• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Diyet yapan arkadaşlar,ne yiyip içiyorsunuz Allah aşkına? 3 gündür patates kızartması yiyorum sabah:sinirli:

Doktorun verdiği kremide sürüyorum ama bizim bücürün eli kolu durmuyor,elini ağzına götürüyor,tükürükler akıyor,krem ağzına gidecek diye korkuyorum.Koluna ve göğsüne doğru olan yerlerede sürüyorum,yatmak istemiyor,ağlayınca tekrar üzerini giydirmek zorunda kalıyorum.İşe de yarıyor mu yaramıyor mu böyle olunca bilmem.

Birde kaşınıyor mu ne yapıyorsa yavrum,kucağıma alıyorum yüzünü gözünü sürtüp duruyor,uyuyamıyor...

Emzik verdim en son,çok kararsız kalsamda sonradan alışıpta bıraktıramazsam diye.Yada meme reddi yaşarsak diye.Bi süre tutuyor ağzında,sırf emme refleksi ve şaşkınlıkla.Sonra tükürerek attı.Ama sakinleşiyorda...
Verip vermemek arasında gidip geliyorum...

Bizim doktor pek bir şeyle ilgilenmediği için netten araştırdığım kadarıyla ben de ya Sidefer ya da ferromixin şase kullanacağım 5.ay dolduğunda şimdi 4 aylık erken diye düşünüyorum
Bem de 5. Ayından sonra başlamayı düşünüyorum.Biraz daha araştırıp ikisinden birine karar vereceğim.

F filmgibi bebeğin nasıl oldu yazdıklarını dikkatle takip ediyorum gittiğiniz Prof görüşleri bizim Dr söyledikleriyle aynı herşey çok mantıklı ama ben bebeğin huzuru noktasında tıkanıyorum benim Dr çok sıkı diyet yapmana gerek yok semptomlar çok hafif diyor ama bebeğim bir türlü rahatlamıyor sürekli sancısı var ıkınıp da yapamadığı zaman çıkardığı sesler içler acısı sanırsın doğum yapan biri var benim de içim gidiyor Dr un sadece süt ürünü diyeti yapmamı söylemesine rağmen ben et ve yumurta da yemiyorum ama hala rahatlayamadı ve haftada 1-2 kan da geliyor

Diyet yapan arkadaşlar,ne yiyip içiyorsunuz Allah aşkına? 3 gündür patates kızartması yiyorum sabah:sinirli:

Doktorun verdiği kremide sürüyorum ama bizim bücürün eli kolu durmuyor,elini ağzına götürüyor,tükürükler akıyor,krem ağzına gidecek diye korkuyorum.Koluna ve göğsüne doğru olan yerlerede sürüyorum,yatmak istemiyor,ağlayınca tekrar üzerini giydirmek zorunda kalıyorum.İşe de yarıyor mu yaramıyor mu böyle olunca bilmem.

Birde kaşınıyor mu ne yapıyorsa yavrum,kucağıma alıyorum yüzünü gözünü sürtüp duruyor,uyuyamıyor...

Emzik verdim en son,çok kararsız kalsamda sonradan alışıpta bıraktıramazsam diye.Yada meme reddi yaşarsak diye.Bi süre tutuyor ağzında,sırf emme refleksi ve şaşkınlıkla.Sonra tükürerek attı.Ama sakinleşiyorda...
Verip vermemek arasında gidip geliyorum...
Ben sadece süt ürünlerini kestim. Sabahları zeytin ekmek yumurta avokado ceviz salatalık domates yiyorum

yarin doktora goturcez bebegi alerji için gastroenterolog gorucek

ama bugun tekrar kanli ishal yapti cok fazla kaka yaptı, acile götürdük acilin doktoru pisik için krem yazdi iki tane, kanli kaka icin de surup yazdim dedi, aldik eve getirdik ki antibiyotikmis

daha önce yapilan testleri goturdum çocuğun alerjik olduğunu söyledim temiz cikan kaka tahliline bakip ne diye antibiyotik yazdi anlamadim, vermedim yarin doktora sorcam

yumurta domates tavuk ton balığı sut ve süt ürünleri alerjisi var simdilik benim gözlemlediğim

bi kilo vermisim bebegim de vermis gibi, inşallah yarin artik bi cozum yolu buluruz

Çok sağol canım inş sizin de bir an evvel tanı koyulur sorunlar çözülür

Ben de tam tersi bu yaş çocuklar için deri testi hiç sonuç vermiyo diye okudum tabi uzmanına sorup bize de söylersen iyi olur canım

Çok sağol canım amin hepimizin sıkıntıları geçer inş

Çok sağol canım inş sizin de tanı konur da ona göre tedaviye başlarsınız belirsizlik gerçekten zor düşünüyorum 6. Aydan sonra ek gıdalara tam geçtiğimizde acaba daha ne durumlarla karşılaşcaz ama iyi düşünelim iyi olsun:KK49: artık kalsiyum için yeşil sebze tüketicem bol bol bi de doktoruma sorucam kalsiyum tablet kullanabilir miyim diye

inşallah canım ya, ben de sorucam takviye isini, patatesle ekmekle olcak sey değil
umarım artık son sıkıntı bu olur

Kizlar oğluma yogurt mayaladim inek sütünden ama 1 yasina kadar da inek sütü verme dedi doktor. Yogurtta bi sıkıntı olur mu acaba

F filmgibi bebeğin nasıl oldu yazdıklarını dikkatle takip ediyorum gittiğiniz Prof görüşleri bizim Dr söyledikleriyle aynı herşey çok mantıklı ama ben bebeğin huzuru noktasında tıkanıyorum benim Dr çok sıkı diyet yapmana gerek yok semptomlar çok hafif diyor ama bebeğim bir türlü rahatlamıyor sürekli sancısı var ıkınıp da yapamadığı zaman çıkardığı sesler içler acısı sanırsın doğum yapan biri var benim de içim gidiyor Dr un sadece süt ürünü diyeti yapmamı söylemesine rağmen ben et ve yumurta da yemiyorum ama hala rahatlayamadı ve haftada 1-2 kan da geliyor
2 gundur icinde yumurta olan kek borek vs yiyorum. Bugun yiyemedim firsat olmadi yapmaya. Agiz cevresinde isilige benzer minicik dokuntuler oluyor ama 1 2 saat sonra geçiyor. Ekstra bi huzursuzlugu yok. Krizi yoksa inanilmaz mutlu bir bebek, agzi hic kapanmiyor. Ama o krizli aglamasina da icim parcalaniyor. Ama yumurta yedigimden sonra bir artış olmadı. Mesela dun gece sabah 7ye kadar hic uyumadi. Ama aglamadi da, oynadik falan. Sancisi olunca hic duramiyoruz :( onu da cok sordum doktor ama kesin birsey söylemedi yani. Biogaia kullanmaya devam edebilirsin dedi. Buyuk tuvalet gunde en fazla 2 kere yapıyor ve genelde bir kere. Anne sutu alan bebek 5 6 kere yapmali dedi. Sanirim o da sikinti veriyor. Ek gidaya gecip bagirsaklar alışana kadar huzursuzluklariyla da devam edeceğiz sanirim

Allah şifa versin yavrulara ne kadar çok alerjik bebeğimiz var...
Arkadaşlar gece uykusuna nasıl ve ne kadar sürede hazirliyorsunuz bizimki aksam olunca bi enerjik oluyor,arada esniyor uyku vakti geliyor ama uyutamiyorum, 10:30-11 den önce uyumuyor, önceki uykusu da 6-7gibi yarım saat kadar :(

Oofff,hepimizin bebeğinde mi olur yaa :(
Bugün bebeğimin yüzü ve vücudundaki kızarıklıklar dahada şiddetlendi.Hatta poposunda da çıkmış.Süt alerjisi grubunda resmi paylaştığımda biri kuruyemiş yemiş olabilir misin dedi.Dün gece acıktım diye yiyebileceğim bi leblebi vardı,ondan yemiştim.Hem kızarıklıklar arttı hemde gaz sancısından duramadı bugün yavrum :(

Yarın Kanuniye götürecektim çocuk cerraha.Acaba o yönlendirir mi alerji doktoruna yaa.Yoksa acilden yönlendirirler mi...
Olmazsa acil olarak götürebilir miyim herhangi bir alerji doktoruna...

Oofff,hepimizin bebeğinde mi olur yaa :KK43:
Bugün bebeğimin yüzü ve vücudundaki kızarıklıklar dahada şiddetlendi.Hatta poposunda da çıkmış.Süt alerjisi grubunda resmi paylaştığımda biri kuruyemiş yemiş olabilir misin dedi.Dün gece acıktım diye yiyebileceğim bi leblebi vardı,ondan yemiştim.Hem kızarıklıklar arttı hemde gaz sancısından duramadı bugün yavrum :KK43:

Yarın Kanuniye götürecektim çocuk cerraha.Acaba o yönlendirir mi alerji doktoruna yaa.Yoksa acilden yönlendirirler mi...
Olmazsa acil olarak götürebilir miyim herhangi bir alerji doktoruna...
Istanbulda misin. Gece 12ye ceyrek kala bezmialemin sitesine gir. Randevu açılıyor. 2 tane docent bi tanr uzman alerji doktoru var. Uzak tarihe vermiyorlar zaten 3 gunluk aciliyor randevular

Tahin sizin bebeklere dokunuyo mu bilmiyorum ama ben canim tatli istedikce helva ve lokum yiyorum. Alistim gibi simdilik. Kakasi cokta duzelmedi gibi kizimin ama genel hali biraz daha iyi oldu gibi

inşallah canım ya, ben de sorucam takviye isini, patatesle ekmekle olcak sey değil
umarım artık son sıkıntı bu olur
Ben sormuştum canım sonra kontrole gittiğimde doktorum alabilirsin süt ürünleri almadığın için ikiniz için de iyi olur hiç bir sorun yok dedi inş hepimizin sıkıntıları en kosa sürede geçer

2 gundur icinde yumurta olan kek borek vs yiyorum. Bugun yiyemedim firsat olmadi yapmaya. Agiz cevresinde isilige benzer minicik dokuntuler oluyor ama 1 2 saat sonra geçiyor. Ekstra bi huzursuzlugu yok. Krizi yoksa inanilmaz mutlu bir bebek, agzi hic kapanmiyor. Ama o krizli aglamasina da icim parcalaniyor. Ama yumurta yedigimden sonra bir artış olmadı. Mesela dun gece sabah 7ye kadar hic uyumadi. Ama aglamadi da, oynadik falan. Sancisi olunca hic duramiyoruz :KK43: onu da cok sordum doktor ama kesin birsey söylemedi yani. Biogaia kullanmaya devam edebilirsin dedi. Buyuk tuvalet gunde en fazla 2 kere yapıyor ve genelde bir kere. Anne sutu alan bebek 5 6 kere yapmali dedi. Sanirim o da sikinti veriyor. Ek gidaya gecip bagirsaklar alışana kadar huzursuzluklariyla da devam edeceğiz sanirim
Benim oğlan iki günde bir yapıyor kakasını genelde. Anne sütü alıyor. Az mı acaba

Çok teşekkür ederim.Sağlık ocağının verdiğine tereddüt etmiştim doktorun verdiğini ise hiç duymadım.Öyleyse vegeferona başlayabilirim.
Başla bence de canım doktor demir ilacını iq için önemli olduğunu söyledi. Ben ihmal etmemeye çalışıyorum. Sağlıklı sıhhatli olsun inşallah bebislerimiz..

Kızlar alakasız olacak belki ama ben de eşime karşı bi cinsel isteksizlik var hiç içimden gelmiyor birlikte olmak. Neredeyse bi senedir doğru dürüst beraber olmadık haliyle eşim de çok istekli ama ben hiç yanaşmıyorum eskiden böyle değildim yorgunluğa ve bebeğe bağlıyorum ama hiç düzelme olmuyor ne yapsam bilemedim eşim de belli etmese de çok güceniyor aramız soğuyacak diye de korkuyorum

Back