• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar geçmiş mesajları okuyamadım baya birikmiş ama kolik için çare bulan varmı .bitmiş haldeyim 3 çocukla.gece 3-4 u buluyor uyuması ve çığlık çığlığa ağlıyor her gece.nurse Harvey biogaia denedik.sab simplekx kullanıyoruz bir haftadır ama o da pek işe yaramadı.kiraz çekirdeği yastigimz da var.

Sana simplekx j günde kaç kez veriyorsunuz kızlar 2 aylık bebekler için.ben doktora sormadan aldım günde 3 kez 6 damla veriyorim

J Jellybon_ canım benim kızımda biberondan süt içmemek için direniyor ağzına almıyor, sürekli ağlıyor, bugün eşim sesli renkli bi oyuncagimiz vardı onunla dikkatini çekti ben de o arada yavaş yavaş verdim sütü, ucunu ağzına tam almadı birazını içti birazini akıttı ama en azından ağlamadı, böyle böyle alışır belki, sen de denemek istersen
Deneyeceğim artık her yolu canim sağol insallah alışır ya

Kızlar geçmiş mesajları okuyamadım baya birikmiş ama kolik için çare bulan varmı .bitmiş haldeyim 3 çocukla.gece 3-4 u buluyor uyuması ve çığlık çığlığa ağlıyor her gece.nurse Harvey biogaia denedik.sab simplekx kullanıyoruz bir haftadır ama o da pek işe yaramadı.kiraz çekirdeği yastigimz da var.
Nurse ve sab birlikte veriyorum çok memnunum, nurse gaz oluşumunu azaltıyor , sab olan gazları toplayıp pırtlatıyor. 22 günlükken başladım 10-15 günde bitti, şimdilerde sadece akşam veriyorum ( o da psikolojik- bırakırsam o gazlı zaman geri gelir sanki diye)

22. Günden itibaren sabah 11 gibi 10 damla sab 10 damla nurse akşam da 8 gibi 10Nurse +10sab şeklinde kullandım / kullanıyorum.

3 aylığız ve oyun halısındaki piyanoyu çalarken, emeklemeye çalışırken ve dönme çalışmaları yaparken gazlar daha seri ve sık çıkmaya başladı, az kaldı biraz daha hareketlenince gaz guz kalmayacak inşallah.

Geriden geliyorum. Yeni okudum sonradan cevap verilmişse kusuruma bakma.
Adet gördün mü? Görmediysen adet döneminde olabilirmisin? Kabaca bi hesap yap kırkına göre. Benim oğlumda olmuştu. Bi gün bi kalktım hiç sütüm yok. Panikle her duyduğumu denemiştim. Yanılmıyorsam 2 gün dondurucudan sağdığım sütlerden takviye yapmıştım. Sonra gittiği gibi sütüm gelmişti bi anda. İlk 1-2 ay böyle kesilmiş gibi olmuştu, sonraki aylarda da tam adet dönemimde sütüm azalıyor gibi oluyordu.
Evet canım düzenli adet görüyorum 2 aydır yani doğumdan beri şimdide adet dönemime yaklaştım inş geçici bi durumdur şimdi biraz sütüm inmiş emziriyorum ama gün boyuncada emzirmedim inş süt kesilmesi falan olmamıştır arsştırmadım ama sütün göğüste kesildiğini duymuştum Allaha emanet emziriyorum şuan

Nurse ve sab birlikte veriyorum çok memnunum, nurse gaz oluşumunu azaltıyor , sab olan gazları toplayıp pırtlatıyor. 22 günlükken başladım 10-15 günde bitti, şimdilerde sadece akşam veriyorum ( o da psikolojik- bırakırsam o gazlı zaman geri gelir sanki diye)

22. Günden itibaren sabah 11 gibi 10 damla sab 10 damla nurse akşam da 8 gibi 10Nurse +10sab şeklinde kullandım / kullanıyorum.

3 aylığız ve oyun halısındaki piyanoyu çalarken, emeklemeye çalışırken ve dönme çalışmaları yaparken gazlar daha seri ve sık çıkmaya başladı, az kaldı biraz daha hareketlenince gaz guz kalmayacak inşallah.
Canım o kadar damlayı nasıl veriyorsun ya bende günde 5 damla metsil veriyorum yutmadan tükürüverio şimdiden nasıl çözdüyse tükürmeyi tükürdükten sonra tekrar vermeye çalışıyorum burnunu falan sıkıyorum bu seferde gargara yapar gibi ses çıkartıo midesi bulanıp kusuyo

Canım o kadar damlayı nasıl veriyorsun ya bende günde 5 damla metsil veriyorum yutmadan tükürüverio şimdiden nasıl çözdüyse tükürmeyi tükürdükten sonra tekrar vermeye çalışıyorum burnunu falan sıkıyorum bu seferde gargara yapar gibi ses çıkartıo midesi bulanıp kusuyo
Oy kıyamam seçici olacak demek kuzu.
Tatlı kaşığıyla veriyorum valla, bir ondan bir diğerinden en son d vitamini verip ağzını burnunu siliyorum.

Geçenlerde konuşulmuştu 2. Ay aşısı tuttumu iz olmadı kabuk bağlamadı falan diye bugün hemşire yaparken bebeğiniz 5-6aylıkken kabuk bağlayabilir akıntı olabilir merak etmeyin bu aşının tuttuğunu gösterir dedi yani eğer şimdiden iz kalmamış kabuk bağlamamışsa aşı tutmadındiye endişelenmeyin 3-4 ay sonra belli oluyo demekki

O şekilde de denedim fayda etmedi.3 aylık olmayı bekliyorum 4 gözle.ins biter.aslinda gazını çıkartıyor o konuda sorunumuz yok ama kolik fena

Merhaba arkadaşlar . aranıza yeni katıldım yaklaşık 5 aydır bebek istiyoruz . Dr kontrolü sonrası klomen ve arkasından ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 15 aralık 2017 regl günümdü olmazsan test yapabilirsin demişti doktor olmadım sabırlı davranıp az daha beklemek istedim ve 19 unda malesef regl oldum fakat 3 gün surdu ve bir pedi bile kirletmedi günde regl kanamam.ilaç ın yan etkileri olabilir dedim geçtim. Bu ay ise adet olmadım tam 9 gün gecikme var. Çok hafif kasıklarımda batmalar var goğüsümde hassasiuetim yok bazen midem bulanıyor sabah gün içinde günde 3" 4 defa falan oluyor . başka bir belirti yok . az evvel test yaptım negatif cıktı idrarımın içinde uçuşan beyaz tortu gibi birşeyler vardı ilk defa fark ettim ... Sizce durum ne olabilir . erken mi yaptım acaba testi bu arada yaş 25 herkese ilgisi için tşk ederim

aynen çok doğru söylüyosun bi annenin en çok istediği seydir bence kendi sütüyle evladını beslemek ama nasip işte destek olmak yerine bide moralini bozarlar insanın, kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor
kaynanam da bebeği döver bakıcı diyo surekli bakacak kimsem yok, ben iznim bitince üç aylık bebeği ona vercekmisim ankarada bakacakmis ben de İstanbul'da işe gidecekmisim para lazımmış Allah vicdansız merhametsiz insanlara vicdan merhamet nasip etsin
maşallah sana oğlum da senin gibi olur inşallah teyzesi:KK28:
:)))insanlar gerçekten tuhaflar her bakıcı bebek dövmez için rahat etsin diye koyarsın eve kamera izlersin cep tel. Ankaraya göndermek ne saçmalık

Kizlar biberonlarin hava valfindan ses geliyormu sizin de.lansinoh markasi basligini degistirdim hala ses geliyor

Bu sefer de benim yardıma ihtiyacım var :KK43:( bir hafta sonra ise başlayacağım kızım 3 aylık olmuş olacak sadece anne sütü alıyor ama biberondan emmiyor ve ben ise başladıktan sonra gün içinde nasıl beslenecek, biberona nasıl alışmalı, anne göğüs ucuna benzer biberondan bile aldım alışsın diye şimdiden aklıma takıldı üzülüyorum ben yokken saydığım sütleri nasıl verebiliriz diye biberonu kesinlikle ağzına almıyor diliyle itiyor :KK43:((
Ben işe başladım. İşe başlayacagımı bildigim için dogumdan sonra ara ara lansinosh un doğal akışlı biberonuyla süt veriyodum. Ve başlayana kadar süt stoklamıştım buzluga şimdide bir sıkıntı yaşamıyoruz cok şükür. Biberonla almıyorsa cay bardagıyla deneyin bide internette videoları var.

Ben işe başladım. İşe başlayacagımı bildigim için dogumdan sonra ara ara lansinosh un doğal akışlı biberonuyla süt veriyodum. Ve başlayana kadar süt stoklamıştım buzluga şimdide bir sıkıntı yaşamıyoruz cok şükür. Biberonla almıyorsa cay bardagıyla deneyin bide internette videoları var.
Canım ya 2hafta sonra da ben başlayacam inle binli tam 3aylık oluyo . Kaygılıyım biraz.Nasıl geçiyo alışabildin mi. Ne kadar süt sağıyosun.

Canım ya 2hafta sonra da ben başlayacam inle binli tam 3aylık oluyo . Kaygılıyım biraz.Nasıl geçiyo alışabildin mi. Ne kadar süt sağıyosun.
Benim annem bakıyo dogumdan beri biz annemle bakıyoruz zaten o yüzden sıkıntı yaşamadım cok şükür. Doktora sormuştuk 120 cc içer obursa dedi 4 sise 120 cc bırakıyorum. Dibinde bırakıyomuş biraz ama ac kalmasından iyi dibinde bırakması zaten öğle arası emzirmeye gidiyorum. İştende 1,5 saat önce cıkıyorum 4 şişe yetiyor.

Bu sefer de benim yardıma ihtiyacım var :KK43:( bir hafta sonra ise başlayacağım kızım 3 aylık olmuş olacak sadece anne sütü alıyor ama biberondan emmiyor ve ben ise başladıktan sonra gün içinde nasıl beslenecek, biberona nasıl alışmalı, anne göğüs ucuna benzer biberondan bile aldım alışsın diye şimdiden aklıma takıldı üzülüyorum ben yokken saydığım sütleri nasıl verebiliriz diye biberonu kesinlikle ağzına almıyor diliyle itiyor :KK43:((

canim benim aldığım biberon avent natural ama benim bebeğim ememiyo onu, çünkü benim göğsümden süt cekmek gibi bi derdi yok bi kere cekse akmaya basliyo, acaba senin bebegin de memeden daha kolay içtiği için mi biberon istemiyo, benimki de ağzında biberon bekletiyo ya da cigniyo diliyle itiyo oyuncak ediyo kendine biberonu

Çok sağol
Bugün denemelere başlayayım haftaya cuma ise başlayacağım ve sadece 1,5saat erken çıkacağım insallah üstesinden gelirim

Back