak gerekiyormus yeri guzelse tamamdir :)) sıkma o güzel canıni geç döllenme olmuş olabilir.

Back