- 11 Şubat 2016
- 10
- 6
- 16
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #37.201
Merhabalar foruma yazmasamda düzenli takip ediyorum.bnm de bebeğim doğduğundan beri uyanık kaldığı her an ağlayan sürekli huzursuz bir bebekti. Gazı aşırıydı ve her emmeden sonra kusan bi bebekti. Kilo alımı normal diye hep dr fazlasını kusuyor dedi ağlamalrını da çok kaile almıyordu. Kakası mukusluydu en son nokta şeklinde kan görüncr gastroenterologa götrdümcalprotectin testi çok yüksek çıktı süt alerjisi hatta çoklu gıda alerjisi olabilir dendi.20gündüt diyetteyim ilk bir hafta kusma tam gaz devammetti ama şu an azaldı ve maşallahiki gündür bebeğim gülüyor. Diyeceğim o ki diyeti sıkı yapınbir ay sonra sonuç alınıyor. Diyetimde tüm süt ürünleri dana eti yumurta tüm kuruyemiş ksbuklu deniz ürünü tahin susam kakao yasak ve paketli gıdalar.Alerji parmak izi gibi herkeste farklı. Bizde mukuslu ve kanli kaka, aşırı ağlama, geçmeyen gaz ve reflu vardi. Zaten alerjik bünyeli genel olarak konak, cildinde egzama, kulak arkasinda falan kabuklanma var. Kesin bir test yapilmadi 1 yasindan once kan tahlili dogru sonuc vermezmis.
Her turlu sebze, meyve, salata serbest. Kahvalti biraz zorluyor. Zeytin, tahin pekmez, recel yiyorum. Ama hala kakada kan var. Muhtemelen yediklerim icinde hala alerjen birsey var. Ama ben tavsiye ederim bi 15 gun diyet yapip denemeni. Reflude daha cabuk anlaşılır kusmasi azalırsa.
Sunnet de insallah kolay gecer umut oluruz size.