• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Cok sagolun. Kuzeninizin bebegi amipken nasildi. Kziimin mukuslu kakasi disinda bi rahatszlihinyok cok sukur. Amip agir bi hastalik belli olmazmiydi ki diye dusunduk.
Çok huzursuz bir bebek ti. Sallanan sandalyeden hiç inmediğini hatırlıyorum. Bebek kucağında 24 saat birlikte sallanıyorlardı. Komşular toplanıyorlardı ağlama seslerine

Kizlar 4. Ay asisini yaptiripta bebegi huysuz istahsiz olan var mi din asi olduk hic enmiyo 3 saat 4 saat geciyo zorla emiyo asinin biyle bi etkisi olabilir mi

Bebişden ayrılmak zor gelmiştir,ben de çeşme suyuyla yıkıyorum cok da evhamlı olmamak gerek,banyo öncesi iyice akıtıyoruz suyu bazen su kirli gibi olabiliyor diye
Valla zor canım ama benim mesleğim gereği sürekli eve gelebiliyorum 3 gün çalışıyorum biraz gel git zor oluyor ama artık idare ediyorum

Merhaba kızlar.5 kasım doğumlu oğlum ama hala ebemiz asi için çağırmadi.subat 28 çekti ben haber vercem dedi ses yok.sizler tam doğum gününde mi yaptırdınız yoksa Şubat 28 sizi de etkiledi mi? Bir de kan damlası sağlık ocağının verdiğini mi kullanıyorsunuz ,içeriğinde paraben fln var mı dikkat ettiniz mi

K karayipkorsani canım kolik fena bişi hemen geçmiyor.bikav gün inzivaya çekilip geri hortliyor malesef.aylardir kolikten
ne cektigimi bir ben bir Allah bilir bitmiş haldeyim.azaldi sayılır ama bitmedi.kucakta emzirmek ve sakinleştirmeye çalışmaktan terledigimden göğüs altlarında pişik oldu çok fena.sinjr sistemim çökmüş halde.

meraba anne ve anne adaylari burda hersey el emegi sayfami yeni açmam sebebiyle uygun fiyata yapiyorum.
isimli bulut bebek yastikları
isimli mutfak önlukleri.
kapi susleri.
doğum panasu.
polar bebek battaniyeleri.
sayfama bi göz atin pişman olmazsiniz
detayli bilgi için dm"den ulaşabilirsiniz Eki Görüntüle 2120829

merhaba kizlar sizlere bir sorum olacakti oglum 3.5 aylik ve dogustan poposunda acik renkte morluk var cok var ama 5 yasinda kizim var onda olmamisti sizin bebislerde varmi acaba sonradan geciyormu biraz kafama takildi

merhaba kizlar sizlere bir sorum olacakti oglum 3.5 aylik ve dogustan poposunda acik renkte morluk var cok var ama 5 yasinda kizim var onda olmamisti sizin bebislerde varmi acaba sonradan geciyormu biraz kafama takildi
Merhaba canım.kardesimin oğlunda da vardı.simdi 6 yaşında baya renginin açıldığını söylüyor kardeşim.dogum lekesi gibi birşey sanırım.bebekken görmüştüm ben de.

Bizde yok ama yegenimde vardi. Bir karistan buyuk baya belirgin bir morluk. Doktor dogum lekesi buyudukce gecer demişti. Simdi 9 yasinda tamaen kayboldu

Aynı morluktan benim oglumda da var açık renkli değil baya baya mosmor doktora sormuştum zamanla geçer dedi bakalım geçer insaAllah

K karayipkorsani canım kolik fena bişi hemen geçmiyor.bikav gün inzivaya çekilip geri hortliyor malesef.aylardir kolikten
ne cektigimi bir ben bir Allah bilir bitmiş haldeyim.azaldi sayılır ama bitmedi.kucakta emzirmek ve sakinleştirmeye çalışmaktan terledigimden göğüs altlarında pişik oldu çok fena.sinjr sistemim çökmüş halde.
Geçmiyomuş canım anladım ben de tam geçti diyorum tamam diyorum normal bebek kıvamına geldi ama ertesi gün 2 dk rahat vermiyo önceden haftanın 5-6 günü böyleydik şimdi 3-4 günü böyleyiz ama geçmedi vakti var demekki sabredicz Allah hepimize kolaylık versin

Canım benim kızımda da vardı oğlumda da. Kızım 4yaşında morluk geçti tabi. Oğlumun da zamanla geçecektir. Endişelenme:anne:

Kızlar adet oldunuz mu? Ben normal Doğum yaptım emziriyorumda 4.aya bir hafta var adet oldum bugün erken değil mi sizce

Yarın tam 4 ay olacak,sezeryanla oldu.Adet olmadım.Kişiden kişiye değişir heralde bu durum.1 yıldır adet olmuyorum,ne kadar güzel bişey diyorum bazen :) Benim adetlerim hep ağrılıydı,hissettiğim an hemen ilaç içiyordum.Şimdi nasıl olur acaba.Çoğu kişi doğumdan sonra ağrı olmuyor doğumdan sonra diyor ama ben olacak mı olmayacak mı beklemeden içerim heralde yine ilaç...

Yarın tam 4 ay olacak,sezeryanla oldu.Adet olmadım.Kişiden kişiye değişir heralde bu durum.1 yıldır adet olmuyorum,ne kadar güzel bişey diyorum bazen :) Benim adetlerim hep ağrılıydı,hissettiğim an hemen ilaç içiyordum.Şimdi nasıl olur acaba.Çoğu kişi doğumdan sonra ağrı olmuyor doğumdan sonra diyor ama ben olacak mı olmayacak mı beklemeden içerim heralde yine ilaç...
Ben de aynı senin gibi ağrılı sancılı hatta hastanelik olma derecesinde şiddetli adet oluyorum. Aynen adet olmamak çok keyifliydi benim içinde :) bugün sabah uyandım kasığıma tek taraflı sancı girmeye başladı Bi saate adet oldum çok az ama. Terleme başladı bir de umarım söylenilenler doğrudur Doğumdan sonra adet sancısız olur
Evlenince geçer sancı dediler olmadı bakalım bu sefer olacak mı

Back