2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende carlson kullanıyorum onda da aynı şey yazıyor.doktor onerdikten sonra sıkıntı değil bence ben 1 damla veriyorum öyle söyledi doktor

Benim bebeğim de diş çıkarıyor olabilir mi? Elleri sürekli ağzında. Benim elimi de kapsa hemen ağzına götürüyor, eline ne geçerse. Dişlik veriyorum, köpeğin kemiği dişlediği gibi hırslı hırslı ısırıyor resmen hırlıyor hırsından. Ama elimle kontrol ediyorum hiç kabarma yok.

Maşallah canım siz 6 aylık olmuşsunuz 6 aylık olsa kızım hiç beklemem benim kızım daha 4,5 aylık seninkiler ikiz miydi yanlış hatırlamıyorum inş bi de sizin bağırsak tepkili mi alejiniz
İkizler canım. 33. Hafta geldi miniklerim. Bizim bağırsak tepkili az cilde de tepki oluyor. İsilik tarzı şeyler çıkıyor yüzlerinde. Ama asıl sorun bağırsakta.

Kızlar merhaba bizde 4. Ay aşılarımızı olduk ama sağ bacağından yapılan aşı dağılmadı resmen taş gibi oldu. Aile hekimliğindeki hemşireyi aradım buz koy dedi iki gündür buz koyup dağılmasını bekliyorum ancak galiba üşüttü oğluşum bu seferde öksürük başladı bir de demir için damla verdi günde 4 damla ama önce kan testi falan yapılması gerekmez miydi? Ya da en azından 6. Ayda başlasaydık bari?

Hayirli cumalar kizlar. Biz bugün kontrolden geldik 6 aylik oldu cok şükür bir sıkıntı yok 300 gr almis doktor normal dedi. Ek gidaya baslamamizi soyledi duzeltilmis 4 aylik sadece anne sütü aliyo. Artik yavas yavas baslicam cok heyecanlıyım nedense :)
Doktorumuz en once yogurt vermemi söyledi sonra haslanmis sebzelerle devam edicez. Once sebze ile baslayin meyvenin tadini alinca sebzeyi reddedebilir dedi.
Sünnete de onayimizi aldik istanbul avrupa da sunnet ettiren arkadaşlar nerde ve nekadar yaptirdigini paylasirmisiniz ?

Arkadasım 3.ay kontrolüne gittiğinde doktoru ek gıdaya başlatırdım da başını henüz tam tutamadığı için 4.ayda başlıcaz demiş anne sütü + mama ile beslenen çocuk acelen ne dediysem de dinletemedim 4.ayda başlıyor ek gıdaya
Malesef doktorlar ek gıdaya yönlendiriyor 3.ayda tadımlara başlayanlar var

Ama kabarma yok 4 aylık daha 2 ay böyle mi sürücek. Sizde dış etinde kabarma var mı dün mahvolduk ya aile boyu:)))bu sabah daha iyi
Cnm bizim ikinci aydan başladı salyası sıkıntısı dişten şüphelenmemiştik 4 aylıkken doktor dişin ucu çıkmış sanki dedi ama ben göremiyorum..yani anlıcan ortada diş Yok ama sıkıntısı var bas bas bağırıo

Nisa hastanesi ilker akyola yaptirdik. Cok memnun kaldim. Hala maille fotoğraf atıyorum veya soru soruyorum, hemen dönüyor. Cok ilgili bir doktor muayene 80 sunnet 650

İkinci aydan beri bizimkide ama şaka gibi 2 gündür hicbirsey yemiyor beni emiyor 2 kere 3 kere ısırıyor biberonu isirmaktan ememiyor kaç gün böyle aç kalıcak acaba merak ediyorum ortada dış filan da gormuyorum

İkizler canım. 33. Hafta geldi miniklerim. Bizim bağırsak tepkili az cilde de tepki oluyor. İsilik tarzı şeyler çıkıyor yüzlerinde. Ama asıl sorun bağırsakta.
Ne zamandan beri oluyo canım bu isilik gibi şeyler benim kızımda da geçen hafta oldu mama içirdiğimde ağız kenarında kızarıklık ondan çnce de mama vermiştim ama öyle bişey olmamıştı inş alerji değildir sonuç haftaya çıkcak bakalım doltor sancı ve ağlamadan şüphelendi

Nisa hastanesi ilker akyola yaptirdik. Cok memnun kaldim. Hala maille fotoğraf atıyorum veya soru soruyorum, hemen dönüyor. Cok ilgili bir doktor muayene 80 sunnet 650
Cok teşekkür ederim. Fiyat uygunmus daha öncede söylemiştiniz sanirim doktorun ilgisinden dolayi aklima yatmisti nisa hastanesi fiyati hatirlayamamistim. Yattigi hastaneye sormustuk 1300 dediler nisanin 2 kati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…