• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Normal dikisli oldu cerrahi sunnet. Ama henuz bandaj acilmadigi icin dikisleri goremedim. Islem icin verdikleri saatten 1 saat once gittik, anestezik bir krem surduler bolca. Ondan 1 saat sonra doktor gelip anestezi ignesi yapti. 2 3 dk sonra da isleme başladı. 50 dk kadar surdu. Sonra emzirdim, bi yarim saat kadar sonra doktor gördü, istediginiz zaman çıkın dedi. Hastaneye girişimizle cikisimiz arasi 3 saat falan. Nisa hastanesi yenibosna
Canım biz de sabah Nisa da yaptıracağız. Dr. N kimdi? Bizim İlker bey

Ū
Canım biz de sabah Nisa da yaptıracağız. Dr. N kimdi? Bizim İlker bey
Bizim de o. Cok babacan bir adam. Sadece bandajin yapismamasina dikkat edin. 18 19 saat olunca çıkarın. Biz 15 dk ilik suya soktuk bandajlar yumuşasın diye. Kat kat çıkardık. Ama son kati cikaramadik yapışmıştı. Tekrar kremler surup beklettik, tekrar 15 dk suya soktuk ama cikaramadik. Kanama oldugu icin yapışmış. Acilde açtılar ama cok ağladı. O kadari da olacak ne yapalim sunnet neticede. Insallah siz de memnun kalırsınız. Agrisiz acisiz gecer

Ū

Bizim de o. Cok babacan bir adam. Sadece bandajin yapismamasina dikkat edin. 18 19 saat olunca çıkarın. Biz 15 dk ilik suya soktuk bandajlar yumuşasın diye. Kat kat çıkardık. Ama son kati cikaramadik yapışmıştı. Tekrar kremler surup beklettik, tekrar 15 dk suya soktuk ama cikaramadik. Kanama oldugu icin yapışmış. Acilde açtılar ama cok ağladı. O kadari da olacak ne yapalim sunnet neticede. Insallah siz de memnun kalırsınız. Agrisiz acisiz gecer
İlker bey çok babacan gerçekten hastaneden çıkana kadar oğlumu bırakmadı çok hoşuma gitti ilgisi alakası. Bişey sorucam İlker bey ev ödevi sünnet sonrası pipiyi aşağıya doğru çekeceksin dedi o harekete hemen mi başladın yoksa 2 3 gün sonra mı?

İlker bey çok babacan gerçekten hastaneden çıkana kadar oğlumu bırakmadı çok hoşuma gitti ilgisi alakası. Bişey sorucam İlker bey ev ödevi sünnet sonrası pipiyi aşağıya doğru çekeceksin dedi o harekete hemen mi başladın yoksa 2 3 gün sonra mı?
Bizim çarşamba ogleden sonra oldu. Persembe aksami acilde pansumanlarini açıp tekrar pansuman yaptilar. Cuma sabah ilker beye götürdük. Derisi hafif yapışmış. Onu ayırdı. Tekrar yapışmaması için asagi yukari hareket ettir her bezini açışında dedi. Hatta dedi ki, 3 5 saat ellemezsen yine yapışabilir. Insanin biraz içi fena oluyor ama yapıyorum mecbur.

Bizim çarşamba ogleden sonra oldu. Persembe aksami acilde pansumanlarini açıp tekrar pansuman yaptilar. Cuma sabah ilker beye götürdük. Derisi hafif yapışmış. Onu ayırdı. Tekrar yapışmaması için asagi yukari hareket ettir her bezini açışında dedi. Hatta dedi ki, 3 5 saat ellemezsen yine yapışabilir. Insanin biraz içi fena oluyor ama yapıyorum mecbur.
Çok şükür sen atlattın sayılır ben de en çok o hareketten korkuyorum bakalım nasıl olacak

Çok şükür sen atlattın sayılır ben de en çok o hareketten korkuyorum bakalım nasıl olacak
Inan bu sabah doktor onu yaparken hic aglamadi bile. Ama alan cok minicik. Yani aslinda ileri geri hareket ettirecek bir yer bile yok. Zaten surekli krem sürüyorsun vicik vicik. Biraz zor yani. Ama kesinlikle acımıyor. Aglasa bile orayla bi sure oynandığı icin huy kalıyor ona ağlıyorlar

gunaydin kizlarr 2 gundur griple ugrasiyorum cok kotu usutmusum tek korkum benden oglumada gecermi ellerimi cok sık yikiyorum hic opmuyorum ama icim hic rahat degil oglumda arada oksuruyor

Kızım 3 gündür kendini çok kasıyor. Poposunu kaldırıp köprü yapıyor kendini sıkarken bi de ıhh ıhh diye sinirli sinirli sesler çıkarıyor. Neden yapıyor olabilir bir türlü çözemedik.
Benimki kucaktan yerine yatirinca yapiyor genelde ayni hareketi. Kucagimiza geri alinca aninda gulmeye basliyor:21:

gunaydin kizlarr 2 gundur griple ugrasiyorum cok kotu usutmusum tek korkum benden oglumada gecermi ellerimi cok sık yikiyorum hic opmuyorum ama icim hic rahat degil oglumda arada oksuruyor
Maske kullan ve evi bol bol havalandır. Kendi üstünü sürekli değiş. Ellerini yıkıyorsun zaten. İnşallah bebeğe geçmeden atlatırsın.

Valla görümcem ve kayınvalidem çok fena gripken sivastan geldiler.Ne onun bebeğine bişey oldu,ne benimkine.Rahat olun,geçmez diye de duymuştum.Yine tedbiri elden bırakmayın tabii.Geçmiş olsun...

Canım karbonatla silmek önerilmiyor pek. Pamukçuk malum mantardan oluşuyor ve karbonatla kazımak sadece görünen kısmı alıyor. Sonrasında daha fazla şekilde geri geliyormuş ben hiç silmedim o yüzden karbonatla. Saf suyla bile kazıyasım gelmiyor açıkçası. Doktorun verdiği spreye devam edeceğim bakalım biraz daha geçmezse tekrar götürürüm doktora.
Canm bana doktor dedı ılacı yazmıyım karbonat daha ıyı olur onu dene dedı ben de ılac daha ıyı olur onu yazın dedm ama zerre faydası olmadı olmayınca karbonatı tarıf ettıgım sekılde yaptm 2 gune gectı.hem o mıkostatının ıcınde alkol vardr yazıyo ona ragmen 1 hafta kullandm gecmedı.yınede sen bılırsn al dene ıstıyorsan ıns gecer

Inan bu sabah doktor onu yaparken hic aglamadi bile. Ama alan cok minicik. Yani aslinda ileri geri hareket ettirecek bir yer bile yok. Zaten surekli krem sürüyorsun vicik vicik. Biraz zor yani. Ama kesinlikle acımıyor. Aglasa bile orayla bi sure oynandığı icin huy kalıyor ona ağlıyorlar
Canım olduk sünneti çok şükür hiç ağlamadı şimdi uyuyor. Dr. Besmeleyle tekbirlerle kesti çok hoşuma gitti açıkcası :)

Selam kızlar Besin alerjisinden şüphelenen annelere bir sorum olacak kaka tahliliniz nasıl çıktı lökosit erittosit ve amip çıktı mı açıkçası
Ben de kızımda şüpheleniyordum ama daha önce verdiğim kaka tahlili temiz çıkmıştı bu sabah tekrar yaptırdım bol erittosit ve lökosit bir de amip kistlerine rastlanmış amip anne sütü alan bebeklerde çok çok düşük bir olasılıkmış Dr şehir dışında old için götüremedim ama amip için antibiyotik kullanman lazım bugün mutlaka başka bir hekime götür dedi
benim ilk bebeğimde de besin alerjisi vardı ve o dönemde amip teşhisi konup yanlış tedaviler uygulanıyor diye okumuştum bu durumla karşılaşan var mı aranızda yani kakada amip görülüp tedavi edilen ya da amip olmaz besin alerjisidir denen

Canım olduk sünneti çok şükür hiç ağlamadı şimdi uyuyor. Dr. Besmeleyle tekbirlerle kesti çok hoşuma gitti açıkcası :)
Hadi gecmis olsun cok sevindim. 17 18 saat olunca açın sargıları, 24 saati beklemeyin,yapışabilir. Biz leğene ılık su koyduk 15 dk içinde oynadi, sargılar iyice yumuşadı oyle açtık. Görüntüsü de kırmızı mor falan, açık yara yani korkma normal

Yapılacak tek şey emziği bırakmak sanırım.İstedikçe de emzirmek.Tabii söylemek kolay,kimbilir neler yaşıyorsunuz ama onun ihtiyacı olan şey emzik değil.Tokluk hissettirmesi meme emmesini de engelliyor zaten...
Emzirmeye teşvik eden bir grupta meme reddinde ten tene temas öneriliyor.Bunu deneyebilirsiniz,kucakta hoplaya zıplaya emzirenler var ve bir şekilde tuttuğunu söylüyorlar.

Allah yardımcınız olsun...
Allah razı olsun sağolun dün emziği bırakayım diye karar aldım uyututken vermedim iki bebeğim birlikte ağladılar çok zorlandım Akşam bidaha vermek zorunda kaldım gerçekten çok zor

Hadi gecmis olsun cok sevindim. 17 18 saat olunca açın sargıları, 24 saati beklemeyin,yapışabilir. Biz leğene ılık su koyduk 15 dk içinde oynadi, sargılar iyice yumuşadı oyle açtık. Görüntüsü de kırmızı mor falan, açık yara yani korkma normal
Ya süper bi fikir verdin ben de leğen de suda çıkarayım şu an sadece ucuna vazelin sürüyorum bir sonrakine diğerlerini süreceğim bakalım

Ya süper bi fikir verdin ben de leğen de suda çıkarayım şu an sadece ucuna vazelin sürüyorum bir sonrakine diğerlerini süreceğim bakalım
Bol bol koy, ceviz tanesi kadar koy vazelini. Bana oyle dedi doktor. Zaten çoğunu sargı emiyor. Sargıları da tek tek kat kat tane tane açmak önemli. Bizim bugun 3.gun kopuklu suda pipi banyosu yaptik 10 dakika, maşallah görüntüsü bile düzelmiş

Kızlar oğlum 4 aylık bu dişmi? Burada bu aylarda diş çıkarmı ya. Üstte köpek dişinin olması gerektiği yer gibi önler değil yani. Dokununcada sert bişey diş olabilirmi

Eklentiler

• DE352BEC-E476-4A32-95B7-56127714A70E.jpeg
    DE352BEC-E476-4A32-95B7-56127714A70E.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 104
  • BD61A5DB-BACF-43F6-810A-306C87F15DDA.jpeg
    BD61A5DB-BACF-43F6-810A-306C87F15DDA.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar oğlum 4 aylık bu dişmi? Burada bu aylarda diş çıkarmı ya. Üstte köpek dişinin olması gerektiği yer gibi önler değil yani. Dokununcada sert bişey diş olabilirmi
Canım o diş değil gibi. Muhtemel bir çeşit Aft tır. Yani enfeksiyon tarzı bişey. Benim oğlanın da alt köpek dişinin üstü öyle oldu geçti. Sanmıyorum.

Back