- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.861
Aynen biz de de her daim şırınga oluyor evde her ihtimale karşı :))Aminn canım ben en kötü durumda kalınca şırıngayla verdim yeni doğduğu zamanki gibionu da çok az alıyo işte hayırlısı bir şekilde büyüyecekler bakalım
Bende carlson kullanıyorum onda da aynı şey yazıyor.doktor onerdikten sonra sıkıntı değil bence ben 1 damla veriyorum öyle söyledi doktorMeraba benim de 5 aylık kızım var daha demir ilacı kullanmaya başlamadım. Çok olmuş yazalı ama birşey sorabilir miyim? Kullandığınız demir ilacı sidefer in prospektüsünde 4-10 yaş arası kullanıma uygundur yazıyor mu? Ben de kızımda sidefer kullanmak için aldım ama içinden çıkan kağıtta böyle yazdığı için tereddüt ettim. Teşekkürler şimdiden.
Ama kabarma yok 4 aylık daha 2 ay böyle mi sürücek. Sizde dış etinde kabarma var mı dün mahvolduk ya aile boyu:)))bu sabah daha iyiCnm aynen bzmkide öyle doktor dişten dedi..resmen saçını yoluyor
İkizler canım. 33. Hafta geldi miniklerim. Bizim bağırsak tepkili az cilde de tepki oluyor. İsilik tarzı şeyler çıkıyor yüzlerinde. Ama asıl sorun bağırsakta.Maşallah canım siz 6 aylık olmuşsunuz 6 aylık olsa kızım hiç beklemem benim kızım daha 4,5 aylık seninkiler ikiz miydi yanlış hatırlamıyorum inş bi de sizin bağırsak tepkili mi alejiniz
Arkadasım 3.ay kontrolüne gittiğinde doktoru ek gıdaya başlatırdım da başını henüz tam tutamadığı için 4.ayda başlıcaz demiş anne sütü + mama ile beslenen çocuk acelen ne dediysem de dinletemedim 4.ayda başlıyor ek gıdayaKızlar naçizane bir tavsiyem var. Ek gıdaya erken başlamayın. Bebeklerin bağırsakları gelişmeden anne sütü/formül süt dışında bir besin vermek alerji riskini kat kat artıran birşey. Ve inanın bu durum çok zor. Alerjik bebek anneleri iyi anlar. Veriyorum birşey olmuyor demeyin. Şu an tepki vermese bile aylar sonra bile tepki gelişebilir.
Yaptrdık Cnm çok şükür iyileşmek üzereEmpatii canım sünnet işini naptınız, yaptırdınız mı?
Cnm bizim ikinci aydan başladı salyası sıkıntısı dişten şüphelenmemiştik 4 aylıkken doktor dişin ucu çıkmış sanki dedi ama ben göremiyorum..yani anlıcan ortada diş Yok ama sıkıntısı varAma kabarma yok 4 aylık daha 2 ay böyle mi sürücek. Sizde dış etinde kabarma var mı dün mahvolduk ya aile boyu:)))bu sabah daha iyi
Nisa hastanesi ilker akyola yaptirdik. Cok memnun kaldim. Hala maille fotoğraf atıyorum veya soru soruyorum, hemen dönüyor. Cok ilgili bir doktor muayene 80 sunnet 650Hayirli cumalar kizlar. Biz bugün kontrolden geldik 6 aylik oldu cok şükür bir sıkıntı yok 300 gr almis doktor normal dedi. Ek gidaya baslamamizi soyledi duzeltilmis 4 aylik sadece anne sütü aliyo. Artik yavas yavas baslicam cok heyecanlıyım nedense :)
Doktorumuz en once yogurt vermemi söyledi sonra haslanmis sebzelerle devam edicez. Once sebze ile baslayin meyvenin tadini alinca sebzeyi reddedebilir dedi.
Sünnete de onayimizi aldik istanbul avrupa da sunnet ettiren arkadaşlar nerde ve nekadar yaptirdigini paylasirmisiniz ?
Mukusu bilmiyorum ama kan yapabileceğini söylemişti doktorArkadaşlar bu kakada mukus ve kanı kullandığımız damlalarda ki Demir’de yapabilirmiş
İkinci aydan beri bizimkide ama şaka gibi 2 gündür hicbirsey yemiyor beni emiyor 2 kere 3 kere ısırıyor biberonu isirmaktan ememiyor kaç gün böyle aç kalıcak acaba merak ediyorum ortada dış filan da gormuyorumCnm bizim ikinci aydan başladı salyası sıkıntısı dişten şüphelenmemiştik 4 aylıkken doktor dişin ucu çıkmış sanki dedi ama ben göremiyorum..yani anlıcan ortada diş Yok ama sıkıntısı varbas bas bağırıo
Ne zamandan beri oluyo canım bu isilik gibi şeyler benim kızımda da geçen hafta oldu mama içirdiğimde ağız kenarında kızarıklık ondan çnce de mama vermiştim ama öyle bişey olmamıştı inş alerji değildir sonuç haftaya çıkcak bakalım doltor sancı ve ağlamadan şüphelendiİkizler canım. 33. Hafta geldi miniklerim. Bizim bağırsak tepkili az cilde de tepki oluyor. İsilik tarzı şeyler çıkıyor yüzlerinde. Ama asıl sorun bağırsakta.
Cok teşekkür ederim. Fiyat uygunmus daha öncede söylemiştiniz sanirim doktorun ilgisinden dolayi aklima yatmisti nisa hastanesi fiyati hatirlayamamistim. Yattigi hastaneye sormustuk 1300 dediler nisanin 2 katiNisa hastanesi ilker akyola yaptirdik. Cok memnun kaldim. Hala maille fotoğraf atıyorum veya soru soruyorum, hemen dönüyor. Cok ilgili bir doktor muayene 80 sunnet 650
Cok teşekkür ederim. Fiyat uygunmus daha öncede söylemiştiniz sanirim doktorun ilgisinden dolayi aklima yatmisti nisa hastanesi fiyati hatirlayamamistim. Yattigi hastaneye sormustuk 1300 dediler nisanin 2 kati
Hastaneye gidipmi öğrendiniz şaşırdım çünkü biz oraya gidiyoruz bi muayene icin 400 tl öduyoruz tahlillerle beraber 600 le ciktikAvcılar hospitalde 420 lira ben orda yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?