- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #36.981
PembeLokum canım benim nasılsın bebeğin nasıl
Doktor 6. Aydan önce olmaz dedi canimkızlar biz yarın 120günlük oluyoruz 4 bitiyor 5.aya giriyoruz dimi ben yanlış bilmiyorum ne zaman destekli oturmaya başlayacak minnaklar bilginiz varmı
Bence 3 bitiyo 4 e giriyo canim. 6 ayda baslarlar diyolar ama tabi ama daha gecde olabilir erken dekızlar biz yarın 120günlük oluyoruz 4 bitiyor 5.aya giriyoruz dimi ben yanlış bilmiyorum ne zaman destekli oturmaya başlayacak minnaklar bilginiz varmı
Ohh masallah ne guzel haberler bunlar. Kilosu da boyu da cok guzel maşallah. Doktorlar ne diyor seni emmesi konusunda? Eger bebegine bir zarari yoksa, emmese bile agzinda falan oynasa öylesine. O bile bir umuttur emecegine dair. Bir de meme reddi olan bebeklerde şunu tavsiye ediyorlar; gerci bizim bebekler daha kucuk, sanırım bunu yapamazlar ama aklinda olsun. Anne bebekle ustu çıplak sekilde oynasin, meme teklif etmeyecek, ama bebek gördükçe ozenirmis, oynarmis, iki emip iki birakma şeklinde. Belki deneyebilirsin o şekildeSelam camım sorduğun için teşekkür ederim yavrum dün 4 aylık oldu epey kendini toparladı damağında bulunan yarık büyük oranda inceldi önce yarık damak biberonu ile Zar zor besleniyordu sonra normal biberona geçtim şimdi de alıştırma bardağı ile veriyorum anne sütünü (ama valf i takmyorum) ya içime bir umut doğdu iyice emmesi güçlendi toparladı acaba anne memesini emer mi diye biraz denemeler yapıyorum Hale’n sütüm var çünkü yavrumu emzirememek içimde yara olarak kaldı tabi çocuk Memeyi görünce anlam veremiyor ki 4 aylık oldu bu saatten sonra emer mi ya da ameliyattan sonra emer mi bilemiyorum sorun emme değil daha çok süt çekecek kuvveti olmaması vakum yapamaması zaten
Büyüğüm de haftaya 21 aylık oluyor tam bir terrible two dedikleri dönemdeyiz beni mahvediyor :)
Allah can sağlığı versin bir şekilde idare ediyorum ikisiyle, bir aksilik çıkmazsa oğlum 3 ay sonra ameliyat olacak (en ufak bir şeyde ameliyat erteleniyor öksürük balgam burun akıntısı burun tıkanıklığı vs hiçbir şey olmaması laZım son 1 ay hiç hasta olmaması hiç ilaç kullanmaması lazım kan değerleri iyi çıkması kilosu filan en az 6-7 olması lazım inşallah bir an evvel olur amelşyat)
Şu anda kilosu 6 ya yakın boyu da 64-65 cm
1kasım dogumlu sanırım minik?kızım da 1kasım 4aylık oluyolar bence,dr da 4aylık kontrol dıyor cunku,kız mı sizin oğlan mı?kızlar biz yarın 120günlük oluyoruz 4 bitiyor 5.aya giriyoruz dimi ben yanlış bilmiyorum ne zaman destekli oturmaya başlayacak minnaklar bilginiz varmı
Rota virüsünün yüzde yüz koruyuculuğu yok dedi. Bir sürü ishal çeşidi var sen rotayı vurursun diğer virüslerden bulaşır dedi. Bir de doğal bağışıklık kazansın dedi. Güvenmediğim doktor olsa kafam karışmazdı da çokkk ilgili bir doktorDoktor neden önermedi bi aciklama yaptimi. Ben yatirdim canim 2 dozuda oldu oğlum hic bi yan etki olmadi. Burda çoğunluk yaptirdi ilk cocuklarina yaptiranlar da var
Doktoru yargilamak degil amacim sadece aciklamasini merak ettimRota virüsünün yüzde yüz koruyuculuğu yok dedi. Bir sürü ishal çeşidi var sen rotayı vurursun diğer virüslerden bulaşır dedi. Bir de doğal bağışıklık kazansın dedi. Güvenmediğim doktor olsa kafam karışmazdı da çokkk ilgili bir doktor
Lütfen listeyi verebilirmisinizBende 2 haftadır diyetisyene gidiyorum 2 haftada 2 kilo verdim bu hafta tık yok. Daha ama liste çok kuvvetli emzirdiğim için ayda 1.5_2 kilo vermem gerekiyormuş.benimde yol uzun ama haftaya spora başlıyorum inşallah.listeyi veririm isterseniz.
Ben sizi hep takip ettim, Allah biliyor ya çok da dua etttim oğlunuz için. Siz çok güçlü bir annesiniz ve oğlunuzun boyu kilosu maşallah çok iyi. İnşallah oğlunuz çok daha iyi olacak, canı gönğlden istiyorum bunuSelam camım sorduğun için teşekkür ederim yavrum dün 4 aylık oldu epey kendini toparladı damağında bulunan yarık büyük oranda inceldi önce yarık damak biberonu ile Zar zor besleniyordu sonra normal biberona geçtim şimdi de alıştırma bardağı ile veriyorum anne sütünü (ama valf i takmyorum) ya içime bir umut doğdu iyice emmesi güçlendi toparladı acaba anne memesini emer mi diye biraz denemeler yapıyorum Hale’n sütüm var çünkü yavrumu emzirememek içimde yara olarak kaldı tabi çocuk Memeyi görünce anlam veremiyor ki 4 aylık oldu bu saatten sonra emer mi ya da ameliyattan sonra emer mi bilemiyorum sorun emme değil daha çok süt çekecek kuvveti olmaması vakum yapamaması zaten
Büyüğüm de haftaya 21 aylık oluyor tam bir terrible two dedikleri dönemdeyiz beni mahvediyor :)
Allah can sağlığı versin bir şekilde idare ediyorum ikisiyle, bir aksilik çıkmazsa oğlum 3 ay sonra ameliyat olacak (en ufak bir şeyde ameliyat erteleniyor öksürük balgam burun akıntısı burun tıkanıklığı vs hiçbir şey olmaması laZım son 1 ay hiç hasta olmaması hiç ilaç kullanmaması lazım kan değerleri iyi çıkması kilosu filan en az 6-7 olması lazım inşallah bir an evvel olur amelşyat)
Şu anda kilosu 6 ya yakın boyu da 64-65 cm
oğlan canım benimki1kasım dogumlu sanırım minik?kızım da 1kasım 4aylık oluyolar bence,dr da 4aylık kontrol dıyor cunku,kız mı sizin oğlan mı?
Önceki sayfada vermiştim tekrar verimmLütfen listeyi verebilirmisiniz
Bizimki de uyumamak için ağlıyo ya da uykuya dalamadıgı için ve zor sakinleşiyo,genelde akşam uykusu öncesi oluyorKızlar merhaba kızım iki haftadır uykusu geldiği sırada çok fena ağlıyor ama sadece uykusu gelince sizde böyle durumlar varmı
Malesef bizde de durum aynı ağlaya ağlaya yorgun düşüp uyuyor ama o uyuyana kadar evin bütün odalarını dolaşıp duruyoruz ve kesinlikle oturmamı kabül etmiyor bu hafta biraz daha azaldı şükür Sanırım bu da böyle bir süreç inşallah geçecek. Gerçi şimdi de meme emerek uyumaya başladı hem uyuyor hem emiyor bıraktığı anda uyanıyorKızlar merhaba kızım iki haftadır uykusu geldiği sırada çok fena ağlıyor ama sadece uykusu gelince sizde böyle durumlar varmı
kızlar biz yarın 120günlük oluyoruz 4 bitiyor 5.aya giriyoruz dimi ben yanlış bilmiyorum ne zaman destekli oturmaya başlayacak minnaklar bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?