- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.221
2. Ayda 3 iğne birden mi vuruluyor? Ateş falan yaptı mı? Çok korkuyorum çocuk ateşlenirse falan diye. Şimdiden gözümde büyüdü. Kilosu da maşallah gayet iyi canım elalemin dediğine takılma boyu uzadıysa zayıf görünür. Kaç cm doğmuştu acaba?Biz 2. Ay aşilarımızı olduk cok sukur. Oglum 56 cm. 4 900 kg olmus. 3 100 dogmustu goren zayf sutun yetiyomu doymuyo diyordu soyledm gayet iyi dediler kilosuna ama insanlar bunu anlamiyor tombik tombik olsun istiyolar
Maşallah kızına nazar değmesin :) kaç cm ve kilo doğmuştu acaba kızın canım?Biz de bugün 2 ay kontrolüne gittik aşıları yaptıramadık yalnız 24ünde geliyomuş aşı o zaman gidicez
Boyu 61 cm kilosu da 6.390 olmuş bebişiminevet biraz gürbüz bir kız çocuğu
50 cm dogmustu 1. Ayda kontrolunde sadece 1 cm uzamisti2. Ayda 3 iğne birden mi vuruluyor? Ateş falan yaptı mı? Çok korkuyorum çocuk ateşlenirse falan diye. Şimdiden gözümde büyüdü. Kilosu da maşallah gayet iyi canım elalemin dediğine takılma boyu uzadıysa zayıf görünür. Kaç cm doğmuştu acaba?
Ben ilk defa duydum canim. Senin sutunden alacak zaten yediklerini.Kayınvalidelerden bahsedilmiş bende dün çıldırdım ağzının payını verdim. Aslında allah var benim ki öyle herşeye karışmaz hatta hiç bişeye karışmaz ve çok yardıncıdır yemeğimi yapar temizliği yapar çamaşırı halleder. İyide anlaşırız. Ama çok evhamlı ve panik. Bebeğim gık dese öksürdü mğ hapşurdu mu vs. Ama en aiçok canımı sıkan yemek yediğimizde erkek çocuğudur kokusundan biraz ağzına sürelim vs. Diyor. Olmaz diyorum her defasında. Haftasonu eşşmşn akrabalarına gitrik ordada yemek yerken kokusundan biraz ağzına sürelim dediler. Hayır desim yine ama biz hep veririz niye vermiyosun dediler. Çünkü benim çocuğum benim kararım dedim sustular. Dün akşam eşimle tatlı yiyoruz yavrum bize bakıyor kv çocuğun kafasını çeviriyor napıyosun dedim. Eee canı çeker erkek çocuğu dedi. Açtım ağzımı bu defa. Yeter artık 3 aydır aynı şey vermeyecm işte söyleyip durmayın diye baaya söylendim. Neyseki cevap vermedi. Allah aşkkna sizede diyorlar mı kokusundan ister fln diye
Evet canım 3 aşı yapılıyor. Korkmana gerek yok bizde hiç ateş yapmadı. Sadece 3 gün fazla Uyku yaptı.. umarım seninde sorunsuz geçer biraz uyur da dinlenirsin belki :)2. Ayda 3 iğne birden mi vuruluyor? Ateş falan yaptı mı? Çok korkuyorum çocuk ateşlenirse falan diye. Şimdiden gözümde büyüdü. Kilosu da maşallah gayet iyi canım elalemin dediğine takılma boyu uzadıysa zayıf görünür. Kaç cm doğmuştu acaba?
Bebeğim doğduğundan beri kv den o kadar saçma sapan şeyler duydum ki hayret bunu bilmiyor galiba hiç duymadım :) çok saçma bence canım. İyi yapmışsın bazen gerçekten laftan anlamıyorlar...Kayınvalidelerden bahsedilmiş bende dün çıldırdım ağzının payını verdim. Aslında allah var benim ki öyle herşeye karışmaz hatta hiç bişeye karışmaz ve çok yardıncıdır yemeğimi yapar temizliği yapar çamaşırı halleder. İyide anlaşırız. Ama çok evhamlı ve panik. Bebeğim gık dese öksürdü mğ hapşurdu mu vs. Ama en aiçok canımı sıkan yemek yediğimizde erkek çocuğudur kokusundan biraz ağzına sürelim vs. Diyor. Olmaz diyorum her defasında. Haftasonu eşşmşn akrabalarına gitrik ordada yemek yerken kokusundan biraz ağzına sürelim dediler. Hayır desim yine ama biz hep veririz niye vermiyosun dediler. Çünkü benim çocuğum benim kararım dedim sustular. Dün akşam eşimle tatlı yiyoruz yavrum bize bakıyor kv çocuğun kafasını çeviriyor napıyosun dedim. Eee canı çeker erkek çocuğu dedi. Açtım ağzımı bu defa. Yeter artık 3 aydır aynı şey vermeyecm işte söyleyip durmayın diye baaya söylendim. Neyseki cevap vermedi. Allah aşkkna sizede diyorlar mı kokusundan ister fln diye
Bizim kullandığımız mor renkli canımArkadaslar sizin carpol surubu mor renklimi eczanede 2 tane gordm biri turuncuydu sizler hangisini kullandiniz. Bide saka gibi kadina recetesinde 6 aydan kucuklere verilmez dedigim halde benle dalga gecer gibi verilir diyor
53cm 3810 g doğmuştu canım zaten hamilelik boyunca doktorum iri bebek olduğunu söylemişti ikinci çocuğum benim o da 3720 doğmuştuMaşallah kızına nazar değmesin :) kaç cm ve kilo doğmuştu acaba kızın canım?
Arkadaslar sizin carpol surubu mor renklimi eczanede 2 tane gordm biri turuncuydu sizler hangisini kullandiniz. Bide saka gibi kadina recetesinde 6 aydan kucuklere verilmez dedigim halde benle dalga gecer gibi verilir diyor
Benim kayınvalide dönence ıyi degil çocuk tepeye bakar halde kalır dedi.Kayınvalidelerden bahsedilmiş bende dün çıldırdım ağzının payını verdim. Aslında allah var benim ki öyle herşeye karışmaz hatta hiç bişeye karışmaz ve çok yardıncıdır yemeğimi yapar temizliği yapar çamaşırı halleder. İyide anlaşırız. Ama çok evhamlı ve panik. Bebeğim gık dese öksürdü mğ hapşurdu mu vs. Ama en aiçok canımı sıkan yemek yediğimizde erkek çocuğudur kokusundan biraz ağzına sürelim vs. Diyor. Olmaz diyorum her defasında. Haftasonu eşşmşn akrabalarına gitrik ordada yemek yerken kokusundan biraz ağzına sürelim dediler. Hayır desim yine ama biz hep veririz niye vermiyosun dediler. Çünkü benim çocuğum benim kararım dedim sustular. Dün akşam eşimle tatlı yiyoruz yavrum bize bakıyor kv çocuğun kafasını çeviriyor napıyosun dedim. Eee canı çeker erkek çocuğu dedi. Açtım ağzımı bu defa. Yeter artık 3 aydır aynı şey vermeyecm işte söyleyip durmayın diye baaya söylendim. Neyseki cevap vermedi. Allah aşkkna sizede diyorlar mı kokusundan ister fln diye
Birimde kontrolümüz 31 ocakta bakalımBenim bebeğimin de 2. Ay kilosu 5.460 gramdı canım :). Bakalım 27 ocakta kontrolümüz var kaç kilo almış bebişim...
Biz bugün 2.ay aşımızı olduk. 3 adet aşı. 1 sol koluna 1 sol bacak 1sağ bacak2. Ayda 3 iğne birden mi vuruluyor? Ateş falan yaptı mı? Çok korkuyorum çocuk ateşlenirse falan diye. Şimdiden gözümde büyüdü. Kilosu da maşallah gayet iyi canım elalemin dediğine takılma boyu uzadıysa zayıf görünür. Kaç cm doğmuştu acaba?
Canım Benimkinin kakası sakız gibi katı.ama benimki haftada bir anca yapıyor kendisi ya da fitil verirsem öyle.2dokor da fitil verdi.başka bi çözüm yolu önermedilerBebeğimin kakasında bir süredir mukuslu böyle uzun uzun sümüksü şeyler görüyorum. Doktora götürmem gerekir mi ki? Başına gelen bu yüzden doktora giden ya da bilgisi olan var mı? Zırt pırt hastaneye götürmek istemiyorum malum kış günü hastaneler mikrop yuvası. Aciliyeti var mıdır? Onun dışında ateş ya da huzursuzluğu yok.
Biz de dün aşı yaptık.ama kola vurulan haftaya gelecekmiş. Bu ateş yapmadı ben her ihtimale karşı fitil de yaptım. İnşallah verem aşısı da ateş yapmazBiz bugün 2.ay aşımızı olduk. 3 adet aşı. 1 sol koluna 1 sol bacak 1sağ bacak
Ayy keşke öyle olsa uyku yapsaEvet canım 3 aşı yapılıyor. Korkmana gerek yok bizde hiç ateş yapmadı. Sadece 3 gün fazla Uyku yaptı.. umarım seninde sorunsuz geçer biraz uyur da dinlenirsin belki :)
Hayatında tepeye bakar halde birini gördü mü hiç acabaBenim kayınvalide dönence ıyi degil çocuk tepeye bakar halde kalır dedi.
Off hiç kıyamıyorum ya çocuk susuyor ben hala ağlıyorum bu aşılarda :)Biz bugün 2.ay aşımızı olduk. 3 adet aşı. 1 sol koluna 1 sol bacak 1sağ bacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?