- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #36.901
Bazen benim oglum uyuyo:) .Bikackez sütünün isinmasini beklerken uyuya kaldi napiysam uyandiramadim tabi uzun sureli uyumadi yarim saati gcmezdi yaniAc uyuyabilirler miymis peki sordun mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen benim oglum uyuyo:) .Bikackez sütünün isinmasini beklerken uyuya kaldi napiysam uyandiramadim tabi uzun sureli uyumadi yarim saati gcmezdi yaniAc uyuyabilirler miymis peki sordun mu?
Yok az değil zaten şükürler olsun ama diğer aylara göre dedim ben zaten.doktorlar kilodan ziyade sağlık durumunu takip ediyor galiba bizim takildigimiz kadar takilmiyor.850 gr az degil ki ac kaldigini düşündüğün halde cok güzel kilo almis bence masAllah benim oğlum 500 almış onada şükür diyorum yani
Benim kizım da uyuyor ama ben söyleyince bana kızıyor burdakı arkadaşlar ondan artık soylemiyorumBazen benim oglum uyuyo:) .Bikackez sütünün isinmasini beklerken uyuya kaldi napiysam uyandiramadim tabi uzun sureli uyumadi yarim saati gcmezdi yani
Aynen doktorlar hic takmiyo asidan 15 gun sonra doktor kontrolu vardi hic kilo almamisti genel olarak kilosu durumu iyi cok takmayin dedi:)Yok az değil zaten şükürler olsun ama diğer aylara göre dedim ben zaten.doktorlar kilodan ziyade sağlık durumunu takip ediyor galiba bizim takildigimiz kadar takilmiyor.
Valla bende artik takılmiycam manyak bişey oldum çıktım. 2 lafimdan biri aç bu çocuk.millet sokaklarda çocuk buyutuyorAynen doktorlar hic takmiyo asidan 15 gun sonra doktor kontrolu vardi hic kilo almamisti genel olarak kilosu durumu iyi cok takmayin dedi:)
Haklisin sende. Surekli yapıyosa bunu doydugunu anlamak zor olabilir. Ama güzel kilo almis cok takma kafana erken erken emzir zamanla düzene girer hersey ben bazen 2 saati bile beklemiyorumBenim kizım da uyuyor ama ben söyleyince bana kızıyor burdakı arkadaşlar ondan artık soylemiyorum
Ben 1 ya 1.30 saatte bir veriyorum mecburen tahmin gücüyle o da aliyor ta ki geceye kadarHaklisin sende. Surekli yapıyosa bunu doydugunu anlamak zor olabilir. Ama güzel kilo almis cok takma kafana erken erken emzir zamanla düzene girer hersey ben bazen 2 saati bile beklemiyorum
Dr.a gittigimde soracagim,saat basi emiyo az az emiyomus gibi geliyor,gunduz nadir de olsa 2saat uyuyor,aglayarak uyaniyor,aciktigi icin agladigini dusunuyorum,anlamak bazen zor oluyi bebisleriOnu sormadim valla :)
Gece hic emmiyomuBen 1 ya 1.30 saatte bir veriyorum mecburen tahmin gücüyle o da aliyor ta ki geceye kadar
Kizim surekli sinirda kilo aliyor,dr aynen hic takmiyor mamayi arttirirsak emmeyi birakabilir,aynen boyle devam diyor,kiz bebeklerde kilo alimnin az olmasi cok olagan bisey ve hareketli bebekler cok kilolu olmaz diyor ama ben surekli aç mı acaba diye dusunuyorum.aslında maşallah enerjik bi bebek,4.ay kontrolunde gorcez bakalım ne kadar almışAynen doktorlar hic takmiyo asidan 15 gun sonra doktor kontrolu vardi hic kilo almamisti genel olarak kilosu durumu iyi cok takmayin dedi:)
Bişey daha soracagım dr 1-1,30dk da emzirmeye bişey diyor mu?bizim ki ağlasa da emzirme aralığını açın dıyo en az 1.30dk olsun diyor ama ne zaman meme istiyorsa veriyorum ,memeden ayrılmak istrmiuor zaten o yuzden de acaba ac mı diyorumBen 1 ya 1.30 saatte bir veriyorum mecburen tahmin gücüyle o da aliyor ta ki geceye kadar
Hiç uyanmiyor gece 8 9 saat uyuyor sabah da doyamıyor isteGece hic emmiyomu
Sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bizlere ins hiç olmamışa çevirsin... benimde 26 kilo engelli bir kızım daha var onu taşıyamaz oldum bel ağrımdan senin gibi çoğu zaman ağlıyorum ama beterin beteride var evlatlarımızın canı sagolsun
Benim doktorum mama verebilirsin dediği icin açsa mama ver çocuğu aç bırakma alır zaten aç olursa diyor ama her zaman açlıktan değil emmek istemesi.mama veriyorum almıyor meme alıyor anlıyorum ki aç degilBişey daha soracagım dr 1-1,30dk da emzirmeye bişey diyor mu?bizim ki ağlasa da emzirme aralığını açın dıyo en az 1.30dk olsun diyor ama ne zaman meme istiyorsa veriyorum ,memeden ayrılmak istrmiuor zaten o yuzden de acaba ac mı diyorum
masal_41 canım sen hangi bölüme gittin film çektirmek istiyorum bende
Cok geçmiş olsun Allah beyerinden korusun. sardin mi bilegini biraz sabit ve sicak tutar.
Benim de sirtim agriyo dedigin gibi bezlerken cok kötü oluyorum dogrulmak zor oluyo kucagindayken ayakta tutmayi gectim otururkende cok fena agriyo ustumu degisirken yemek yaptığimda asiri agrim oluyo ama bende dogumdan oncede vardi ama bukadar degildi tabi
Bu arada ben normal doğum yaptım ama aynı ağrılar bende de var özellikle omzumda bugün ortopedi ye gittim masaj yaptır 2 hafta olmazsa fizik vericem dedi bilegimde de tendom ezilmesi oldu yani spinalle alakalı bir durumda olmayabilir.
Çok gecmiş olsun umarım onla alakalı çıkmazGecmis olsun Cnm spinalde belden ıgne vuruyolar ya tamda o bölge cok agriyor o yüzden acaba onunlamı alakası var diye merak ettm.