- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.441
Kızlar ishali kaka sayısından mı anlıyorsunuz benimki hala sıvı kaka yapıyor hiç normal katı kaka görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bebeklerde katı kaka anne sütü alırken zor. İshal de sayı 6 7 defa olması gerekiyor. Kivam meselesi de zaten kakasi rutinin dışında oluyor anlarsın yani.Kızlar ishali kaka sayısından mı anlıyorsunuz benimki hala sıvı kaka yapıyor hiç normal katı kaka görmedim
Sulu bi şekilde ve yayılıyor inçe uzun bi şekilde:)Kızlar ishali kaka sayısından mı anlıyorsunuz benimki hala sıvı kaka yapıyor hiç normal katı kaka görmedim
Maşallah bebeğine canım
İnşallah en kısa zamanda alerji sorunundan da kurtulursunuz...
Proktokolit dediyse, neden bu kadar geniiiiiis bir diyet listesi verdi? Ve kilosu yeterliyse neden mama kullanin dedi?merhaba kizlar
sabah oğlum yine kanli kanl yapinca yapinca kakali bezi alıp doktoruna gittik
burda çok tutar tahliller hasret hanima git dedi dedim randevu yok bulamıyorum gir rica et durumu anlat dedi, burda bin iki bin lira tutar bu testler yazik günah dedi
bindik gittik hasret hanıma durumu söyledim sira almami aradan bakacagini söyledi
ve cok şükür sonunda teşhis kondu proktokolit varmis oğlumda, korkulacak bisy yok dedi kilo alimi guzel bakamasan bu kadar kilo almazdi sadece anne sutuyle dedi, bu kadar kandan bisey olmaz ici parcalaniyo sanma dedi önemli olan genel olarak keyfi ve huzurlu olmasiymis
bide bu kanda besin alerjisine bakiliyo pozitif cikiyosa yediğinde aynı gün ya da ertesi gün yani hemen tepki verir dedi
ama negatif çıkar alerjisi vardir ona o zaman uc hafta sonra da tepki verebilir sen baska bi seyden oldu sanarsin dün dunu yedim alerjisi var dersin yanlis olur dedi
simdi sut ve süt ürünleri
yumurta
dana eti
findik fıstık vs
tahin susam yasak
meyve sebze serbest
bi dahaki gidisimizde tartı alimina tahlil sonuçlarina bakicam dedi ona gore katilastiradabilirmisiz diyeti
progomin as a basla bebege ver dedi
bana da kalsiyum verdi ve bol bol dinlen uyu kendine dikkat et dedi
doktorumun verdigi ilaclari da onayladı devam edicez onlara
teshis bile beni aşırı rahatlatti inşallah hepimizin bebisleri sağlıklı mutlu ve huzurlu olsun hep
Çok geçmiş olsun canım sevindim içinin rahatlamasına. Bi olgunlaşsaydı bağırsakları analar da rahatlasaydımerhaba kizlar
burda çok tutar tahliller hasret hanima git dedi dedim randevu yok bulamıyorum gir rica et durumu anlat dedi, burda bin iki bin lira tutar bu testler yazik günah dedi
bindik gittik hasret hanıma durumu söyledim sira almami aradan bakacagini söyledi
ve cok şükür sonunda teşhis kondu proktokolit varmis oğlumda, korkulacak bisy yok dedi kilo alimi guzel bakamasan bu kadar kilo almazdi sadece anne sutuyle dedi, bu kadar kandan bisey olmaz ici parcalaniyo sanma dedi önemli olan genel olarak keyfi ve huzurlu olmasiymis
bide bu kanda besin alerjisine bakiliyo pozitif cikiyosa yediğinde aynı gün ya da ertesi gün yani hemen tepki verir dedi
ama negatif çıkar alerjisi vardir ona o zaman uc hafta sonra da tepki verebilir sen baska bi seyden oldu sanarsin dün dunu yedim alerjisi var dersin yanlis olur dedi
yumurta
dana eti
findik fıstık vs
tahin susam yasak
meyve sebze serbest
bi dahaki gidisimizde tartı alimina tahlil sonuçlarina bakicam dedi ona gore katilastiradabilirmisiz diyeti
teshis bile beni aşırı rahatlatti inşallah hepimizin bebisleri sağlıklı mutlu ve huzurlu olsun hep
Geçmiş olsun canım.Teşhis konduğuna sevindim Belirsizlik daha kötü...merhaba kizlar
yumurta
dana eti
findik fıstık vs
tahin susam yasak
meyve sebze serbest
Proktokolit dediyse, neden bu kadar geniiiiiis bir diyet listesi verdi? Ve kilosu yeterliyse neden mama kullanin dedi?
Geçmiş olsun canım.Teşhis konduğuna sevindim Belirsizlik daha kötü...
Çok geçmiş olsun canım sevindim içinin rahatlamasına. Bi olgunlaşsaydı bağırsakları analar da rahatlasaydı
Proktokolit dediyse, neden bu kadar geniiiiiis bir diyet listesi verdi? Ve kilosu yeterliyse neden mama kullanin dedi?
Allah yardimciniz olsun canim artik sunnet olmustur insAllah guzel gecmistir nasil bebegin iyimiKızlar sünnete giriyoruz dualarınızı bekliyorum
Canim naptin gittinizmi doktoraİnşallah canım. Gidip geleyim yazarım sonucu
Olduk canım ilk anestezi iğnesi olurken ağladı bi iki dk. Sünnet olurken hiç ağlamadı şükürler olsun. Yarım saat sürdü eve geldik emzirdim uyuduAllah yardimciniz olsun canim artik sunnet olmustur insAllah guzel gecmistir nasil bebegin iyimi
benim oglumun 4.5 aylikken cikti disi alttan iki tane ama ne salya ne ates ne huysuzluk sadece ishal oldu ama damaklari sismisti beyaz tepecik gibi benimde ilk cocugum ve yurtdisinda tek basimayim deneyimsizim ama boyle boyle tecrube ediniyoruz iste... bugunlerde cok mizmiz oglum 2 dk bensiz duramiyor annem ust disler zorlar dedi belkide ust disleri cikicak artik haftaya persembe doktor kontrolu var burda randevusuz doktora da gidemiyoruz simdilik hersey yolunda gidiyor sukurBakalım bizimki diş mi. Benim ilk çocuğum çok anlamıyorum diş nasıl olur.damaklarına baktığımda bi fark bi belirti yok.
Birden bi günde de çıkacak bişey değildir heralde değil mi
Hayırlı olsun canım. Şimdi nasıl merak ettim. Sonradan ağrısı oldu mu?Olduk canım ilk anestezi iğnesi olurken ağladı bi iki dk. Sünnet olurken hiç ağlamadı şükürler olsun. Yarım saat sürdü eve geldik emzirdim uyudu