- 4 Şubat 2017
- 412
- 414
- 103
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #4.641
Herkese günaydın kızlar hayırlı gunlerimiz olsun dr a gidecekler hayirli haberlerle dönsün inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışarıdan yemek yeme canim birde hamur işi yendiğinde insanın midesi kötü oluyor beni de dun hamur işleri mahvetti ( aynen Olips faydasını bende gördümDüne kadar çok bulantım vardı hiç kusmamıştım, dün yok oldu gibi geldi gittim hemen fast fooda vurdum kendimi canım cekmişti çok :))) yemez olaydım , daha sonra öyle bir bulantı ve kusma oldu ki şiddetli, bir daha dışardan yemicem ( bu dönemde ki tiksinti ömür boyu mu kalıyo yoksa gebelikten sonra geçiyor mu acaba? Bir de naneli olips, polo falan iyi geliyo bulantıya sanki
Sari leblebi bir de sabah uyaninca hemen cubuk kraker at agzina o da iyi oluyor. Limonlu soda da iyi geliyormus.Düne kadar çok bulantım vardı hiç kusmamıştım, dün yok oldu gibi geldi gittim hemen fast fooda vurdum kendimi canım cekmişti çok :))) yemez olaydım , daha sonra öyle bir bulantı ve kusma oldu ki şiddetli, bir daha dışardan yemicem ( bu dönemde ki tiksinti ömür boyu mu kalıyo yoksa gebelikten sonra geçiyor mu acaba? Bir de naneli olips, polo falan iyi geliyo bulantıya sanki
Ben bugün ilk defa kullandım ilacı gece kullanıp yattım ama su an karnımın içinde çok kötü agri gibi oldu bu normal mi sizde de oluyor muyduinşallah ya ben kullandım bikacgun sonra kontrole gittim tehlike geçmiş birakabilirsin diye demesini beklerken doktor devam dedi artık kutuyu bitirince giderim kontrole nolcak bakalım az kaldı gerci ilaç da
Karından ultrasonda 6 7 haftalikken duyuluyor ben bugün 6+3 um gidicem kontrole inş duyarım. Ama vajinal ultrasonda 5 haftalikken duyulabiliyoMerhaba hanımlar. Kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor? Bilgisi olan varmı?
Merhaba hanımlar. Kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor? Bilgisi olan varmı?
canım dışarda özellikle kızarmış şeyler ve çiğ salata yememeye çalış...aynı pis yağda defalrca kızartıyorlar o şeyleri...salataları da nasıl yıkadıkları belli değil...geçmiş olsun arkadaşımDüne kadar çok bulantım vardı hiç kusmamıştım, dün yok oldu gibi geldi gittim hemen fast fooda vurdum kendimi canım cekmişti çok :))) yemez olaydım , daha sonra öyle bir bulantı ve kusma oldu ki şiddetli, bir daha dışardan yemicem ( bu dönemde ki tiksinti ömür boyu mu kalıyo yoksa gebelikten sonra geçiyor mu acaba? Bir de naneli olips, polo falan iyi geliyo bulantıya sanki
canım dışarda özellikle kızarmış şeyler ve çiğ salata yememeye çalış...aynı pis yağda defalrca kızartıyorlar o şeyleri...salataları da nasıl yıkadıkları belli değil...geçmiş olsun arkadaşım
Merhaba hanımlar. Kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor? Bilgisi olan varmı?
Bende çarşamba 7+1 oluyorum inşallah o gün kalp atışını duyarım cook korkuyorum allahım aynı şeyi ikinci defa yaşamak istemiyorum korkularımızı içimizden alıver ya rabbim..