• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar doktorum bulantı için emedur yazdı ayrıca folik asitimi değiştirdi içinde zencefil ve b vitaminleri olan folik asit yazdı premesis plus diye bunlar bulantını aza indirir dedi. ayrıca sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım bilgilerimi aldı doktor zaten çok yakınen tanıdığım bir doktordu saolsun çok bilgilendirdi yardımcı oldu ve bilgilendirirken ilk dediği ilk 3 ay ilişki yasak biliyorsun dimi oldu. bende kadın doğum doktorumda aynı şeyi söyledi dedim. iyi bende hiç bir hamileme önermiyorum kesinlikle dedi:KK48:
Ya bana doktorum hibisey söylemedi ilişkiyle alakali gerçekten bu kadar sakıncalı mi netten de araştırdım sakinca yok fazla zorlamadikca vs yazıyor her yerde

Ya bana doktorum hibisey söylemedi ilişkiyle alakali gerçekten bu kadar sakıncalı mi netten de araştırdım sakinca yok fazla zorlamadikca vs yazıyor her yerde
valla bilmiyorum tatlım benim her iki doktorumda aynı şeyi çok net bir tavırla söylediler. ha bu dönemde ilişkiye girebiliyorsanız bravo derim valla kolumu kaldırcak halim mide bulantım koku hassasiyetim varken yatakta ölü gibi uyurken enerji sarf edeceğim bir aktivite de bulunmam benim zor zaten yasaklamasalardı da bu dönemim bomboş geçerdi

valla bilmiyorum tatlım benim her iki doktorumda aynı şeyi çok net bir tavırla söylediler. ha bu dönemde ilişkiye girebiliyorsanız bravo derim valla kolumu kaldırcak halim mide bulantım koku hassasiyetim varken yatakta ölü gibi uyurken enerji sarf edeceğim bir aktivite de bulunmam benim zor zaten yasaklamasalardı da bu dönemim bomboş geçerdi
Ha ha ha ne güzel ifade etmişsin durumumuzu :) aynen dediğin gibi sana bu konuda tamamen katılıyorum. Cocuguma bakabildigime şükrediyorum valla. İlkinde ne rahattı oh istediğin zaman vur kafayı yat. Bütün gün Allahimdan güç istiyorum nerde kaldı ilişki :p

Ha ha ha ne güzel ifade etmişsin durumumuzu :) aynen dediğin gibi sana bu konuda tamamen katılıyorum. Cocuguma bakabildigime şükrediyorum valla. İlkinde ne rahattı oh istediğin zaman vur kafayı yat. Bütün gün Allahimdan güç istiyorum nerde kaldı ilişki :p

hele sizleri düşünemiyorum evde ilgi bekleyen bir tane daha minik oldu mu daha zordur eminim içimde minicik 1 cm sıpa benim bugün bütün enerjimi emdi valla:skandal:

Burda olmak çok keyifliydi Allah bana yine kısmet etmedi bebeğimin kalbi durmuş sizinkileri tamamına erdirsin. Hoscakalın sizden ricam lütfen bana cevap yazmayin zaten bi süre kk ya girmeyecegim.

Bence de yanlış yazmıştır.. Sen şimdi takılma bunlara, iyi beslen ve bol bol dinlen, inşallah bebislerimiz büyüdükçe daha net görüntüler ve sonuçlar elde edicez..
Ay inşallah canım benim Rabbim o günleri sersin inşallah
Ya bulantı hadi tamm da benim xok başım dönüyor bazen elim ayağım titriyor Dr a sordum olur dedi birşey demedi :(

Kızlar biz geldik şimdi Dr dan. Sat a göre 6+2 yim diye biliyorum Dr üstten baktı sadece keseyi gördü bebek görünmeDi. Sonra vajinal baktı. Çok şükür bebeğimi de kalp atımini da gördük daha çok küçük dedi 5 hafta 7 gün dedi. Sonra kağıda baktım 5 hafta 1 yazmış kafam karıştı.
5+7 diye bişey olmaz zaten canım. 5+6 da bitiyor hafta. Sonra 6+1 oluyor. 5+1dir o.

Canım ilişkiden sonra rahatsızlık duyuyorsan uzak durulmali bence. Vücudun tepkilerine biraz kulak vermek lazım. Mesela ben ilişki sonrasında kasık ağrısı ve rahatsızlık duyduğum için eşimle konuşarak bir süre ara vermeye karar verdik. Bebis herşeyden önemli bizim icin Bence bu konu bünyeyle alakalı. Yani vücudun ağrı, kanama, rahatsızlık gibi tepkiler veriyorsa yapmamak lazım. Yoksa sakıncası yok diye düşünüyorum.

Kızlar baş dönmesi olan var mı :KK43:
canım senin haftalarında çok vardı bende şimdi ise ara ara oluyor galiba kan basıncıyla alakalı çok fazla kan üretiyormuş vücudumuz seni rahatsız edecek boyuta gelirse eczanede tansiyonuna baktır normal diyip bırakma sakın. benim hep tansiyonum 11-7 istersen açık eczane varsa şimdi bile gidebilirsin

Ben bugün ilk defa kullandım ilacı gece kullanıp yattım ama su an karnımın içinde çok kötü agri gibi oldu bu normal mi sizde de oluyor muydu
yok canım ama normalde bile ara ara ağrım olduğu için kasik ağrısı mide ağrısı vs. Normal geliyor yani bana bütün ağrılar agrimissa bile ilaca baglamamisimdir yani :)

canım senin haftalarında çok vardı bende şimdi ise ara ara oluyor galiba kan basıncıyla alakalı çok fazla kan üretiyormuş vücudumuz seni rahatsız edecek boyuta gelirse eczanede tansiyonuna baktır normal diyip bırakma sakın. benim hep tansiyonum 11-7 istersen açık eczane varsa şimdi bile gidebilirsin
Tamam canım bunu bildiğim iyi oldu eğer dün akşam ki gibi olursam giderim. Resmen ayağımın altından yer kayiyor gibi hep bi baş dönmesi var ama bazen çok artıyor e peki eğer tansiyon düşerse napiliyor biz ilaç kullanabiliyor muyuz ki?

Back