2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yarın başka bi doktordan daha randevu aldık bakalım bir de başka bi yerde tahlil verelim dedik hemen ilaç kullanmak istemedik zaten daha geçen ay idrar enfeksiyonundan antibiyotik kullanmıştık. Amip antijeni isticem ben de. İnşallah yanlışlık olmuştur.

Süt için de kullanımı rahat mı peki

Biberon kadar rahat değil tabii ama o yaşasın sağdığım sütleri tüketmenin bir yolunu buldum sevinciyle çok da farketmedim sanırım :) ama içerisindeki süt olunca yani tamamen sıvı birşeyde biraz etrafa dökebiliyoruz bazen..
Ufaklık büyüdükçe iki çocuğa yetişememeye başladım, buraya da sık uğrayamıyorum. Şimdi gördm kusura bakma..

Nizoral sampuan. Stelatopia krem sampuan. Stelatopia emolyent balsam.

Stelatopia mustela değil mi? Eğer mustelanınki ise nacizane bir tavsiyem var. Bana mı öyle denk geldi bilemiyorum ama biraz yoğun kıvamlı bir şampuan. Oğlumda da kullanmıştım, kızımda da kullanıyorum. Ama şampuanı direkt başına sürersem durulaması biraz zor oluyor, şampuan kalıntısı da konağa davetiye çıkarmak demek. Şampuanı süngere sıkıp, köpürtüp sonra saçını süngerle yıkamanı tavsiye ederim.

Valla oğlum biberonu zorla alıyor diyordum ama hakkını yemişim çocuğun.. Artık bi amuda kaldırıp denemediğim kaldı resmen. Ben yokken bir şekilde o sütü içmeye mecbur.. Bugün annem sıkma kaşıkla içirmeyi becerememiş de kadıncağız bildiğimiz bardakla içirmiş. Çok hareketli olunca dökülmüş sanırım. Bardak da ilginç geldi herhalde. Biberon hariç herşeyle içiyor sanırım benim kız, her tür emziği de tamamen reddetti artık yeni emziğimiz de baş parmağı.. hayırlısı artık
Annemin yorumu; haticeye değil neticeye bak sen, çocuk bir şekilde hallediyor işte napcan gerisini.. Piyasadaki her tür emziği toplamış, her duyduğu biberon başlığını gerek arkadaştan temin gerek mağazadan arayıp bulma olarak denemiş annenin geldiği son nokta; çay bardağından içilen süt ve emilen baş parmak ve anneden işitilen azar

Son düzenleme:
Günaydın kızlar biz de dün tahlil sonuçlarını görüşmek için doktora gittik mama raporunu çıkarttık ama bu doktorların tavırları emirleri benim canımı çok sıkmaya başladı kızım benim ilk çocuğum değil tamam büyük kızım çok daha rahat ve sakin büyüdü ama çok da acemi değilim
Doktor mamayı verebildiniz mi diye sordu almıyo kaşık mamasına dönüştürüp o şekilde vermeye çalışıyorum dedim yetmez kesinlikle yetmez biberonla vericeksin dedi söylemesi kolay 8 günde 120 g almış az olmuş dedi bunu 150 lere hatta dah yukarılara çıkarmamız lazım dedi yani 120 g ayda 500 g eder nerdeyse başkasının doktoru 400-500 e iyi derken benim doktorum neden kilo alımını beğenmiyor bu sefer kendimi yetersiz hissediyorum sütüm daha çok azalıyo bebeğim daha aç kalıyo mamayı da biberonla almayınca daha da stres oluyorum 2 gündür bunalımdayım resmen lohusalık bende yeni başlıyo herhalde

Nizoral sampuan. Stelatopia krem sampuan. Stelatopia emolyent balsam.
Canım benim bir şey dikkatimi çekti ben kendimi bildim bileli dermatitle yani egzama ile yaşıyorum :) gözünüzde buyutuldugu kadar zor bir şey değil inanin. Cildini hep nemli tutmalisin ve bunu yaparken de içeriği en temiz ürünleri kullanmalısınız. Genelde doktorlar kortizon lu kremler ve şampuanlar verirler ve üç güne şikayet geçer. Ama bu kızarıklık ve döküntüler tekrar tekrar gelir. Özellikle kış aylarında kuru ciltlere bayılır. Benim bildiğim kadarıyla nizoral kortizon lu. Yerine başka bir ürün kullansan daha iyi olur bebis için. Çok geçmiş olsun.

Kızlar kilo konusunda doktorumuzun söylediklerini paylaşmak istedim ben de. Oğlum 4.ay bitiminde kontrolde 450 gr almıştı. Doktorumuz 500 gr normal dedi sizinki çok az altında önemli değil ek besine başlatmak istemiyorum dedi. Ama önümüzdeki ay 6.aya başlarken tadimlara başlatacak sanırım :) demir ilacını sordum paraben var içinde ne yapayım dedim eser miktarda ve tıbbi ilaçlarda kullanılan farklı gönül rahatlığı ile kullan çünkü bebeklerde iq gelişimini 10 puana kadar etkiliyor ve bu bizim için çok önemli dedi. Kakada Kahverengi noktaciklar olabilir merak etme dedi. Bir de multivitamin verdi. Çok şükür saglıkla çıktık.

Kızlar benim göğüs pompam süt çekmiyor sinir oluyorum çok da pahalı almıştım. L ile başlayan neyse ben 1 haftadır elimle şagiyorum sütü aranizda hastane pompası kiralayan var mi

Kızlar benim göğüs pompam süt çekmiyor sinir oluyorum çok da pahalı almıştım. L ile başlayan neyse ben 1 haftadır elimle şagiyorum sütü aranizda hastane pompası kiralayan var mi
Pompa sütü çekmemeye başladıysa en büyük sebebi valf indeki sıkıntı olabilir. İçinde yedek valf varsa bi değiştirin yada yeni valf alıp deneyebilirsiniz.

Pompa sütü çekmemeye başladıysa en büyük sebebi valf indeki sıkıntı olabilir. İçinde yedek valf varsa bi değiştirin yada yeni valf alıp deneyebilirsiniz.
Sütü çekiyor ama bitirmiyor çok az çekim yapıyor valf dediğiniz beyaz parça dimi bi deniym teşekkür ederim. Benzer sorun yasadinizmi

Sütü çekiyor ama bitirmiyor çok az çekim yapıyor valf dediğiniz beyaz parça dimi bi deniym teşekkür ederim. Benzer sorun yasadinizmi
Lansinoh un sitesinde yedek parça var atıyorum fotosunu. Ben avent kullanıyorum ama bir yazı okumuştum. Çekim gücü azsa işk valfini değiştirmeliymişiz. Ve sağma makinasını kaynatıyoruz temzilik için. Valfi asla kaynatmamalıyız. Kaynar suda gevşiyormuş.

Eklentiler

• 69501394-78E8-41FC-953C-83BEA593F3DE.png
    132,4 KB · Görüntüleme: 72
Çok teşekkür ederim bi deniym

Merhaba. Ben Aralık annesiyim. L ile başlayan sagma makinesini ilk kizimda 2 yıl ve hafta ici günde 3 kere sagarak kullandım. Şimdi yine onu kullanıyorum ve gayet memnunum.bende ablamdan kalan medela calma ve avent'te var ama bu hem çift göğüs ya,zamandan kazanıyorum. Ama bende valfin kaynatilmayacagini bilmiyordum ve her akşam kaynatiyorum hortum da dahil.daha 1 saat önce süt sagdim ve gayet iyi bence.valfi güzel takip o üstteki hortum takılan kapagida güzel sıkın. Bi de biberonuda güzel oturtup deneyin bakalım.

Bi deniycem o zaman madem siz memnunsunuz o zaman sorun bende olabilir kiralama yapmadan önce deniym

İnternette lansinoh un sitesinde ve farklı bir sitede sizin için araştırma yaptım. Bulduğum yazıyarı yüklüyorum. Belki sorun valf olmayabilir. Ama pompanın en önemli parçalarından biri ve hasar görmesi çekimi etkiler yazıyor

Eklentiler

• 1F4BE611-8328-4F6B-8A85-8C08A74F068A.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 04B2D3AA-27A6-46A6-A2A0-9831A2FEC630.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…