• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bide iste herkes ayri bisi soyluyor bugun patlicaktim nerdeyse. yok hamileyim.diye salma kendini.... ki salmadim .

belin mi agriyor diyorlar evet diyorum bu ayda agrimaz ki daha bebegin agirligi ne falan. ... velevki bu ayda agrimaz benim ki agriyor işte yalan mi atcam ayyy...

onu yeme bunu yeme... zaten mide bulantisindan ne yiyecegimi sasiriyordum. ben dikkat ediyorum zaten hamileyken beslenmeme. oglumda da cok dikkat etmistim.

boyle ust uste ayri ayri kisiler bisi diyince sinirlenmeye basladim artik ya..hepi topu kac kere hamile kalir ki insan. naz yapsa bile birakin hamileleri kendi haline istedigi gibi yasasin. kaldi ki ilk hamileligim bile degil. ilkinde nazlanamadim ki bunda nazlansam. sinir oldum cok.

Aynen cnm ya bende sinir oluyorum herkes destek olucagina köstek oluyo daha dur neler gorcen diyenlermi belim agriyo diyorum acaba hamileliktenmi diyen mi var ya sen daha dur cocuk olsun asil o zaman baslicak diyenleer guzel bisey soleyen yok :kızgın:

Tamam tatlım çok sağol, zaten 1 tane kaldı, açıkçası ben bitince nasıl olcak onu çok merak ediyorum.. İnşallah tekrar lekelenme falan olmaz..

Bende hic lekelenme olmadi ama tüp bebek oldugu icin 12.haftaya kadar kullancan dedi doktorun sana solemedimi bitince ne olcagini.

Bebisimi kucaģima alcagım günler icin sabırsızlanıyorum bir o kadar da korkuyorum tedirgin ve endişeliyim bazen mutlu bazen alınganım bazen sinirli bazn duygusal tuhaf duygular icındeyim ben Anne olucam sonunda bunu düsunmek bile cok guzel rabbim bu kutsal gòrevi bizlerede nasip etti sonsuz sükürler olsun:dua::anne:

Bende hic lekelenme olmadi ama tüp bebek oldugu icin 12.haftaya kadar kullancan dedi doktorun sana solemedimi bitince ne olcagini.
Canım ben zaten kanama üzerine kullanmaya başladım, şimdilik herşey yolundaymış dün usgyle baktık, bittikten sonra hiçbişey kullanma dedi, kendimi takip edicem sadece,herhangi bi sorun olmazsa inşallah baska biseye de gerek kalmicak.. Sen de inşallah sağlıkla alırsın kucağına tatlı bebisini canım..

Bebisimi kucaģima alcagım günler icin sabırsızlanıyorum bir o kadar da korkuyorum tedirgin ve endişeliyim bazen mutlu bazen alınganım bazen sinirli bazn duygusal tuhaf duygular icındeyim ben Anne olucam sonunda bunu düsunmek bile cok guzel rabbim bu kutsal gòrevi bizlerede nasip etti sonsuz sükürler olsun:dua::anne:
Maşallah tatlım çok şükür, gerçekten farklı bi duygu.. Ben çok fazla duygu değişimi yaşamıyorum açıkçası ama ben de bu aralar acaba bebişim doğduğunda ona yetebilecek miyim, nasıl bi anne olucam diye düşünmeye başladım.. Hamile kalmadan önce hadi çocuğumuz olsun zamanı geldi demiştik, ama şu an iş ciddiye bindi..

Canım ben zaten kanama üzerine kullanmaya başladım, şimdilik herşey yolundaymış dün usgyle baktık, bittikten sonra hiçbişey kullanma dedi, kendimi takip edicem sadece,herhangi bi sorun olmazsa inşallah baska biseye de gerek kalmicak.. Sen de inşallah sağlıkla alırsın kucağına tatlı bebisini canım..

Anladim cnm insallah bi daha kullanmana gerek kalmaz sıkı sıkı tutunsun bırakmasin annisinı hayirlisiyla kucaginada alırsın imsallah.

Maşallah tatlım çok şükür, gerçekten farklı bi duygu.. Ben çok fazla duygu değişimi yaşamıyorum açıkçası ama ben de bu aralar acaba bebişim doğduğunda ona yetebilecek miyim, nasıl bi anne olucam diye düşünmeye başladım.. Hamile kalmadan önce hadi çocuğumuz olsun zamanı geldi demiştik, ama şu an iş ciddiye bindi..

Evt cnm bendede aynı duygular var icimizde bi can bizden bi parca.simdi hayat yeni basliyor bizim icin. arťiķ hep onun icin yasicaz .

Bendeee kasım annesiyim ki inşallah, bugün gece heyecanladım bebeğimi göresim geldi 5+1 im sanıyordum gittiğimde hatta tam 5 bi gittim kanamam oldu azıcık diye uydurdum mecburen ama bu yalan sayılmaz yoksa bakmicaklardı. Bi baktılar ki 5+6 mış. Bu 5 gün nasılda önemli olabiliyormuş insanı mutlu ediyormuş. Ovülasyondan 5 gün önce döllenme olmuş o sebepten normalden 5 gün büyük. Yani burdan 2 sonuç çıkıyor sanırım ovülasyonda ilişkiye girmedim ovülasyon öncesinde ve sonrasındada döllenme olabiliyormuş çok net yaşadım, 2. Si ise böyle heyecanlı anneler azıcık beyaz bir uyduruk yalanla gecenin bi vaktide bebişlerini görebiliyorlarmış Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun kızlar. Sırada kalbini duymak kaldı Allahın izniyle..

Bendeee kasım annesiyim ki inşallah, bugün gece heyecanladım bebeğimi göresim geldi 5+1 im sanıyordum gittiğimde hatta tam 5 bi gittim kanamam oldu azıcık diye uydurdum mecburen ama bu yalan sayılmaz yoksa bakmicaklardı. Bi baktılar ki 5+6 mış. Bu 5 gün nasılda önemli olabiliyormuş insanı mutlu ediyormuş. Ovülasyondan 5 gün önce döllenme olmuş o sebepten normalden 5 gün büyük. Yani burdan 2 sonuç çıkıyor sanırım ovülasyonda ilişkiye girmedim ovülasyon öncesinde ve sonrasındada döllenme olabiliyormuş çok net yaşadım, 2. Si ise böyle heyecanlı anneler azıcık beyaz bir uyduruk yalanla gecenin bi vaktide bebişlerini görebiliyorlarmış Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun kızlar. Sırada kalbini duymak kaldı Allahın izniyle..
Hosgeldin amin inşallah hepimiz kucağımıza aldigimiz gunleri de goruruz

Kizlar bilgisi olan aydinlatabilir mi simdi benim kahverengi akintim vardi bu guslu bozarmi bir de vajinadan kullandigimiz ilaclar guslu bozuyor mu arastirdim ama emin olamadim
Merhaba canım benimde cok akintim olmustu kaybettigim bebegimde o zaman cok arastirdim ben sadece normal abdestin bozuluyor gusl bozulmuyor diye biliyorum ilacta da ayni sekilde sağlıkla ilgili sonuçta

Tahriş ediyo o kahverengi lik o yüzden bence ama ben inci tanesi gibi olan ilacı daha çok sevdim o jel den. Bu da akıyo ama daha sivi .
Evet sanki bi de bende ilk sıktığızda kısa süreli hafif bi yanma oluyo.. Ben de kahverengiligi önceki kanamalarimdan kalanlar diye düşünüyodum..

Back