- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #36.881
Vitaminle ilgili değil canım maalesef bi kaç ay bu şekilde dökülecek bende de 3. Ayda başladı artık topuz yapıyorum saçlarımı başa çıkamıyorum çünküCnm benim saçım asırı dökülüyor avuc avuc ben doktora gitmeyi düsünuyorum sanirim vitaminsizlikten oluyor.. hamileyken hic dökülmüyordu vitamin haplari kullaniyoduk ondan sanirim yani ben ona yoruyorum bilemiyorum kesin nedenini
Aynen ben de kendiml yorgun hissediyorum ,bu kadar harekete belki de normalBenimkide öle ben çok yoruluyorum onu izlerken
Benim cok dokuluyor,surekli topuz gezdigimden de malum saclari cekmeye basladi,onlerimde sanki acilmalar olduSlm kızlar... uzun zamandan sonra görüşmekmne güzel oldu. Bizim bebiş 4 ay 10 günl0k oldu. Gaz sancısı geçse de kabızlık devam ediyor. Ve bu cuma işe başlıyorum... yarım gün oğlumdan ayrı kalacağım.
Sizlere de sormak istiyorum saçlarınız çok dökülüyormu kel kalacam diye korkmaya başladım. Kan değerlerim normal bu arada.
Arkadaslar özellikle spinal anestezi ile dogum yapanlara sormak istiyorum benim sırtim cok agriyo tamda sırttan igne yaptiklari yer omuriligi kemigim ve etrafı düz bile yatamiyorum saga sola dönerken sanki bıcak saplanıyor sizlerdede varmi böyle sıkınti. Doktora gittim röntgen çektirdim bisey yok ama cok agriyo.
Benim ömrümde hayatımda saçlarım bu kadar dökülmemişti. Halıda banyoda heryerde saçımı görmekten bıktım. Kv diyo ki bebekler annelerini tamamen tanıyınca saçları dökülürmüş annenin. Be kadar doğru bilmiyorum ama iyice kısaltacağım bu gidişleSlm kızlar... uzun zamandan sonra görüşmekmne güzel oldu. Bizim bebiş 4 ay 10 günl0k oldu. Gaz sancısı geçse de kabızlık devam ediyor. Ve bu cuma işe başlıyorum... yarım gün oğlumdan ayrı kalacağım.
Sizlere de sormak istiyorum saçlarınız çok dökülüyormu kel kalacam diye korkmaya başladım. Kan değerlerim normal bu arada.
Canım ben ölüyorım sırt ağrısı bel agrısından... bende senin gibi spinal sezeryan oldum... yatamıyorum ayakta kalamıyorum emzirmek dersen tam bir işkence neyapacagımı hangi doktora gideceğimi şaşırdımArkadaslar özellikle spinal anestezi ile dogum yapanlara sormak istiyorum benim sırtim cok agriyo tamda sırttan igne yaptiklari yer omuriligi kemigim ve etrafı düz bile yatamiyorum saga sola dönerken sanki bıcak saplanıyor sizlerdede varmi böyle sıkınti. Doktora gittim röntgen çektirdim bisey yok ama cok agriyo.
Canım ben ölüyorım sırt ağrısı bel agrısından... bende senin gibi spinal sezeryan oldum... yatamıyorum ayakta kalamıyorum emzirmek dersen tam bir işkence neyapacagımı hangi doktora gideceğimi şaşırdım
Benim de doğumdan sonra dökülüyor.Hamilelik öncesinde de kan değerlerim düşüyordu ve dökülüyordu ilaç kullanınca normale dönüyordu.Doktora gidip kan değerlerine baktırmakta fayda var tabi bebişlerden fırsat bulabilirsekCnm benim saçım asırı dökülüyor avuc avuc ben doktora gitmeyi düsünuyorum sanirim vitaminsizlikten oluyor.. hamileyken hic dökülmüyordu vitamin haplari kullaniyoduk ondan sanirim yani ben ona yoruyorum bilemiyorum kesin nedenini
Merhaba canım.gecen aya göre kilo almış yine de buna şükür.bzim ayın 5 ine 4.au kontrolümuz var.alerjiden nasıl şüphelendi ne gibi belirtileri vardı bebeğin?.bizim de kakada ara ara kan gibi noktalar var ben de alerji den şüpheleniyorum ama hastaneler mikrop dolu diye sırf bu yüzden götürmeyi düşünmüyorum.Bugün 3.ay kontrolümüz vardı. Bebeğim 64 cm 5230 gr. Bu ay sadece 430 gr almış. Alerjiden şüphelendi sonunda doktorumuz 1.aydan beri söylüyorum halbuki. Kan, kaka ve idrar tahlili yapıldı bakalım sonuçları bekliyoruz.
Sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bizlere ins hiç olmamışa çevirsin... benimde 26 kilo engelli bir kızım daha var onu taşıyamaz oldum bel ağrımdan senin gibi çoğu zaman ağlıyorum ama beterin beteride var evlatlarımızın canı sagolsunGecmis olsun cnm.Iskence gibi cnm ya çocuğun altini degistirirken kıyafetlerini degistirirken öluyorum hatta agliyorum bazen acidan. Zaten kucakta olan bi cocuk hic yatmayı sevmiyor kucağımdayken bazen sırtima agriyan yere bi sıcaklik geliyor ben böyle bi agri görmedim insallah en kısa zamanda gecer. Birde el bilegimi incittim cocuk kucagimda is yapiyorum bazen malum mama yapıyodum tek elimle kendini geriye dogru atinca benim bilek terse katlandi ve su an cok kötü daha doktora gitmedim.. cocuk bakmak bi iskence oldu resmen. Ama yavrum yinede kiyamiyorum agliya agliya bazen kucagimda tutuyorum mecburen.
Gozun aydin canim kilo almis bebeginBende hergün 2 avuç saç atıyorum herkesin dökülüyor sanırım. Bu arada doktordan geldik biraz önce 3 ay kontrolü bana bebek aç olsa durmaz dedi herkes dururmus:)))sosyal bebekler çevreyle ilgili oldukları için açıklarıni bastirabilirlermis. Bu ay 850 gr almış mama almadığı ıcin tahmin ediyodum az aldığını. Bi de d vitamininin carlson diye bir markayla değiştirdik.
850 gr az degil ki ac kaldigini düşündüğün halde cok güzel kilo almis bence masAllah benim oğlum 500 almış onada şükür diyorum yaniBende hergün 2 avuç saç atıyorum herkesin dökülüyor sanırım. Bu arada doktordan geldik biraz önce 3 ay kontrolü bana bebek aç olsa durmaz dedi herkes dururmus:)))sosyal bebekler çevreyle ilgili oldukları için açıklarıni bastirabilirlermis. Bu ay 850 gr almış mama almadığı ıcin tahmin ediyodum az aldığını. Bi de d vitamininin carlson diye bir markayla değiştirdik.
Ac uyuyabilirler miymis peki sordun mu?Gozun aydin canim kilo almis bebegin
Cok geçmiş olsun Allah beyerinden korusun. sardin mi bilegini biraz sabit ve sicak tutar.Gecmis olsun cnm.Iskence gibi cnm ya çocuğun altini degistirirken kıyafetlerini degistirirken öluyorum hatta agliyorum bazen acidan. Zaten kucakta olan bi cocuk hic yatmayı sevmiyor kucağımdayken bazen sırtima agriyan yere bi sıcaklik geliyor ben böyle bi agri görmedim insallah en kısa zamanda gecer. Birde el bilegimi incittim cocuk kucagimda is yapiyorum bazen malum mama yapıyodum tek elimle kendini geriye dogru atinca benim bilek terse katlandi ve su an cok kötü daha doktora gitmedim.. cocuk bakmak bi iskence oldu resmen. Ama yavrum yinede kiyamiyorum agliya agliya bazen kucagimda tutuyorum mecburen.
Onu sormadim valla :)Ac uyuyabilirler miymis peki sordun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?