2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Biz 2. Ay aşilarımızı olduk cok sukur. Oglum 56 cm. 4 900 kg olmus. 3 100 dogmustu goren zayf sutun yetiyomu doymuyo diyordu soyledm gayet iyi dediler kilosuna ama insanlar bunu anlamiyor tombik tombik olsun istiyolar
2. Ayda 3 iğne birden mi vuruluyor? Ateş falan yaptı mı? Çok korkuyorum çocuk ateşlenirse falan diye. Şimdiden gözümde büyüdü. Kilosu da maşallah gayet iyi canım elalemin dediğine takılma boyu uzadıysa zayıf görünür. Kaç cm doğmuştu acaba?

50 cm dogmustu 1. Ayda kontrolunde sadece 1 cm uzamisti

Eczaneye gidiyorm suan o kadar sinirliyimki hemsire akrabamizi aradm dolven cok agir 6 aydan kucuklere verilnez dedi eczaciya 2 aylik oldugunu soyledigm halde nasl bana bu surubu verir anlamiyorm 6 aydan buyuklerde bile dozu yanlis olursa mide kanamasi yapiyomus arkadasn dedigi gibi. Bu grup iyiki var tam oturup bebegmin altini degistirip surubu verecektm allahm o arakadastan razi olsun bebegm suan cok kotu olabilirdi

Ben ilk defa duydum canim. Senin sutunden alacak zaten yediklerini.

Evet canım 3 aşı yapılıyor. Korkmana gerek yok bizde hiç ateş yapmadı. Sadece 3 gün fazla Uyku yaptı.. umarım seninde sorunsuz geçer biraz uyur da dinlenirsin belki :)

Arkadaslar sizin carpol surubu mor renklimi eczanede 2 tane gordm biri turuncuydu sizler hangisini kullandiniz. Bide saka gibi kadina recetesinde 6 aydan kucuklere verilmez dedigim halde benle dalga gecer gibi verilir diyor

Bebeğim doğduğundan beri kv den o kadar saçma sapan şeyler duydum ki hayret bunu bilmiyor galiba hiç duymadım :) çok saçma bence canım. İyi yapmışsın bazen gerçekten laftan anlamıyorlar...

Arkadaslar sizin carpol surubu mor renklimi eczanede 2 tane gordm biri turuncuydu sizler hangisini kullandiniz. Bide saka gibi kadina recetesinde 6 aydan kucuklere verilmez dedigim halde benle dalga gecer gibi verilir diyor

Mor olanini al canim digeri plas olani o saha büyük çocuklara veriliyor digerinden 1 cay kasigi kadar verebilirsin demisti bana doktor

Benim kayınvalide dönence ıyi degil çocuk tepeye bakar halde kalır dedi.

Ahh kayınvalideler:) benim kayınvalidem şeker gibidir çok yardımcı olur, yemek yapmıyorum o yapıyor birlikte yiyoruz. İşim olduğunda çocuğun başında duruyor, hastaneye vs gideceğim zaman hep yanımda ben arabayı kullanırken o göz kulak oluyor va daha biir sürü konuda bana çok yardımcı Allah razı olsun ondan. Ama tabii ki çocuk bakımında hiç karışmıyor dersem yalan olur:) ben terlemesin diye çocuğun üstünü hafifletirim o örter. Ben her ağladığında kucağına alma koşullayacak kendini derim en ufak mızıldamada kucağa alır. Burnundaki sümüğü alacakken sümük olan burun deliğini kapatır (sümük dışarı çıksın diyeymiş ama yanlış deliği kapatıyo:)) , memede uyuyakaldığında o bırakmadan memeden alma damakları acır der vs vs vs buna benzer bi ton şey. Onları böyle kabul etmek lazım sanırım, bizden daha farklı bakıyorlar ve kendileri nasıl büyüttülerse torunlar da öyle büyüsün istiyorlar. Sonuçta onların oğulları da dalyan gibi büyümüş işte onun güveni var onlarda :)

Biz bugün 2.ay aşımızı olduk. 3 adet aşı. 1 sol koluna 1 sol bacak 1sağ bacak

Canım Benimkinin kakası sakız gibi katı.ama benimki haftada bir anca yapıyor kendisi ya da fitil verirsem öyle.2dokor da fitil verdi.başka bi çözüm yolu önermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…