• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
MasaAllah canım aman Rabbim vermesin pazartesiye kadar geçmezse naparim bilmiyorum okulda :KK43:
Kuşum ayın 29 unda komalık oldum. Baş dönmem hiç geçmedi işe gidemedim bile. Kendimi hastaneye zor attım. Serum takıldı yatışım yapıldı baş dönmem bende var olan pozisyonel vertigodan kaynaklı idi. Bebiş üzerine gelince böyle yatalak etti beni. Tansiyonum ise 10 a 7 idi. Allah yardıncımız olsun. Bu zamanlar brta hcg nin pik yaptığı zamanlar ben ona bağlıyorum

Evet progesteron baş dönmesi yapıyor biliyorum ama ben kullanmıyorum ama aynı onu kullanırken ki gibi dönüyor :^
Icini ferah tut canim demek ki senin progesteron hormonun kendiliginden yerinde ve bu iyi bisey:D duz mantikta cigir actim bu yorumla :D

Tamam canım bunu bildiğim iyi oldu eğer dün akşam ki gibi olursam giderim. Resmen ayağımın altından yer kayiyor gibi hep bi baş dönmesi var ama bazen çok artıyor e peki eğer tansiyon düşerse napiliyor biz ilaç kullanabiliyor muyuz ki?
Tansiyon hastasi olupta hamile kalanlar icin mutlaka tedavi vardir canim ama merak etme hic bence vucudun hala alisma asamasinda oldugu icin fazlaca oluyor belirtin ama dedigim gibi cok rahatsiz edersede ihmal etme baktir tansiyonuna

Vajinal ultrasonda duyduk minnoşu. Ama eşim yoktu yanımda malesef :KK43: 8. Haftamda yine gidicez o zmn karından duyulsa ne güzel olur
Evet karindan duyamayinca ya da riskli gebelik okunca doktorlar vajinal bakiyor benim ikiz gebeligim keselerden biri kaybolabilirmis keseleri gorduk ama kalp atisini gormeye cesaret edemiyorum ya bebeklerimden biri gittiyse diye :(

yok canım ama normalde bile ara ara ağrım olduğu için kasik ağrısı mide ağrısı vs. Normal geliyor yani bana bütün ağrılar agrimissa bile ilaca baglamamisimdir yani :)
Tesekkurler sanırım kendimi uyanınca çok dinledim öğleden sonra normale döndüm cevabın icjn teşekkür ederim

valla bilmiyorum tatlım benim her iki doktorumda aynı şeyi çok net bir tavırla söylediler. ha bu dönemde ilişkiye girebiliyorsanız bravo derim valla kolumu kaldırcak halim mide bulantım koku hassasiyetim varken yatakta ölü gibi uyurken enerji sarf edeceğim bir aktivite de bulunmam benim zor zaten yasaklamasalardı da bu dönemim bomboş geçerdi
Herkesin gebeligi bir geçmiyor canım sonuçta senin için zor olabilir tabiki

Hepinize iyi akşamlar güzell anneler. Yeni hamiş haberiyle gelenler hayırlı olsun Rabbim hepimize sağlıcakla kucapımıza almayı nasip etsin meleklerimizi inşallah. Benim iki gündür boğazım çok kötü canlar yutkunamıyorum nefes alamıyorum. Öksürecekmiş gibi oluyorum tıkanıyorum karnım kasılıyor bir önerisi olan var mı benim gibi yaşayan var mı bu durumu sürekli ılık şeyler içiyorum biraz iyi geliyor ama yine aynı oluyor :(

Hepinize iyi akşamlar güzell anneler. Yeni hamiş haberiyle gelenler hayırlı olsun Rabbim hepimize sağlıcakla kucapımıza almayı nasip etsin meleklerimizi inşallah. Benim iki gündür boğazım çok kötü canlar yutkunamıyorum nefes alamıyorum. Öksürecekmiş gibi oluyorum tıkanıyorum karnım kasılıyor bir önerisi olan var mı benim gibi yaşayan var mı bu durumu sürekli ılık şeyler içiyorum biraz iyi geliyor ama yine aynı oluyor :KK43:
tuzlu suyla gargara yapabilirsin yada bol limonlu tavuk suyu çorba geldi aklıma...bir dene istersen..umarım faydasını görürsün..gecmiş olsun canım

Back