- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 103
- 43
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #37.321
eflatunseker nasılsın? Bebegın nasıl oldu biraz düzeldimi kolik sancıları..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada dis gibi gelmedi genelde ilk on disler cikarKızlar oğlum 4 aylık bu dişmi? Burada bu aylarda diş çıkarmı ya. Üstte köpek dişinin olması gerektiği yer gibi önler değil yani. Dokununcada sert bişey diş olabilirmi
Canım o diş değil gibi. Muhtemel bir çeşit Aft tır. Yani enfeksiyon tarzı bişey. Benim oğlanın da alt köpek dişinin üstü öyle oldu geçti. Sanmıyorum.
Bende öyle düşündüm zaten alt ön dişi kabardı yakında çıkacak gibi. Ama eliyle sürekli o üst köşeyi kaşıyordu bi bakiyim dedim açtığımda bunu gördüm diş olabilirmi acaba diye dşündüm sürekli orayı kaşımaya çalışıyorbanada dis gibi gelmedi genelde ilk on disler cikar
Benim kizimda da ayni sekilde bol lokosit eritrosit ve amip goruldu kakasinda. Amip antijenine de bakilmis o da pozitif cikmis. Amip teshisinde antijen onemliymis. Ama kizimin hic bi sikintisi yok. Yani ne kusma ne ishal ne de ates. Hic biri yok. Doktor bence amip gibi gorunmuyo ama antijen pozitif cikinca ilac kullanalim dedi. Bi de bana bu cocukta alerji var cok kati bi diyet yapman lazim dediSelam kızlar Besin alerjisinden şüphelenen annelere bir sorum olacak kaka tahliliniz nasıl çıktı lökosit erittosit ve amip çıktı mı açıkçası
Ben de kızımda şüpheleniyordum ama daha önce verdiğim kaka tahlili temiz çıkmıştı bu sabah tekrar yaptırdım bol erittosit ve lökosit bir de amip kistlerine rastlanmış amip anne sütü alan bebeklerde çok çok düşük bir olasılıkmış Dr şehir dışında old için götüremedim ama amip için antibiyotik kullanman lazım bugün mutlaka başka bir hekime götür dedi
benim ilk bebeğimde de besin alerjisi vardı ve o dönemde amip teşhisi konup yanlış tedaviler uygulanıyor diye okumuştum bu durumla karşılaşan var mı aranızda yani kakada amip görülüp tedavi edilen ya da amip olmaz besin alerjisidir denen
Misafirden dolayi stres yaptiysan canim hemen etkileniyolar bizden. Davranislari aninda degisiyoBizim oğlanın huysuzluğu üstünde.Yarın bir sürü misafir gelecek,babamlardan geldim,evimi toplıyım,bugünden yapılabilecek yemekleri mi yapayım,onu mu gezdireyim.Ağlıyor durmadan,uyumuyorda.Emmek istiyor sürekli,sol göğsüm iptal durumda,çekiştire çekiştire emiyor,zaten acıyor.Doymuyor mu desem,kustu birde üstelik.Çok huzursuz niyeyse...
Ben de sezeryan oldum yaklaşık 3,5 ay önce.Bebeği emziriyorum ve adet oldum ona rağmenBen tam 4 ay önce normal doğum yaptım emziriyorum ve henüz adet olmadım.
Misafirin gelecek ya sendeki panik bebeğe geçmiştir. Ama panik olmamak elde mi? Temizlik ikramlık lar bebeğin bakımı misafirin ağırlanması.......Bizim oğlanın huysuzluğu üstünde.Yarın bir sürü misafir gelecek,babamlardan geldim,evimi toplıyım,bugünden yapılabilecek yemekleri mi yapayım,onu mu gezdireyim.Ağlıyor durmadan,uyumuyorda.Emmek istiyor sürekli,sol göğsüm iptal durumda,çekiştire çekiştire emiyor,zaten acıyor.Doymuyor mu desem,kustu birde üstelik.Çok huzursuz niyeyse...
Çok teşekkür ederim antijen bakıldığını sanmıyorum dünden beri sadece süt ürünlerini bıraktım kakasında ne mukus ne de görülebilen kan kaldı alerjinin etkisi bu kadar çabuk da geçmez amip olsa ilaçsız iyileşmezdi uygun bir anda tekrar kaka tahlili yaptırmam lazım amip antijenine de baktırayımBenim kizimda da ayni sekilde bol lokosit eritrosit ve amip goruldu kakasinda. Amip antijenine de bakilmis o da pozitif cikmis. Amip teshisinde antijen onemliymis. Ama kizimin hic bi sikintisi yok. Yani ne kusma ne ishal ne de ates. Hic biri yok. Doktor bence amip gibi gorunmuyo ama antijen pozitif cikinca ilac kullanalim dedi. Bi de bana bu cocukta alerji var cok kati bi diyet yapman lazim dedi
Peki ısırmıyor mu emzirirkenBenim oğluşum tam dört aylık ve iki hafta önce iki diş birden çıkardı sağlık ocağı demir damlasına başlamamız gerektiğini söyledi henüz kendi doktorumuza gitmedik siz başladınızmı?
Maaşallah darısı başımıza. Bizim en üstte ki yapışkanlı bandaj çıktı etrafında ki kaldı anestol sürdüm şimdi. Biraz sonra vazelin sürerim tekrarBol bol koy, ceviz tanesi kadar koy vazelini. Bana oyle dedi doktor. Zaten çoğunu sargı emiyor. Sargıları da tek tek kat kat tane tane açmak önemli. Bizim bugun 3.gun kopuklu suda pipi banyosu yaptik 10 dakika, maşallah görüntüsü bile düzelmiş
En kotu ihtimalle yapismis olabilir, kesinlikle ellemeyin hastanede acsinlar. Ama belki de yapışmamıştır kolayca cikar insallah. Doktor bize 15 dk suya oturtun cok cok islansin dedi, oyle yaptik. Anestol de 20 dk sonra etki ediyor aklinizda olsun. 1 saat once de bi calpol verirsen biraz daha rahatlar
Benim bebeğim4,5aylık poposundaki pişik bizimde hiç geçmiyor.ense kısmındaki daçların ordada egzeması var arada geçiyo yekrar çıkıyor.ben diyeti bozmaddım dr 1aydan önce çözüm olmaz dedi kusma devam ediyo hala çok emdiğşnde özellikle ama eskisinden az.kaka tahlilinde bakılıyo calprotecrin testi11.gunu diyetin bugün yüzünde atopik dermatitler belirginleşmiş yine. Poposu da pisige yakın halbuki hiç diyet dışı birşey de yemedim. Bana 15 gun diyet,sonra 3 gun yumurta ye demişti. Bugun sunnet olacak o iyilessin, alerjinin tedavisine yogunlasacagim.
sizin bebeginiz kac aylik? Kan tahlili mi yaptirdiniz
Benim bebekte gazlı ve sürekli ağlayan bebekti çocuk dr u yptır dedi mahvolduk huZursuLık tavan yptı ikinci dozunu gastroenterolog yaptırmayın sakın dedi alerji tanısı konduktan sonraŞaştım kaldım valla. Hadi her kafadan bir ses çıkar anlarım da bu kafalar doktorlara ait olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Biri yapın der biri yapmayın der.
Dediğim gibi ,; ben kızımda tecrübe ettiğim için rota yapılması taraftarıyım.
Cok ilginc ya rota aşısı bizi hic etkilemediBenim bebekte gazlı ve sürekli ağlayan bebekti çocuk dr u yptır dedi mahvolduk huZursuLık tavan yptı ikinci dozunu gastroenterolog yaptırmayın sakın dedi alerji tanısı konduktan sonra
Suda oturttuk ama yapışmış hastaneye gidicez şimdiEn kotu ihtimalle yapismis olabilir, kesinlikle ellemeyin hastanede acsinlar. Ama belki de yapışmamıştır kolayca cikar insallah. Doktor bize 15 dk suya oturtun cok cok islansin dedi, oyle yaptik. Anestol de 20 dk sonra etki ediyor aklinizda olsun. 1 saat once de bi calpol verirsen biraz daha rahatlar