2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım hayırlısı olsun çok sevindim. haftalara pek takılma sürekli olarak değişecek geride kalacak ileride görünecek kalp atışını duymuşşsun ya

canım hayırlısı olsun çok sevindim. haftalara pek takılma sürekli olarak değişecek geride kalacak ileride görünecek kalp atışını duymuşşsun ya
Ama az oynamıyor o yüzden biraz tedirginim.
Çok şükür canım elHamdulillah minicik ti civcivim Rabbim e emanet

Bende çarşamba 7+1 oluyorum inşallah o gün kalp atışını duyarım cook korkuyorum allahım aynı şeyi ikinci defa yaşamak istemiyorum korkularımızı içimizden alıver ya rabbim..
Ayni korku bende de var iki kese gorundu ama biri kaybolabilir dendi korkumdan kalp atisi bile duymaya gidemiyorum haftaya gidicem belki allah yavrularimizi bize bagislasin

Geçen hafta üstten baktı 5 haftalik dedi bu hafta alttan baktı 5 hafta 7 günlük dedi kağıda da 5 hafta 1 günlük yazmis. Sat a göre de 6hafta 2 günlük. Çok kafam karisti
Geçen hafta üstten baktı 5 haftalik dedi bu hafta alttan baktı 5 hafta 7 günlük dedi kağıda da 5 hafta 1 günlük yazmis. Sat a göre de 6hafta 2 günlük. Çok kafam karisti
Tatlım 5hafta 7 gün zaten 6 haftalık oluyo.. 5Hafta 1 gün yazdığı kağıt ne kağıdı? Eliyle mi yazdı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…