- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.601
Cnm bnm bebiş te öyledoktora gttin mi diş mi çıkarıyor Muş..bide Bnm ki o durumda memeyi de istemio
Ben 3.5 aylık çıkarmışım. Kontrol harici diş doktoru yüzü görmüyorum şükürler olsun.hikaye bence bazı şeyler mesela anne sütü alan çocuk hasta olmaz da hikaye olması gibi
Kızlar bebeklerinizi uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz tek başına durabiliyorlar mı benim oğlum uyanıkken hep kucakta uyurkende ufacık bir sesten uyanıyor bu yuzden hiç iş yapamıyorum sizler nasıl yetişiyorsunuz evin işine yemeğe
Benim 29 ocakta bitiyo canım idarecimle konuştum bu hafta içerisinde gelin dedi 5 şubatta okul açılıyo ya 10 gün önceden dilekçenizi vermeniz gerekiyo dedi ben de yarın gidicem bakalım 5 şubattan itibaren ayrılıcam bitiş tarihini de yazıyomuşuz dilekçeyeCanım ogrenince yazarmisin? Ne zaman bitiyor iznim ben hala kararsizim başlasam mi başlamasam mi 1 ay var iznimi bitmesine dilekçe kaç gün önceden verilmeli
Canim altı ay boyunca değil bir kez 132tl ödeniyorSevgili bayanlar
Süt parası çalışan anneye ya da çalışmayan annenin eşine 6ay boyunca ayda 132tl olarak ödenirmiş. Sosyal il güvenlik Müdürlüklerine başvuru dilekçesi doğum belgesi evlilik cüzdanı fotokopisi ile başvuru yapılıyormuş.
Peki öğretmenler alabiliyor mu bunu memurlar.net alamaz diyorCanim altı ay boyunca değil bir kez 132tl ödeniyor
Bilmiyorum ben öğretmen değilim o konuda bilgim yok burada öğretmen arkadaşlar daha iyi bilirPeki öğretmenler alabiliyor mu bunu memurlar.net alamaz diyor
Canım cetaphilin hangi ürünü resmini paylaşır misin?
Aynen cnm bizim bebiş de kakasını yapamayınca ağlıyor ,bugün sabahtan beri huzursuzdu her emmede ağladı akşam kakasını yapınca rahatladı biraz..inşallah diş konusunda da rahat ederiz ..senin ki cidden ironik olmuş dişsiz derkenbugün gittim canım bir aya kadar çıkar dedi doktoru, ayaklarım3kilo arkadaşa yazdım doktorun söylediklerini
emme konusunda çok agliyodu emerken, kakasını yapamayınca sinirlenip ağlıyo benim oğlum valla bi sekilde emziriyorum pilates topunda zıplayarak emzirirsem rahatlayip emiyo biraz
bu dişle ilgili de iki üç gün sonra normale döndü, annem diş de kemik gibi vücut gibi dura dura büyür iki üç gün ağlar bi iki hafta normal olur sonra dış büyürken bi daha aglar huzursuzlanir patlayana kadar dedi
inşallah kolay atlatir yavrularimiz
bu arada ben oğlumu dişsiz diye seviyodum çok ironik oldu bu durum
Ben de bir yerden okumuştum da dur tekrar bakayım. 6ay lık ama tek seferde diye okuduydum. Yanlışım olabilirCanim altı ay boyunca değil bir kez 132tl ödeniyor
Tüm anneler alıyo. Çalışan annenin kendisi. Çalışmayan annenin eşi alıyorPeki öğretmenler alabiliyor mu bunu memurlar.net alamaz diyor
Selam kızlar dün sabah uyandığımda göğüslerim bomboştu hiç sütüm inmedi gün boyunca sürekli emzirdim boş olmasına rağmen çekiştirdi durdu sürekli ama süt gelmeyince çok ağladı mama verdim bugünde çok az vardı yine mama verdim sütüm insin die aklıma gelen her yolu denedim çaylar, hurma, helva, sıcak su vs ama yinede hala sütüm yok çekio çekio boş sanırım emzirme serüvenim buraya kadarmış hayatımda herşey düzenliydi çok mutluydum sıfır stres yani ama yinede birden bire gitti
Selam kızlar dün sabah uyandığımda göğüslerim bomboştu hiç sütüm inmedi gün boyunca sürekli emzirdim boş olmasına rağmen çekiştirdi durdu sürekli ama süt gelmeyince çok ağladı mama verdim bugünde çok az vardı yine mama verdim sütüm insin die aklıma gelen her yolu denedim çaylar, hurma, helva, sıcak su vs ama yinede hala sütüm yok çekio çekio boş sanırım emzirme serüvenim buraya kadarmış hayatımda herşey düzenliydi çok mutluydum sıfır stres yani ama yinede birden bire gitti
Suyu günde 6 litre içiyorum zaten canım hatta doktor azalt fazla içiyosun bile dedi ama su içmeyi çok sevdiğim için azaltamıyorumBol bol su iç canim su da ise yarıyor insallah sütun geri gelir.
Canım 2.ay kontrolünde 5200 idi.1 kilo almış maasallah.boyumiz da 59 cm di.sizin ölçümler nasil? Sakin mama verme dedi gelişimi şimdilik iyi dedi.hatta her istediğinde emzirme artık dedi,bebek reflumuz var malesef,midesi dinlensin,emzirdikten sonra en az 1 saat emzirme kilosu da iyi midesine de zararlı sık emmesi demişti doktorumuz.utkumuz sizin 2.ay boy-kilo gelişiminiz nasıl canım? Bizim bebişler aynıydı diye soruyorum. Benim ki bu ay az gr aldı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?