- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #37.241
_eftelya_ bin maşallah zannettiğimden cok kolay geçti. Babası girdi sunnete,ben dayanamam diye girmedim. Cingirak, sekerli su ve emzik, tablette cizgifilm falan istemişlerdi. Doktora dedim ki, daha 3.5 aylık, cizgifilmden falan anlamıyor. Gor bak nasil anlayacak dedi. Ve gercekten o çizgifilmin hatrına durdu. Yani zaten acı hissetmiyor ama ayaklari bagli oldugu için sıkılıyor. 50 dk surdu cok uzundu. Ara ara sıkıldıkça ağladı sustu. Duzenli anestezik krem suruyoruz, agri kesici şurup veriyoruz. Şimdilik normal hayatimizdan hic bir farkı yok. Zaten gece sabaha kadar aglayan bir bebek, simdi dikislerini zorlamasin diye aglamasin diye hep kucakta gezdiriyorum. Bir sorun yok. Simdi sargıları acmamiz gerekti, son katı açamadım cok ağladı. Zorlamak da istemedim dikislere yapismissa diye. Bolca islatip vazelin surdum. Uyudu simdi. Cikaramazsan getir ben cikarayim demisti doktor. Olmazsa götürürüm.Kızlar Avrupa yakasında sünnet hangi hastanelerde yaptırdınız acaba bizim hastane 2500 uzman 4500 doçent doktora istedi çok değil mi ya
Yani eger bu sekilde devam ederse hic birsey anlamadi diyebilirim maşallah.
Bizimkini doçent doktor yaptı 80 muayene+ 650 sünnet. Eger bu saatten sonra bir komplikasyon oluşmazsa, cok memnun kaldik. Cok babacan, uzun ilgilenen anlatan, en sacma sorumuza bile sevgiyle cevap veren bir doktor biz memnun kaldik. Insallah bu sekilde geçer