• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Biz de onceki gun yaptırdık. Lokal anesteziyle oldu. Sekerli su ve emzik istediler. Birde tablette cizgifilm. Ben emzik emmiyor, tabletten anlamiyor dedim ama kesinlikle anlıyormuş. Yaklasik 50 dk surdu bence uzundu. Ara ara sıkıldığı icin ağladı. Onun disinda genel olarak ağlamadı.
24 saat sonra bandaji acın dediler iki kere 15er dakika suya soktuk ama yine de son bandaji açamadık malesef. Hastanede actilar ama inanilmaz agladi kendini yirta yirta. Hazirlikli olun eger bandaj yapisirsa malesef aciyor. Onun disinda gunluk hayatımızda bir huzursuzlugu olmadi. Bugun de hafif yapışma olmus doktor onu ayirirken ağladı. Ama sasece mudahalelerde agliyor. Doktor elini cektigi anda susuyor. Köpük bardak guzel fikir bence yapın. Zaten 6 saatte bir calpol veriyoruz. Agri kesici kremleri de var. Insallah bu sekilde atlatmişizdir. Size de hayirli olsun simdiden
Genel olarak hastane ve doktordan memnun kaldın mı cnm

Kizlar bebeklerinjz emdikten snra gogsunuzden mutlu ayriliyor mu bnmki emerkn gazlaniyo iknma fln yapiyor herkes sutün yok demeye programli oldugu icin hemen yorumlar geliyor.. hep byle yapiyor ama emditn snra fazlasinida hep atiyor. Yetmese atmazdie dusunuyorm..

Kizlar bebeklerinjz emdikten snra gogsunuzden mutlu ayriliyor mu bnmki emerkn gazlaniyo iknma fln yapiyor herkes sutün yok demeye programli oldugu icin hemen yorumlar geliyor.. hep byle yapiyor ama emditn snra fazlasinida hep atiyor. Yetmese atmazdie dusunuyorm..
Kilo alımı normalse kimseye kulak asma, malum her kafadan bir ses çıkıyor,benim minnak da çekiştire çekiştire emiyor,çarşamba gunu dr kontrolu vardı,dr sordum surekli çekiştiriyor emerken,yetmiyor mu acaba diye,doğası boyle demek bebeğinizin kafaya takmayın dedi.Acaba kilo almıyor mu diye diye 4 ay geçti,çok şükür sağlıklı,neşeli,kilo alımı hep sınırda ,tombul bir bebek olamayacak o belli,varsın tombul olmasın da sağlığı yerinde olsun,Kafaya taktıkça ,gerginlikten süt gerçekten azalıyor,ben daha geçen haftasonu yaşadım süt azalması,kontrolde de gayet guzel kilo almış dedi dr,bundan sonra takmıyorum,biraz uzun yazdım ama bebişin kilo alımı iyiyse,mutlu bir bebekse bence sende kimseyi takma canım

Kizlar oğlum hic bi biberonu agzina almıyor ise basliycam ne yapmam lazim
AYnı sorun bende de var. Önceden içiyodu biberonla son 1 aydır içmiyor. Alıştırma bardağı da aldım onuda içmiyor. İşe başlamadan günde 1-2 kere biberonla içirmeye çalışıcam alışması lazım bir an önce. Çay bardağıyla yavaş yavaş içiyo ama ozaman da uyumuyo. Emerek uyumaya alıştığı için

AYnı sorun bende de var. Önceden içiyodu biberonla son 1 aydır içmiyor. Alıştırma bardağı da aldım onuda içmiyor. İşe başlamadan günde 1-2 kere biberonla içirmeye çalışıcam alışması lazım bir an önce. Çay bardağıyla yavaş yavaş içiyo ama ozaman da uyumuyo. Emerek uyumaya alıştığı için

En güzelini yapıyormuş bebeğiniz aslında.Bende çay bardağıyla verin diye yazacaktım...

En güzelini yapıyormuş bebeğiniz aslında.Bende çay bardağıyla verin diye yazacaktım...
Mayısa kadar Emmeden uyumaya alıştırabilirsem biberon vermem zaten meme reddi yaşadığım için uzun zamandır vermiyorum. Unuttu biberonu. İle başladığımda kullanmak için alıştırma bardağı aldım biberona alışmasın diye. Bişekilfde düzen kurmam lazım az kaldı işe başlamama emmeden asla uyumuyor

Bugün genel cerraha göğsümdeki sızlama için gittim.Adam hiiiiiç oralı olmadı,bilgisayar ekranıyla konuşur gibi,ben olan biteni söylüyorum,o ekrana bakarak olabilir,normal,yapacak bişey yok dedi.Sağ tarafta bir sorun yok,olmadıda,ama bunda hep böyleydi diyorum,olabilir,ikisindede olacak diye bişey yok dedi.Krem falan dedim,bepantol sürebilirsin ama... işte idare edeceksin onunla gibi hareketler.Dedim ben ameliyat olmuştum o göğsümden,çok sıkıntı olmaz ama kafan rahatlasın istiyorsan bi usg çekinebilirsin dedi.Bende hemen çekineceğim sandım,erkek doktor olursa çarşamba,kadın doktor istersemde 26 sına veriyorlar günü!

Bıraktım çıktım...

Merrhaba bayanlar uzun zaman oldu giremiyorum siteye 27 kasımda doğum yaptım 21 aylık bir bebeğim daha var hiç fırsat bulamadım.. Ama çok büyük bi sorunum var belki bana yardımcı olabilir siniz diye aklıma burası geldi... Bebeğim 11 günlükken emxiğe bsşladık bir aylık olunca meme reddi de başladı hala daha devam ediyor ve gittikçe ilerliyor bir ayda sadece yarım kilo almış ne yapmalıyım. Emziğide bırakamıyorum çünkü bir bebeğim daha var onunda bana ihtiyacı var başka türlü ikisine birden yetişmem imkansız gibi.. Lütfen fikri olan varsa psylsabilirmi

Slm canm.benm kızımda 4 ay bıttı 5ten gun alıyorz senın dedıgın gıbı bı turlu gecıremedm o damlayı da aldm gecmedı cok arastırdm ve kucuk gazlı bezı kulak cubuguna dolayıp karbonatlı suya batırdm ve dılının ustune hafıf hafıf surttum.2 gun gunde 1 kez yaptm ve gectı suan ara ara oluyo ve aynı seyı yapıyorm.bı kız tavsıye etmıstı Allah razı olsn onla kurtulduk.o damlanım tadı da kokusu da ıgrenc verınce yuz seklı degısıyodu oguruyodu yavrum hıc tavsıye etmem faydası da olmadı zaten
Canım karbonatla silmek önerilmiyor pek. Pamukçuk malum mantardan oluşuyor ve karbonatla kazımak sadece görünen kısmı alıyor. Sonrasında daha fazla şekilde geri geliyormuş ben hiç silmedim o yüzden karbonatla. Saf suyla bile kazıyasım gelmiyor açıkçası. Doktorun verdiği spreye devam edeceğim bakalım biraz daha geçmezse tekrar götürürüm doktora.

Kızım 3 gündür kendini çok kasıyor. Poposunu kaldırıp köprü yapıyor kendini sıkarken bi de ıhh ıhh diye sinirli sinirli sesler çıkarıyor. Neden yapıyor olabilir bir türlü çözemedik.

Merrhaba bayanlar uzun zaman oldu giremiyorum siteye 27 kasımda doğum yaptım 21 aylık bir bebeğim daha var hiç fırsat bulamadım.. Ama çok büyük bi sorunum var belki bana yardımcı olabilir siniz diye aklıma burası geldi... Bebeğim 11 günlükken emxiğe bsşladık bir aylık olunca meme reddi de başladı hala daha devam ediyor ve gittikçe ilerliyor bir ayda sadece yarım kilo almış ne yapmalıyım. Emziğide bırakamıyorum çünkü bir bebeğim daha var onunda bana ihtiyacı var başka türlü ikisine birden yetişmem imkansız gibi.. Lütfen fikri olan varsa psylsabilirmi

Yapılacak tek şey emziği bırakmak sanırım.İstedikçe de emzirmek.Tabii söylemek kolay,kimbilir neler yaşıyorsunuz ama onun ihtiyacı olan şey emzik değil.Tokluk hissettirmesi meme emmesini de engelliyor zaten...
Emzirmeye teşvik eden bir grupta meme reddinde ten tene temas öneriliyor.Bunu deneyebilirsiniz,kucakta hoplaya zıplaya emzirenler var ve bir şekilde tuttuğunu söylüyorlar.

Allah yardımcınız olsun...

Biz de onceki gun yaptırdık. Lokal anesteziyle oldu. Sekerli su ve emzik istediler. Birde tablette cizgifilm. Ben emzik emmiyor, tabletten anlamiyor dedim ama kesinlikle anlıyormuş. Yaklasik 50 dk surdu bence uzundu. Ara ara sıkıldığı icin ağladı. Onun disinda genel olarak ağlamadı.
24 saat sonra bandaji acın dediler iki kere 15er dakika suya soktuk ama yine de son bandaji açamadık malesef. Hastanede actilar ama inanilmaz agladi kendini yirta yirta. Hazirlikli olun eger bandaj yapisirsa malesef aciyor. Onun disinda gunluk hayatımızda bir huzursuzlugu olmadi. Bugun de hafif yapışma olmus doktor onu ayirirken ağladı. Ama sasece mudahalelerde agliyor. Doktor elini cektigi anda susuyor. Köpük bardak guzel fikir bence yapın. Zaten 6 saatte bir calpol veriyoruz. Agri kesici kremleri de var. Insallah bu sekilde atlatmişizdir. Size de hayirli olsun simdiden
Ayyy çok teşekkür ederim bu kadar detaylı yazdığın için. Ben de emzik sevdiği oyuncak v.s. Yanımıza aldık inşallah biz de sorunsuz atlatırız.

Back