• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar selam bizim gece biraz ateşimiz vardı en yüksek 37.5 oldu 1 kere onun haricin de 36 küsürlerde seyretti ateşi calpol vardı ama vermedim. Şimdi yine 36.6 ateşi Dr. A gitmeli miyiz?

Kızlar selam bizim gece biraz ateşimiz vardı en yüksek 37.5 oldu 1 kere onun haricin de 36 küsürlerde seyretti ateşi calpol vardı ama vermedim. Şimdi yine 36.6 ateşi Dr. A gitmeli miyiz?
36.6 iyi bir ateş cnm korkma..37.8 falan olursa üzerini incelt ..baktın hala huzursuz ve ateşi düşmüyorsa öyle götürün bnce

Bu sefer de benim yardıma ihtiyacım var :(( bir hafta sonra ise başlayacağım kızım 3 aylık olmuş olacak sadece anne sütü alıyor ama biberondan emmiyor ve ben ise başladıktan sonra gün içinde nasıl beslenecek, biberona nasıl alışmalı, anne göğüs ucuna benzer biberondan bile aldım alışsın diye şimdiden aklıma takıldı üzülüyorum ben yokken saydığım sütleri nasıl verebiliriz diye biberonu kesinlikle ağzına almıyor diliyle itiyor :(((

Bu sefer de benim yardıma ihtiyacım var :KK43:( bir hafta sonra ise başlayacağım kızım 3 aylık olmuş olacak sadece anne sütü alıyor ama biberondan emmiyor ve ben ise başladıktan sonra gün içinde nasıl beslenecek, biberona nasıl alışmalı, anne göğüs ucuna benzer biberondan bile aldım alışsın diye şimdiden aklıma takıldı üzülüyorum ben yokken saydığım sütleri nasıl verebiliriz diye biberonu kesinlikle ağzına almıyor diliyle itiyor :KK43:((
Farklı uçlu biberonlar denedinmi? Ya da çok açken dene? Umarım hemen alışır

Farklı uçlu biberonlar denedinmi? Ya da çok açken dene? Umarım hemen alışır
Farklı uçlar denedim almıyor :KK43:( evde dört farklı emzik Var onları da emmiyor hadi emzik o kadar önemli değil su aşamada biberon daha önemli. Dediğin gibi bir de çok aç bırakıp deneyeyim insallah alır ya

Kızlar aramızda ogretmenler vardı bişey sorucam süt parası aldınız mı başvuru yapmaya gerek var mı başka bir para aliyormuyuz.

Bu sefer de benim yardıma ihtiyacım var :KK43:( bir hafta sonra ise başlayacağım kızım 3 aylık olmuş olacak sadece anne sütü alıyor ama biberondan emmiyor ve ben ise başladıktan sonra gün içinde nasıl beslenecek, biberona nasıl alışmalı, anne göğüs ucuna benzer biberondan bile aldım alışsın diye şimdiden aklıma takıldı üzülüyorum ben yokken saydığım sütleri nasıl verebiliriz diye biberonu kesinlikle ağzına almıyor diliyle itiyor :KK43:((
Canım çok aç bırakıp vermeyi dene aç kalınca saldırı konumuna geçip önce memeni ver hemen çıkarıp biberon ver

Bizim de burnumuz Tıkalı daha doğrusu geniz akıntısı var üç kere doktora götürdüm burnunu temizleyeceksin diyorlar ya nasıl temizleyeceğim anlamadım ki serum fizyolojik yapıyorum sonra da ağızla çekilen pompa ile çekiyordum ama önceki gün burnu kanadı nazalnem sürüyorum bir de yara olmasın diye özeldeki doktor alerji olabilir diye süt ürünlerini yemeyi bıraktırdı bana ama değişen bir şey yok. Sürekli bir hırıltı var ne yapabilirim fikri olan var mı?
Bizde de durum aynı hep hırıltı var geniz akıntısı sanırsam. Haftaya kontrol var bakalım. Bu arada iki haftada kızım sadece 100 gr almış ya.. neden böyle oldi anlamadım. Acaba on sütü alıp bıraktığı için mi.. çünkü aşıdan sonra kızım memeyi çekiştirmeye başladı gazdır diyorum bıraktığında gazını çıkarıyorum tekrar verince aynısını yapıyor. Vermiyorum artık.. bu mu sebep oldu acaba

Canım çok aç bırakıp vermeyi dene aç kalınca saldırı konumuna geçip önce memeni ver hemen çıkarıp biberon ver
İnsallah ise yarar memeyi emerken çıkarıp hemen biberonu vermiştim almamıştı of ne zor ya. Biberona alışırsa memeyi resme eder dediler hep hiç biberon vermedik şimdi de alışsın diye çabalıyorum :((

36.6 iyi bir ateş cnm korkma..37.8 falan olursa üzerini incelt ..baktın hala huzursuz ve ateşi düşmüyorsa öyle götürün bnce
Gece yatmadan incelttim üzerini. Ben de 37.5 görmeden bişey yapmicam. Ama kucağımda hiç inmiyo inşallah böyle atlatırız.
Cevabın için teşekkür ederim ❤

Kızlar bebeklerinizi uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz tek başına durabiliyorlar mı benim oğlum uyanıkken hep kucakta uyurkende ufacık bir sesten uyanıyor bu yuzden hiç iş yapamıyorum sizler nasıl yetişiyorsunuz evin işine yemeğe

Benim kızımın 2. Hafta yüzü cildi dediğin gibi oldu çok kuruydu yanaklar hele pütür pütürdü kuruluktan doktor bize cetaphil krem aldırdı çok iyi geldi hergün sürdüm topladı 1 haftada kendini ara ara yine oluyor yine sürüyorum.
Canım cetaphilin hangi ürünü resmini paylaşır misin?

Back