- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #38.021
Yarın başka bi doktordan daha randevu aldık bakalım bir de başka bi yerde tahlil verelim dedik hemen ilaç kullanmak istemedik zaten daha geçen ay idrar enfeksiyonundan antibiyotik kullanmıştık. Amip antijeni isticem ben de. İnşallah yanlışlık olmuştur.Bizkmkinde de amip kisti cikti. Amip antijenine bakildi o da pozitif cikti. Dediginiz gibi kizimin hic bi sikintisi yoktu. Ne kusma ne ates ne de baska bisey. Antijen pozitif olunca kesin amiptir dedi alerji doktoru. Kendi cocuk doktorumuz bu hic amip gibi degil kucucuk bebekte amip cok nador karsilasilir dedi. Ama yine de ilaci kullanin şıkinti olmaz dedi. Biz de tamam dedik kullandik. Doktorumuz muhtemelen alerjiden boyle cikiyo dedi
Mukuslu ve kanlı kakası devam ettiği için.Ne şikayetiyle gittiniz doktora kaka tahlili istedi kilo almadığı için mi
Süt için de kullanımı rahat mı peki
Nizoral sampuan. Stelatopia krem sampuan. Stelatopia emolyent balsam.
Bu arada benim bebeğimde biberon almıyodu. Ve mayısta işe başlayacağım annem bakacak. Oğlum da emerek uyuyor ve kalıkla süt içse asla uyumaz.
Normalde annem kucağına alıyor ve biberonu vermeye calısıyordu içmeyip ağzında geveliyordu.
Ama bugün uykusu gelince beşiğine yatırdık herzamanki gibi şapkasını gözüne kadar çektim. Beşiğindenverdk biberonu ve sütü çeke çeke uyudu ben şokgünde 1 kere bu şekilde alıştırıcam ki işe gidince annem zorlanmasın. Kucakta değilde uykusu gelince yatağında deneyin bi isterseniz belki işe yarar
Canım benim bir şey dikkatimi çekti ben kendimi bildim bileli dermatitle yani egzama ile yaşıyorum :) gözünüzde buyutuldugu kadar zor bir şey değil inanin. Cildini hep nemli tutmalisin ve bunu yaparken de içeriği en temiz ürünleri kullanmalısınız. Genelde doktorlar kortizon lu kremler ve şampuanlar verirler ve üç güne şikayet geçer. Ama bu kızarıklık ve döküntüler tekrar tekrar gelir. Özellikle kış aylarında kuru ciltlere bayılır. Benim bildiğim kadarıyla nizoral kortizon lu. Yerine başka bir ürün kullansan daha iyi olur bebis için. Çok geçmiş olsun.Nizoral sampuan. Stelatopia krem sampuan. Stelatopia emolyent balsam.
Pompa sütü çekmemeye başladıysa en büyük sebebi valf indeki sıkıntı olabilir. İçinde yedek valf varsa bi değiştirin yada yeni valf alıp deneyebilirsiniz.Kızlar benim göğüs pompam süt çekmiyor sinir oluyorum çok da pahalı almıştım. L ile başlayan neyse ben 1 haftadır elimle şagiyorum sütü aranizda hastane pompası kiralayan var mi
Sütü çekiyor ama bitirmiyor çok az çekim yapıyor valf dediğiniz beyaz parça dimi bi deniym teşekkür ederim. Benzer sorun yasadinizmiPompa sütü çekmemeye başladıysa en büyük sebebi valf indeki sıkıntı olabilir. İçinde yedek valf varsa bi değiştirin yada yeni valf alıp deneyebilirsiniz.
Lansinoh un sitesinde yedek parça var atıyorum fotosunu. Ben avent kullanıyorum ama bir yazı okumuştum. Çekim gücü azsa işk valfini değiştirmeliymişiz. Ve sağma makinasını kaynatıyoruz temzilik için. Valfi asla kaynatmamalıyız. Kaynar suda gevşiyormuş.Sütü çekiyor ama bitirmiyor çok az çekim yapıyor valf dediğiniz beyaz parça dimi bi deniym teşekkür ederim. Benzer sorun yasadinizmi
Çok teşekkür ederim bi deniymLansinoh un sitesinde yedek parça var atıyorum fotosunu. Ben avent kullanıyorum ama bir yazı okumuştum. Çekim gücü azsa işk valfini değiştirmeliymişiz. Ve sağma makinasını kaynatıyoruz temzilik için. Valfi asla kaynatmamalıyız. Kaynar suda gevşiyormuş.
Merhaba. Ben Aralık annesiyim. L ile başlayan sagma makinesini ilk kizimda 2 yıl ve hafta ici günde 3 kere sagarak kullandım. Şimdi yine onu kullanıyorum ve gayet memnunum.bende ablamdan kalan medela calma ve avent'te var ama bu hem çift göğüs ya,zamandan kazanıyorum. Ama bende valfin kaynatilmayacagini bilmiyordum ve her akşam kaynatiyorum hortum da dahil.daha 1 saat önce süt sagdim ve gayet iyi bence.valfi güzel takip o üstteki hortum takılan kapagida güzel sıkın. Bi de biberonuda güzel oturtup deneyin bakalım.Çok teşekkür ederim bi deniym
Bi deniycem o zaman madem siz memnunsunuz o zaman sorun bende olabilir kiralama yapmadan önce deniymMerhaba. Ben Aralık annesiyim. L ile başlayan sagma makinesini ilk kizimda 2 yıl ve hafta ici günde 3 kere sagarak kullandım. Şimdi yine onu kullanıyorum ve gayet memnunum.bende ablamdan kalan medela calma ve avent'te var ama bu hem çift göğüs ya,zamandan kazanıyorum. Ama bende valfin kaynatilmayacagini bilmiyordum ve her akşam kaynatiyorum hortum da dahil.daha 1 saat önce süt sagdim ve gayet iyi bence.valfi güzel takip o üstteki hortum takılan kapagida güzel sıkın. Bi de biberonuda güzel oturtup deneyin bakalım.
Çok teşekkür ederim bi deniym
Merhaba. Ben Aralık annesiyim. L ile başlayan sagma makinesini ilk kizimda 2 yıl ve hafta ici günde 3 kere sagarak kullandım. Şimdi yine onu kullanıyorum ve gayet memnunum.bende ablamdan kalan medela calma ve avent'te var ama bu hem çift göğüs ya,zamandan kazanıyorum. Ama bende valfin kaynatilmayacagini bilmiyordum ve her akşam kaynatiyorum hortum da dahil.daha 1 saat önce süt sagdim ve gayet iyi bence.valfi güzel takip o üstteki hortum takılan kapagida güzel sıkın. Bi de biberonuda güzel oturtup deneyin bakalım.
Bi deniycem o zaman madem siz memnunsunuz o zaman sorun bende olabilir kiralama yapmadan önce deniym
Çok teşekkür ederimİnternette lansinoh un sitesinde ve farklı bir sitede sizin için araştırma yaptım. Bulduğum yazıyarı yüklüyorum. Belki sorun valf olmayabilir. Ama pompanın en önemli parçalarından biri ve hasar görmesi çekimi etkiler yazıyor
Memnunmuydun sen kaç cc cikiyorduBen de onu kullandım valfle de çözülmezse motor arızasıdır.
Bilgiyi nerden edindiniz acabaBugün öğrendiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim. Eğer bebeğinizde alerji varsa ve teşhis koyulmuşsa doktordan iki defa 3 aylık refakatçi raporu alabiliyormuşsunuz kızlar. Ayrıntılı olarak araştırmadım henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?