2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
merhbme kizlar
bugün kontrolumuz vardi, 7800 gr 68 cm olmus oglum, alerji icin zaditen damla vardi barsaklari güçlenmesi icin prebiyotik kullan bir yasina kadar dedi, raporla da progamin as mama verdi. yılda sekiz tane alinabiliyomus aldim.

doktor ne yiyip ictigimi sordu sonra uzuldu :KK33: ve diyet yapan alerjik bebekli anneler doktor bana gunluk bir su bardağı progomin as ic dedi, bebek zaten lazim olani senden alir sen dikkat et ama kendine depolarin bosalir dedi

180 ml suya altı ölçek olcak dedi
verebiliyosan bebege de ver icsin zaten ilerde vericez ona da bu mamayi dedi

bakamasan kilo almazdi falan dedi, hani doktor değil de abla gibi anne gibi konustu ilgilendi, durup durup sen ne yiceksin napcaksin deyince sarilip uzulme bugunler de gececek diyesim geldi:KK48: cok tatliydi
Bebeğin kaç aylık canım ilerde bunu vericez zaten demiş ya

kk birinci noteri kk birinci noteri maşallah canım bebeğine. Alerji olmasına rağmen gelişimi güzel. Doktorun dediği gbi bakamasan böyle gelişmez.
Biz neocate kullanıyoruz canım. Günde 8 ölçek yapıyorum ikisine de. Hepsini içmiyorlar ama bazen içtikleri oluyor. Sen nasıl içeceksin onu. Kokusu bile tiksindiriyor beni. Ben kalsiyum için osteocare alıyorum. Onu da çoğu zaman unutuyorumya ;/
Probiyotik bebişler için çok önemli evet. Mutlaka vermek lazım. Klaire labs infant diye bir probiyotik var. Araştırdığım kadarıyla alerjinin etkilerini azaltıp bağırsakları kısa sürede toparlıyormuş. Ben almayı düşünüyorum

Hayirli olsun yavas yavas yavrular adamliga adim atiyolar:) insAllah damagliginida görmeyi nasib etsin Rabbim. Ben cok stresliydim ama hic bekledigim gibi olmadi sorunluydu hatta ama hersey kolay gecti hemende toparladi cok şükür inşAllah sizde kolaylikla atlatırsınız
Sağol canım. Umarım bizimde kolay geçer. Bugün kan alırken bile içim gitti yavruma.
Kıyamıyorum ama ne kadar erken olursa o kadar iyi...

kk birinci noteri kk birinci noteri maşallah canım bebeğine. Alerji olmasına rağmen gelişimi güzel. Doktorun dediği gbi bakamasan böyle gelişmez.
Biz neocate kullanıyoruz canım. Günde 8 ölçek yapıyorum ikisine de. Hepsini içmiyorlar ama bazen içtikleri oluyor. Sen nasıl içeceksin onu. Kokusu bile tiksindiriyor beni. Ben kalsiyum için osteocare alıyorum. Onu da çoğu zaman unutuyorumya ;/
Probiyotik bebişler için çok önemli evet. Mutlaka vermek lazım. Klaire labs infant diye bir probiyotik var. Araştırdığım kadarıyla alerjinin etkilerini azaltıp bağırsakları kısa sürede toparlıyormuş. Ben almayı düşünüyorum

belki filmgibinin dedigi gibi proktokolit vardır bizde de o gelişimi pek etkilemiyomus sanırım

içine pekmez koy dedi vanilya surubu koy dedi burnunu kapat ic sana da yazık günah zayiflarsin dedi

bebeğimde icicekmis zaten napayim öyle boyle icicem yoksa kolumu kaldircak takatim olmuyo bazen, burda kimsem yok tek başına bakıyorum hasta olmamam lazım

biz de doğduğundan beri maflor kullaniyoduk gecen ay birakmistik, yine maflor verdi doktoru ama dedigin probiyotige de bakarız vok teşekkür ederim canım tavsiyen için

alarm kur gerekirse iki yavru da sana muhtaç dinc olmak lazım, inşallah gecicek bu günlerde:dua:

Yumurtayı ne şekilde açtın canım. Ben de haftaya açmayı düşünüyorum doktor önerisi ile. Kek ile dedi sen nasıl açtın
Ben de kekle actim. Yedikce döktü yüzü. O yuzden 2 hafta sadece kek yedim. Dun direk yumurta yedim. Gun aşırı yiyebilirsin dedi. 1 hafta sonra da sut urunlerini soracagim bakalim

merhbme kizlar
bugün kontrolumuz vardi, 7800 gr 68 cm olmus oglum, alerji icin zaditen damla vardi barsaklari güçlenmesi icin prebiyotik kullan bir yasina kadar dedi, raporla da progamin as mama verdi. yılda sekiz tane alinabiliyomus aldim.

doktor ne yiyip ictigimi sordu sonra uzuldu :KK33: ve diyet yapan alerjik bebekli anneler doktor bana gunluk bir su bardağı progomin as ic dedi, bebek zaten lazim olani senden alir sen dikkat et ama kendine depolarin bosalir dedi

180 ml suya altı ölçek olcak dedi
verebiliyosan bebege de ver icsin zaten ilerde vericez ona da bu mamayi dedi

bakamasan kilo almazdi falan dedi, hani doktor değil de abla gibi anne gibi konustu ilgilendi, durup durup sen ne yiceksin napcaksin deyince sarilip uzulme bugunler de gececek diyesim geldi:KK48: cok tatliydi
Maşallah bebeğine canım :nazar:
İnşallah en kısa zamanda alerji sorunundan da kurtulursunuz...

Benim bebegim de gunduz uyumuyor. 2 veya 3 defa 20-30 dk uyuyor. Hep mizmiz surekli ciglik atıyor, kendi sesini kesfetti galiba. Sabah aksam 2 kez parka çıkarıyorum. Ya kafayi yiyecegim, bebek dedigin dışarıda mutlu olmaz mi, etrafa insanlaea arabalara bakmaz mi? Agliyor bağırıyor, kucagimda bile durmuyor :KK43: otomobilde de durmuyor, bir yere gitmek resmen eziyet
Benim kizimda hic sevmiyor araba koltugunu ve bebek arabasini ,hep kucakta olsun istiyor,bebek arabasinda uyur bebekler bizimki 10dk sonra mizmizlanmaya basliyor

Alerji testlerinden birsey cikmadiysa proktokolite yogunlasmalisiniz bence. Ben 40 gun diuet yaptım bosuna. Simdi azar azar acarak yumurtayi tamamen yiyebiliyorum. Sira sut urunlerinde
Canım bizim kanda inek sütü çıkmıştı orta düzeyde bizimki de açarak geçmez mi acaba haftaya pazartesi alerji uzmanında randevumuz var kanda çıkmayıp bağırsak tepkili olanların çooğu ek gıdaya geçince alerjisi geçmiş inş bizim de öyle olur yaklaşık 1 aydır süt ürünleri diyetindeyim maşallah kızımın keyfi gayet yerinde çok şükür bizim kanda çıktığı için bazen düşünüyorum ya geçmezse diye
Sizin nasıl canım bebeğin biraz da olsun düzeldi mi dieyyen sonra

Ben de kekle actim. Yedikce döktü yüzü. O yuzden 2 hafta sadece kek yedim. Dun direk yumurta yedim. Gun aşırı yiyebilirsin dedi. 1 hafta sonra da sut urunlerini soracagim bakalim
2 hafta boyunca her gün kekten yedin mi peki? Bir de sarısıyla beyazı birlikle dimi? Süt için acele etme bence canım. Doktor daha iyi bilir tabi de. Başa dönme korkusuna çok yavaş hareket ediyorum ben. Tekrar o kakaları görmek istemiyorum. Hala daha korkarak alt açıyorum :KK43:

Canım bizde cumartesi günü sünnet ettireceğiz kısmet olursa. Bugün doktorla görüşmeye gittik. 2-3 güne iyileşir dedi. Bakalım inşallah sorunsuz atlatırız....

Saliya coktan toparlar sadece hassas olur orasi , kucakta tasimak zor olabilir onun disinda bi sıkıntı cikmaz Allahin izniyle 2 güne agrisi geciyo zaten ben 3 gun sonra hastaneye goturmustum oğlumu sıkıntısız gidip geldik
Hayirli olsun sünnetiniz Rabbim damatliginida gostersin inşaAllah kolaylikla atlatirsiniz

Hayirli olsun yavas yavas yavrular adamliga adim atiyolar:) insAllah damagliginida görmeyi nasib etsin Rabbim. Ben cok stresliydim ama hic bekledigim gibi olmadi sorunluydu hatta ama hersey kolay gecti hemende toparladi cok şükür inşAllah sizde kolaylikla atlatırsınız

Toparlar canim merak etme. Biz ertesi gun ve sonraki gun hep gittik hastaneye. Bol şeyler giydir sıkmasın. Kopuk bardak koy. Ben kucakta taşırken huzursuz oluyordum bebek arabasini eve getirdim hep onda gezdirdim

Herkesten Allah razı olsun inşallah sorunsuz geçer içimi rahatlattınız :dua:

Selam kizlar,kizim 5 aylik oldu,2 gundur gunduz yarim saat uyuyor toplamda 1 -1,5 saat ve surekli yaninda istiyor beni,yanindan ayrilinca agliyor,devamli mizmiz,bu donemde bir buyume atagi var ama bu atagi gecirmis olmasi gerek ,bu durumda olan var mi?
benim oglumda 21inde 5 aylik olucak aynen anlattigin gibi alttan iki tane disi cikti ama boyle bi sorun yasamamistim suan aglamadan hep mizirdamiyor resmen bana soyleniyor yanindan iki dk ayrilamiyorum tek basimayim napicam bilmiyorum sizinki de disten olabilir mi acaba?? ben sanirim ust dis agrisi cekiyor oglum kiyamam birde benim bildigim atak 16-17 haftada oluyor suan sizin bebeginiz atak haftasini gecmis ama her cocuk ayni olmuyor tabikide

Benim bebegim de gunduz uyumuyor. 2 veya 3 defa 20-30 dk uyuyor. Hep mizmiz surekli ciglik atıyor, kendi sesini kesfetti galiba. Sabah aksam 2 kez parka çıkarıyorum. Ya kafayi yiyecegim, bebek dedigin dışarıda mutlu olmaz mi, etrafa insanlaea arabalara bakmaz mi? Agliyor bağırıyor, kucagimda bile durmuyor :KK43: otomobilde de durmuyor, bir yere gitmek resmen eziyet
ayni benim durumum Allah yardimcimiz olsun !!!

benim oglumda 21inde 5 aylik olucak aynen anlattigin gibi alttan iki tane disi cikti ama boyle bi sorun yasamamistim suan aglamadan hep mizirdamiyor resmen bana soyleniyor yanindan iki dk ayrilamiyorum tek basimayim napicam bilmiyorum sizinki de disten olabilir mi acaba?? ben sanirim ust dis agrisi cekiyor oglum kiyamam birde benim bildigim atak 16-17 haftada oluyor suan sizin bebeginiz atak haftasini gecmis ama her cocuk ayni olmuyor tabikide
Peki ishal var mıydı bebeğinde.benimki de 5aylık.diş belirtisi de yok bana göre ama diştendir diyorlar

A Anglla53 canım ishal durumu nasıl oldu bebeğinin doktora gidecektin.
Ben de yarına randevu aldım. Kayınvalidem diş gelebilir diyor
Gitmedim doktora canim ogunden sonra 1 kez yapti geciyo sanirim bugun hic yapmadi bende bidaha hastaneye sokim istemedim cocugu. InsAllah senin yavrunda düzelir bi an önce
Bence tek basina ishal dis belirtisi değildir huysuzluk ates veya diger dis belirtileri yoksa dis oldugunu düşünmüyorum ama baska bisey olmasinda disden dolayi olsun
InsAllah hayırlı haberlerle gelirsin canim

Gitmedim doktora canim ogunden sonra 1 kez yapti geciyo sanirim bugun hic yapmadi bende bidaha hastaneye sokim istemedim cocugu. InsAllah senin yavrunda düzelir bi an önce
Bence tek basina ishal dis belirtisi değildir huysuzluk ates veya diger dis belirtileri yoksa dis oldugunu düşünmüyorum ama baska bisey olmasinda disden dolayi olsun
InsAllah hayırlı haberlerle gelirsin canim
İnşallah canım. Gidip geleyim yazarım sonucu

evet canim dis cikartmadan once ishal oldu hala da ishal nerdeyse 2 haftadir herkes disten dedi ateside yok doktora gitmedim bende
Bakalım bizimki diş mi. Benim ilk çocuğum çok anlamıyorum diş nasıl olur.damaklarına baktığımda bi fark bi belirti yok.
Birden bi günde de çıkacak bişey değildir heralde değil mi

X