- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimFacebook'ta alerji ile yaşam derneğinde aldığını söyleyenler var. Raporlarını da paylaşmışlar.
Eki Görüntüle 2129996 Eki Görüntüle 2129997
Çok geçmiş olsun canımBugün farklı bi doktora daha götürdük orda yapılan tahlilde de amip çıktı. Çok üzgünüm kendimi suçluyorum. Kıyafetlerini hala ütülüyorum, kaynamış ılımış suyla banyo yaptırıyorum. Ek gıda, su dahi vermiyorum. Nasıl bulaştı hiç anlamadım. Doktor alt değiştirme sırasında senden bulaşmış olabilir dedi. Buna da mantığım yatmadı hiç elimi yıkamadan asla dokunmuyorum.
Diğer sonuçlarımız da çıktı. Hafif düzeyde süt ürünleri alerjisi varmış. Yumurta ve dana eti de tüketmicem her ihtimale karşı çapraz alerjiden dolayı.
Doktor alimentum mama yazdı alerjik bebekler içinmiş. Kullanan var mı?
Geçmiş olsun canım.Bugün farklı bi doktora daha götürdük orda yapılan tahlilde de amip çıktı. Çok üzgünüm kendimi suçluyorum. Kıyafetlerini hala ütülüyorum, kaynamış ılımış suyla banyo yaptırıyorum. Ek gıda, su dahi vermiyorum. Nasıl bulaştı hiç anlamadım. Doktor alt değiştirme sırasında senden bulaşmış olabilir dedi. Buna da mantığım yatmadı hiç elimi yıkamadan asla dokunmuyorum.
Diğer sonuçlarımız da çıktı. Hafif düzeyde süt ürünleri alerjisi varmış. Yumurta ve dana eti de tüketmicem her ihtimale karşı çapraz alerjiden dolayı.
Geçmiş olsun canım. Ben kullandım malesef çok kötü bir tadı var pekmezle yada vanilya şurubu ile tatlandir dedi ama benim kızım kesinlikle içmedi. Umarim senin kızın içer çok da pahalı bir mama ben mama vermiyorum mümkün olduğu kadar anne sütü veriyorum o da yetiyormu yetmiyormu belli değil gerçi. Kızım aç uyuyor ve ağlamıyor dogumundan beri o yüzden ben pek anlamıyorum ama mama da veremiyorum öle takılıyoruz bütün gun:)))ay güldüğüme bakmayın sinirlerim bozuk mama yuzundenBugün farklı bi doktora daha götürdük orda yapılan tahlilde de amip çıktı. Çok üzgünüm kendimi suçluyorum. Kıyafetlerini hala ütülüyorum, kaynamış ılımış suyla banyo yaptırıyorum. Ek gıda, su dahi vermiyorum. Nasıl bulaştı hiç anlamadım. Doktor alt değiştirme sırasında senden bulaşmış olabilir dedi. Buna da mantığım yatmadı hiç elimi yıkamadan asla dokunmuyorum.
Geçmiş olsun canımBugün farklı bi doktora daha götürdük orda yapılan tahlilde de amip çıktı. Çok üzgünüm kendimi suçluyorum. Kıyafetlerini hala ütülüyorum, kaynamış ılımış suyla banyo yaptırıyorum. Ek gıda, su dahi vermiyorum. Nasıl bulaştı hiç anlamadım. Doktor alt değiştirme sırasında senden bulaşmış olabilir dedi. Buna da mantığım yatmadı hiç elimi yıkamadan asla dokunmuyorum.
Amip antijenine bakildi mi? Bize de doktor belki ablasi dokunuyodur ondandri filan dedi ama amip bu kadar basit bisey degil sanki. Benim arkadasimin kizi olmustu kusmaktan ishalden yuzu gozu kuculmustu. Cok zayiflamisti cocuk. Bizde hic oyle bisey yoktu cok sukur. Alerjide amip varmis gibi gorulebiliyomus. Ilaci kullandim, dikkatte ettim ama bence amip degildiBugün farklı bi doktora daha götürdük orda yapılan tahlilde de amip çıktı. Çok üzgünüm kendimi suçluyorum. Kıyafetlerini hala ütülüyorum, kaynamış ılımış suyla banyo yaptırıyorum. Ek gıda, su dahi vermiyorum. Nasıl bulaştı hiç anlamadım. Doktor alt değiştirme sırasında senden bulaşmış olabilir dedi. Buna da mantığım yatmadı hiç elimi yıkamadan asla dokunmuyorum.
Bizim doktor pek bir şeyle ilgilenmediği için netten araştırdığım kadarıyla ben de ya Sidefer ya da ferromixin şase kullanacağım 5.ay dolduğunda şimdi 4 aylık erken diye düşünüyorumAile hekimliğinde ebe Vegeferon kan damlası verdi.Bugün doktora gittik doktor o damla bağırsaklar için uygun değil dedi ve sibefer damla verdi.Bu damlaları kullananlar varsa yazabilir mi.Herhangi bir yan etkisi var mı.
Önemli değil canım cevap verdiğin için çok çok sağolBiberon kadar rahat değil tabii ama o yaşasın sağdığım sütleri tüketmenin bir yolunu buldum sevinciyle çok da farketmedim sanırım :) ama içerisindeki süt olunca yani tamamen sıvı birşeyde biraz etrafa dökebiliyoruz bazen..
Ufaklık büyüdükçe iki çocuğa yetişememeye başladım, buraya da sık uğrayamıyorum. Şimdi gördm kusura bakma..
Prof Dr fügen çullu çocuk gastroentoloji hematoloji ve beslenme uzmanı nın yazısı bir kısmını kopyaladım belki fikir verirBugün farklı bi doktora daha götürdük orda yapılan tahlilde de amip çıktı. Çok üzgünüm kendimi suçluyorum. Kıyafetlerini hala ütülüyorum, kaynamış ılımış suyla banyo yaptırıyorum. Ek gıda, su dahi vermiyorum. Nasıl bulaştı hiç anlamadım. Doktor alt değiştirme sırasında senden bulaşmış olabilir dedi. Buna da mantığım yatmadı hiç elimi yıkamadan asla dokunmuyorum.
Sadece anne sütüyle besleniyorsa Dr problem etmiyorlar üstelik 5. Ay için 8kg çok da aşırı değil bence bundan sonra ek gıda ve dişler başlayacak 1 yaşa kadar dönme emekleme derken hareketler iyice artacak yürümeye bile başlayabilir yani zaten kilo alımları azalacak büyük kızımdan örnek vereyim 6 aylıkken 8,5kg 1 yaşında 10,5kg 2 yaşında 12,5 kg ve gelişimi çok normaldiSelamın aleyküm kızlar bugün sağlık ocağına gittik 5. Ayımız bitti 8 kilo olmuş normal dediker ama bana çok fazla geldi 2 yaşında yiğenim var o daha 10 kilo naapıcam bilmiyorum emzirmeyi azaltsammı acaba
Bu tarz raporları ben de duymuştum hatta doktorumun da verdiğini duydum sorduğumda bilmiyorum dedi kaçak dövüştü yani en sonunda başhekimliklikle görüşün bi örneğini getirin falan dedi büyük ihtimalle bu işi de praya dökmüşlerdirFacebook'ta alerji ile yaşam derneğinde aldığını söyleyenler var. Raporlarını da paylaşmışlar.
Eki Görüntüle 2129996 Eki Görüntüle 2129997
Canım ben vegaferon kullanıyorum herhangi bir yan etkisi yok doktorumuza ds sordum sorun olmaz kullan dedi. Kullanıyorum :)Aile hekimliğinde ebe Vegeferon kan damlası verdi.Bugün doktora gittik doktor o damla bağırsaklar için uygun değil dedi ve sibefer damla verdi.Bu damlaları kullananlar varsa yazabilir mi.Herhangi bir yan etkisi var mı.
Nasıl memnun musun kameradan ben de alacağım kararsız kaldım ebebek te akşama bakacağım .Sannce Cam...
Ben çok memnunum ... sayısız kez yere düşürmeme rağmen biç birşey olmadı hareket sensörü bile var çocuğum uykuda kıpırdadıgında bile telefonum çalıyor uyarı veriyor gece görüşü falan HarikaNasıl memnun musun kameradan ben de alacağım kararsız kaldım ebebek te akşama bakacağım .