- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #37.181
Biz 9-10 arası gidiyoruz baya tenha oluyor. Güzel de ilgileniyor mehtap hanım, kağıda yazıp gidiyorum soruları tek tek cevaplıyor. Zaten kendisi de söylemişti sabah erken saatlerde gelirseniz daha tenha olur diye.Cnm bu aya kadar o doktora gittik bu ay evimize daha yakın ve doktor tahlil isterse çabuk ulaştıralım diye mehtap hanıma gittik ama aşırı yoğun ya..randevu almamıza rağmen çok bekledik ve çok hızlı gelişigüzel muayene etti..enfeksiyon dedi kakaya ama bence alerji olabilir o bu riskten hiç söz etmedi..Avrupa hastanesindeki doktorumuza whatsaptan kaka fotosunu atmıştık bizi aradı yönlerdirdi daha ilgiliydi ve alerji olabilir ama önce tahlil yapalım demişti.mehtap hanım o kadar hızlı muayene etti ki bi sürü soru soracaktım sormayı unuttum resmen
Sanırım doktorlar birkaç belirtiden hemen alerjiden şüphelenmiyorlar. Sonuçta tecrübeli olan onlar, muayenede şüpheli bir şey görürlerse muhakkak alerji bölümüne yönlendirirler bence. Ben de şüphelenmiştim alerjiden özellikle sordum doktora diyeti, yapma dedi. Zaten araştırma hastanesine gidesim de hiç gelmiyor. Hem randevu bulmak sıkıntı hem suriyeli dolu oralar mikrop yuvası. Ben aylık kontrole giderken bile tedirgin oluyorum bebeğim hasta olacak diye.
Bu arada bizim mukuslu yeşil kaka sorunu bitti gibi, normale döndü birkaç gündür kakası. İdrarında enfeksiyon var diye antibiyotik kullanmıştık sanki kakasını da düzeltti gibi. Bi de kaleidon diye bi probiyotik kullandık belki de o düzeltti kakasını bilmiyorum.