2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Vitaminle ilgili değil canım maalesef bi kaç ay bu şekilde dökülecek bende de 3. Ayda başladı artık topuz yapıyorum saçlarımı başa çıkamıyorum çünkü
İlk oğlumda da böyleydi bayağı seyrelmişti saçlarım
Alnım açılmıştı hatta yanlardan ama çok çabuk yerine geliyor saçlar kısa sürede gürleşiyor

Benim cok dokuluyor,surekli topuz gezdigimden de malum saclari cekmeye basladi,onlerimde sanki acilmalar oldu

Geçmiş olsun bende soinal oldum Ama hiç ağrım olmadı

Benim ömrümde hayatımda saçlarım bu kadar dökülmemişti. Halıda banyoda heryerde saçımı görmekten bıktım. Kv diyo ki bebekler annelerini tamamen tanıyınca saçları dökülürmüş annenin. Be kadar doğru bilmiyorum ama iyice kısaltacağım bu gidişle

Bugün 3.ay kontrolümüz vardı. Bebeğim 64 cm 5230 gr. Bu ay sadece 430 gr almış. Alerjiden şüphelendi sonunda doktorumuz 1.aydan beri söylüyorum halbuki. Kan, kaka ve idrar tahlili yapıldı bakalım sonuçları bekliyoruz.

Ben decavit, gyno ferro sanol ve omega 3 kullanmaya devam ediyorum ama benim de felaket dökülüyor saçlarım. Zaten emzirirken saçı dökülmeyen kadın hiç duymadım. 2 buçuk aylıkken başladı benim dökülmem.

Canım ben ölüyorım sırt ağrısı bel agrısından... bende senin gibi spinal sezeryan oldum... yatamıyorum ayakta kalamıyorum emzirmek dersen tam bir işkence neyapacagımı hangi doktora gideceğimi şaşırdım

Gecmis olsun cnm.Iskence gibi cnm ya çocuğun altini degistirirken kıyafetlerini degistirirken öluyorum hatta agliyorum bazen acidan. Zaten kucakta olan bi cocuk hic yatmayı sevmiyor kucağımdayken bazen sırtima agriyan yere bi sıcaklik geliyor ben böyle bi agri görmedim insallah en kısa zamanda gecer. Birde el bilegimi incittim cocuk kucagimda is yapiyorum bazen malum mama yapıyodum tek elimle kendini geriye dogru atinca benim bilek terse katlandi ve su an cok kötü daha doktora gitmedim.. cocuk bakmak bi iskence oldu resmen. Ama yavrum yinede kiyamiyorum agliya agliya bazen kucagimda tutuyorum mecburen.

Benim de doğumdan sonra dökülüyor.Hamilelik öncesinde de kan değerlerim düşüyordu ve dökülüyordu ilaç kullanınca normale dönüyordu.Doktora gidip kan değerlerine baktırmakta fayda var tabi bebişlerden fırsat bulabilirsek

Merhaba canım.gecen aya göre kilo almış yine de buna şükür.bzim ayın 5 ine 4.au kontrolümuz var.alerjiden nasıl şüphelendi ne gibi belirtileri vardı bebeğin?.bizim de kakada ara ara kan gibi noktalar var ben de alerji den şüpheleniyorum ama hastaneler mikrop dolu diye sırf bu yüzden götürmeyi düşünmüyorum.

Bende hergün 2 avuç saç atıyorum herkesin dökülüyor sanırım. Bu arada doktordan geldik biraz önce 3 ay kontrolü bana bebek aç olsa durmaz dedi herkes dururmus:)))sosyal bebekler çevreyle ilgili oldukları için açıklarıni bastirabilirlermis. Bu ay 850 gr almış mama almadığı ıcin tahmin ediyodum az aldığını. Bi de d vitamininin carlson diye bir markayla değiştirdik.

Sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bizlere ins hiç olmamışa çevirsin... benimde 26 kilo engelli bir kızım daha var onu taşıyamaz oldum bel ağrımdan senin gibi çoğu zaman ağlıyorum ama beterin beteride var evlatlarımızın canı sagolsun

Gozun aydin canim kilo almis bebegin

850 gr az degil ki ac kaldigini düşündüğün halde cok güzel kilo almis bence masAllah benim oğlum 500 almış onada şükür diyorum yani

Cok geçmiş olsun Allah beyerinden korusun. sardin mi bilegini biraz sabit ve sicak tutar.
Benim de sirtim agriyo dedigin gibi bezlerken cok kötü oluyorum dogrulmak zor oluyo kucagindayken ayakta tutmayi gectim otururkende cok fena agriyo ustumu degisirken yemek yaptığimda asiri agrim oluyo ama bende dogumdan oncede vardi ama bukadar degildi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…