• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar biz geldik şimdi Dr dan. Sat a göre 6+2 yim diye biliyorum Dr üstten baktı sadece keseyi gördü bebek görünmeDi. Sonra vajinal baktı. Çok şükür bebeğimi de kalp atımini da gördük daha çok küçük dedi 5 hafta 7 gün dedi. Sonra kağıda baktım 5 hafta 1 yazmış kafam karıştı.
canım hayırlısı olsun çok sevindim. haftalara pek takılma sürekli olarak değişecek geride kalacak ileride görünecek kalp atışını duymuşşsun ya:KK200:

canım hayırlısı olsun çok sevindim. haftalara pek takılma sürekli olarak değişecek geride kalacak ileride görünecek kalp atışını duymuşşsun ya:KK200:
Ama az oynamıyor o yüzden biraz tedirginim.
Çok şükür canım elHamdulillah minicik ti civcivim Rabbim e emanet :KK68:

Bende çarşamba 7+1 oluyorum inşallah o gün kalp atışını duyarım cook korkuyorum allahım aynı şeyi ikinci defa yaşamak istemiyorum :KK43: korkularımızı içimizden alıver ya rabbim..
Ayni korku bende de var iki kese gorundu ama biri kaybolabilir dendi korkumdan kalp atisi bile duymaya gidemiyorum haftaya gidicem belki :KK43: allah yavrularimizi bize bagislasin

Geçen hafta üstten baktı 5 haftalik dedi bu hafta alttan baktı 5 hafta 7 günlük dedi kağıda da 5 hafta 1 günlük yazmis. Sat a göre de 6hafta 2 günlük. Çok kafam karisti
Geçen hafta üstten baktı 5 haftalik dedi bu hafta alttan baktı 5 hafta 7 günlük dedi kağıda da 5 hafta 1 günlük yazmis. Sat a göre de 6hafta 2 günlük. Çok kafam karisti
Tatlım 5hafta 7 gün zaten 6 haftalık oluyo.. 5Hafta 1 gün yazdığı kağıt ne kağıdı? Eliyle mi yazdı yani?

Back