merhaba kizlar
sabah oğlum yine kanli kanl yapinca yapinca kakali bezi alıp doktoruna gittik
burda çok tutar tahliller hasret hanima git dedi dedim randevu yok bulamıyorum gir rica et durumu anlat dedi, burda bin iki bin lira tutar bu testler yazik günah dedi
bindik gittik hasret hanıma durumu söyledim sira almami aradan bakacagini söyledi
ve cok şükür sonunda teşhis kondu proktokolit varmis oğlumda, korkulacak bisy yok dedi kilo alimi guzel bakamasan bu kadar kilo almazdi sadece anne sutuyle dedi, bu kadar kandan bisey olmaz ici parcalaniyo sanma dedi önemli olan genel olarak keyfi ve huzurlu olmasiymis
bide bu kanda besin alerjisine bakiliyo pozitif cikiyosa yediğinde aynı gün ya da ertesi gün yani hemen tepki verir dedi
ama negatif çıkar alerjisi vardir ona o zaman uc hafta sonra da tepki verebilir sen baska bi seyden oldu sanarsin dün dunu yedim alerjisi var dersin yanlis olur dedi
simdi sut ve süt ürünleri
yumurta
dana eti
findik fıstık vs
tahin susam yasak
meyve sebze serbest
bi dahaki gidisimizde tartı alimina tahlil sonuçlarina bakicam dedi ona gore katilastiradabilirmisiz diyeti
progomin as a basla bebege ver dedi
bana da kalsiyum verdi ve bol bol dinlen uyu kendine dikkat et dedi
doktorumun verdigi ilaclari da onayladı devam edicez onlara
teshis bile beni aşırı rahatlatti inşallah hepimizin bebisleri sağlıklı mutlu ve huzurlu olsun hep