2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Anneler allah rızası için yardımmmm.... bebeğim dünden beri emmiyor. Memeyi görünce hatta emzirme pozisyonu alınca bile ağlıyor kendini geriye doğru itiyor. Okumuştum burda sizleri takipteyim aradada yazarım vardı bi kaç kişi başına gelen. Neler yaptınz tekrar alışırmı bebeğim. Bu arada ek gıdalara başlamıştk biz 1 aydır. Yavaştan veriyorum. Biberonu ise doğdu doğalı kullanıyor bi sorunumuz yoktu noldu ki birden bire anlamıyorum

3 tane etli hurma
3 tane gün kurusu kayısı
Yarım çay bardağı kuru üzüm
Çay kaşığı ucu ile tarçın
1 litre suya koyup pişince mikser gecirdiğinde hazır

Ben malzemeleri 2 katına çıkararak yapıp sıcak-soguk tüketiyorum ciddi anlamda faydasını gördüm
Teşekkür ediyorm canım deniyecem mutlaka

Ben 4 kg almıştım. Doğumdan sonra 13 kg verdim. Şu an hamilelik öncesinden de zayıfım. Diyet de beni mahvetti. Sebze yiyorum devamlı. Çok seçeneğim yok. Annem sağ olsun yemeğimi yapıyor. O olmasa açım. Yetişemiyorum çünkü.
Yine de sağlıklı beslenme açısından yeterli olduğunu düşünmüyorum. Saçlarım avuç avuç dökülüyor mesela. Vücudum error vermeye başladı. Halsizim bitkinim yorgunum off :KK43:

tamamen ayni durumdayim o kadar cok sacim dokuluyo ki artik kafada sac kalmicak,
enerji verip besleyecek hic bisey yok sebze yiyorum bende surekli
maden suyu icmeye basladim canım ben bide, Beypazarı maden suyunda 230 kusur kalsiyum var aklinda aklinda bulunsun senin de

ikiz bebek miydi seninki ekstra zor hersey iki kat:KK35:

benim ağzımda da yara cikiyo artık sürekli biri iyilesiyo digeri cikiyo vitamin eksikliğinden sanırım

Ben 25 kilk almıştım. Dogumdan sonra 7 kilosu gitti üzerine bir 5 kilo aldım süt olsun diye:))maşallah çok sağlıklıyım ama psikolojik olarak dipteyim sondayım. Rejim yapıyorum ben de sizin gibi alerjik diye ama kilo vermedim sanırım sadece süt ürünleri kesmem buna engel olmadı darısı başıma diyim artik

olabilir canm cok sukur genis bi alerji diyetiniz yokmus :dua: bol bol ye bence de sütun bol ve kaliteli olsun, kilo bi sekilde verilir nasilsa

tek tesellim oglum diyetten sonra kendine geldi daha mutlu huzurlu gazini kendi çıkarıyo aglamalar azaldi keyfi yerinde

bugunler de gecicek elbet:KK5:

Anneler allah rızası için yardımmmm.... bebeğim dünden beri emmiyor. Memeyi görünce hatta emzirme pozisyonu alınca bile ağlıyor kendini geriye doğru itiyor. Okumuştum burda sizleri takipteyim aradada yazarım vardı bi kaç kişi başına gelen. Neler yaptınz tekrar alışırmı bebeğim. Bu arada ek gıdalara başlamıştk biz 1 aydır. Yavaştan veriyorum. Biberonu ise doğdu doğalı kullanıyor bi sorunumuz yoktu noldu ki birden bire anlamıyorum
Meme reddi olabilirmiş bazen normalmiş canım. Değişik pozisyonlarda yeniden dene ama çok ısrar etme ters teper . belki de tok olduğundan almamıştır. Biraz fazla acıksın öyle verin. Ben öyle yapmıştım

Meme reddi olabilirmiş bazen normalmiş canım. Değişik pozisyonlarda yeniden dene ama çok ısrar etme ters teper . belki de tok olduğundan almamıştır. Biraz fazla acıksın öyle verin. Ben öyle yapmıştım
Seninde anlattığım gibi mi olmuştu canım. Çook üzülüyorum dayanamıyorm.

Bizde o durumdayız dogdumuzdan beri mama artı anne sütü devam ediyoruz İnanın ara ara meme reddi olurdu ama son bir kaç gündür inanılmaz inat kesin kararlı gibi felaket bir aglama sonra memeden kaldırıyorum hooppp gülmeye devam bende sasırdım ne yapacağımı sizin gibi bacaklarını acıyorum ayaklarıyla oynuyorum yokk

Bizde o durumdayız dogdumuzdan beri mama artı anne sütü devam ediyoruz İnanın ara ara meme reddi olurdu ama son bir kaç gündür inanılmaz inat kesin kararlı gibi felaket bir aglama sonra memeden kaldırıyorum hooppp gülmeye devam bende sasırdım ne yapacağımı sizin gibi bacaklarını acıyorum ayaklarıyla oynuyorum yokk
Aynen arkadaşım ya çıldırcam nasıl ağlıyor. Kaldırınca herşey normal. Bizimki hiç reddetmemişti ilk defa yapıyo ama çışdırcam dünden beri. Diş mi acaba diyorum

Aynen arkadaşım ya çıldırcam nasıl ağlıyor. Kaldırınca herşey normal. Bizimki hiç reddetmemişti ilk defa yapıyo ama çışdırcam dünden beri. Diş mi acaba diyorum
Bizim dönem dönem olmuyor meme reddi ama bu kez kesin kararlı gibi emmemeye.... sizin diş olabilir belki bizde henüz dişle ilgili hiçbir belirti Yok ağzında sabredelim ins Normale donerler kiii zaten bu dönemleri bir atlatsak Allah’ın izniyle artık memeye kendileri sarılırlar üzerimizi falan açmaya çalışırlar

tamamen ayni durumdayim o kadar cok sacim dokuluyo ki artik kafada sac kalmicak,
enerji verip besleyecek hic bisey yok sebze yiyorum bende surekli
maden suyu icmeye basladim canım ben bide, Beypazarı maden suyunda 230 kusur kalsiyum var aklinda aklinda bulunsun senin de

ikiz bebek miydi seninki ekstra zor hersey iki kat:KK35:

benim ağzımda da yara cikiyo artık sürekli biri iyilesiyo digeri cikiyo vitamin eksikliğinden sanırım
Kalsiyum desteği şart bizler için. Sağol canım aklımda bulunsun maden suyu. Günde bi tane içmek lazım. Ne yiyeceğimi şaşırdım valla artık. Meyve yemeye bile korkuyorum dokunacak diye. Benimkiler ikiz ikisi de alerjik :KK51: çok zorlanıyorum. Psikolojik olarak berbat haldeyim. Bugünler de geçecek belki ama ona bile inancım yok artık.

Canım umarım Tez zamanda geri döner memeye. Ama biberon kullanan bebekler maalesef memeyi erken bırakırlar. Umarım öyle olmaz.
Belki viral bir üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordur. Yani grip gibi fln...

Aynı şeyi tam 3 hafta yaşadım ama biberon almıyordu şimdi yeni yeni düzelmeye başladı inan neden olduğunu çözemedim bende

Seninde anlattığım gibi mi olmuştu canım. Çook üzülüyorum dayanamıyorm.
Benim bebeğim ek gıdaya geçmedi henüz. Valla alana kadar aç bıraktım:KK53: çok ısrar etmedim. Emmedi 4 5 saat uykusu geldi uyku sersemi verdim de almıştı. Ama tabii bu almama süresi uzasaydı bi şekilde biberon ile beslerdim mecburen :/

Selam kizlar,kizim 5 aylik oldu,2 gundur gunduz yarim saat uyuyor toplamda 1 -1,5 saat ve surekli yaninda istiyor beni,yanindan ayrilinca agliyor,devamli mizmiz,bu donemde bir buyume atagi var ama bu atagi gecirmis olmasi gerek ,bu durumda olan var mi?

Benim bebeğim ek gıdaya geçmedi henüz. Valla alana kadar aç bıraktım:KK53: çok ısrar etmedim. Emmedi 4 5 saat uykusu geldi uyku sersemi verdim de almıştı. Ama tabii bu almama süresi uzasaydı bi şekilde biberon ile beslerdim mecburen :/
Uylu sersemi bende verdim ama uyandı gene almadı.

Nasıl düzeldi yani kendi kendinemi yoksa ekstra bişey yaptın mı canım ya. Böle üstüne gittikçe dahada inat ediyo
Mental atak dönemi diye ir dönem var burda bir arkadaş söyledi sanırım ya da başka bir yerde. 2.5 hafta deli etti beni emmedi biberon almadı hatta o ay 500 gr aldı. Sonra zorlamadım belki Mental atak dönemidir diye.kendiliğinden geçti ve o dönemi atlayınca bebeğim daha bir büyüdü bir sürü şey yapmayı öğrendi.meme alıyor biberonu hala istekli almıyor çok acıkmasi lazım bende zorlamiyorum bu ay tarttim 1 haftada 220 gr almış.sende çok zorlama bırak biraz aç kalsın canım umarım en kısa zamanda geçer

X